Grow Vloženo 7. Únor 2016 Vloženo 7. Únor 2016 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Parrotem. Nedaří se mi vymazat paměť a tak vždy po párování to musím párovat znovu. Dokonce se mi ani neuloží nastavení, čili to mám vždy po otočení klíčku v angličtině.. Předem dík za pomoc :-) Citovat
tomik.cesko Vloženo 7. Únor 2016 Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Edit: sem si neprolídl obrázky, tak nic Editováno: 7. Únor 2016, autor: tomik.cesko Citovat
petr.d Vloženo 11. Březen 2016 Vloženo 11. Březen 2016 Pokud se nepletu, je napajeny z ISO konektoru. zkontroloval bych tedy, jestli je vse zapojeno spravne. Autoradio Ti pamet drzi, jak ma? Pak je druha moznost, vzit notebook a pres bluetooth prehrast soft v Parrotu. Zrovna u CK3100 to vzdycky moje problemy vyresilo Citovat
Vlastec Vloženo 7. Duben 2016 Vloženo 7. Duben 2016 Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu? Citovat
street-dog Vloženo 8. Duben 2016 Vloženo 8. Duben 2016 Viděl bych to tak, že tyhle starý HFsady už s novýma telefonama nekomunikují taky jsem měl problém s jednou HF a až jsem sehnal starej telefon tak v pohodě ale s novým nic. Citovat
Petr L. Vloženo 10. Duben 2016 Vloženo 10. Duben 2016 Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu? Mam stary CK3200 a s Samsung NOTE 3 NEO šlape bez problémů. Citovat
amelka2018 Vloženo 3. Květen 2024 Vloženo 3. Květen 2024 Nejde mne smazat pamwt u parrotu ck 3000 a to postupuji dle navodu nevi nekdo kde je chyba Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.