Srpen 26, 20187 r Taky jsem viděl (jen při jízdě) naživo a za mě si už i Fóbie získala styl posledních Škodovek - humus.. Škoda.
Srpen 30, 20187 r Nová Škoda Vision RS zepředu malinko připomíná Fabii III FL, žeby se chystala aji Fabia RS, když tu kolují šklebety o 4válci?
Srpen 30, 20187 r Protože modely VISION kromě toho, že ukazují možnou podobu budoucího nového modelu, znamenají předzvěst kam se automobilka bude ubírat. A dost se teď snaží tlačit na veřejnost, že RS teď bude hodně v kurzu. Rozhodně jsem si nemyslel, že ten grafický návrh je Fabie!!!! Ale když se zpětně dívám co jsem napsal uznávám, že jsem to napsal hodně nešťastně.
Září 3, 20187 r V 02.09.2018 na 10:08, h.nosal napsal: Má nová Fabia elektrická sklopná zrcátka u Style výbavy? Fabia je nemá nikdy el. sklopná
Září 3, 20187 r Čo je veľká škoda... taktiež chýba to priklopenie pravého späťáku pri zaradení spiatočky. Predpokladám, že ani FL to nebude mať...
Září 3, 20187 r před 3 hodinami, brrrrm napsal: Čo je veľká škoda... taktiež chýba to priklopenie pravého späťáku pri zaradení spiatočky. Predpokladám, že ani FL to nebude mať... To by bylo fajn :) ale to by se dalo dokodit si myslím nějak. Ale ty zrcátka by se mi líbily.
Září 3, 20187 r Dřív to uměly jen ty auta co měly elektrická sedadla s pamětí, aby se vědělo kam se mají zrcátka vrátit.
Září 3, 20187 r Ono se to dalo dokodit i u aut bez sedacek s pameti. Melo to ale tu nevyhodu, ze de to casem rozhasilo.
Září 3, 20187 r Na Leonu to je i s klasickými sedadly z výroby (Leon ani sedadla s pamětí mít nemůže), takže je to jen čistě o tom jaké jednotka tam výrobce dá, bohužel, šetří se všude...
Září 3, 20187 r A taky by musel být v zrcátku snímač polohy. Další prachy a další vstup do řj nebo pokud by to šlo tak po komunikaci. Drahé pro náš model.
Září 6, 20187 r Len taká malá piškoška... slovenská Fabia bude môcť mať bi-xenóny.. A prekvapil ma tam Dynamic paket II, ktorý v slovenskom konfigu nikdy nebol (pýtajú za neho 455€). Ale keďže sa nespomína v PDF cenníku, pravdepodobne čoskoro zmizne spolu s tými xenónmi.
Září 6, 20186 r To je zas ten stejny pripad, jako mela slovenska verze OIII. predFL. ;) tam byl myslim BI-XENON ale denni sviceni nebylo LED prouzkem ale klasickou zarovkou
Září 6, 20186 r Podobné 18” se dělají na O3 ale ty se jmenují jinak, myslím že Turini. A aji trochu jinak vypadají.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.