Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Protože modely VISION kromě toho, že ukazují možnou podobu budoucího nového modelu, znamenají předzvěst kam se automobilka bude ubírat. A dost se teď snaží tlačit na veřejnost, že RS teď bude hodně v kurzu. 

Rozhodně jsem si nemyslel, že ten grafický návrh je Fabie!!!! Ale když se zpětně dívám co jsem napsal uznávám, že jsem to napsal hodně nešťastně.

Vloženo
před 3 hodinami, brrrrm napsal:

Čo je veľká škoda... taktiež chýba to priklopenie pravého späťáku pri zaradení spiatočky. Predpokladám, že ani FL to nebude mať...

To by bylo fajn :) ale to by se dalo dokodit si myslím nějak. Ale ty zrcátka by se mi líbily.

Vloženo

Na Leonu to je i s klasickými sedadly z výroby (Leon ani sedadla s pamětí mít nemůže), takže je to jen čistě o tom jaké jednotka tam výrobce dá, bohužel, šetří se všude...

Vloženo

Len taká malá piškoška... slovenská Fabia bude môcť mať bi-xenóny.. :w00t1:

Clipboard01.thumb.jpg.e12104cd69ff8cc3818ef8aeb41ccff2.jpg

A prekvapil ma tam Dynamic paket II, ktorý v slovenskom konfigu nikdy nebol (pýtajú za neho 455€). Ale keďže sa nespomína v PDF cenníku, pravdepodobne čoskoro zmizne spolu s tými xenónmi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...