Březen 1, 20178 r Naprostý souhlas, svůj účel plní na jedničku a nenarušuje nijak zadní partie auta, to byl taky jeden důvod proč jsem jí nakonec zvolil.
Březen 2, 20178 r Já už fólii mít nemůžu, mám to tam poškrábaný od původního majitele takže musím zvolit lištu.
Březen 2, 20178 r Já si šetřím na tu chromovou, viděl jsem ji na Flll a líbila se mi. Na té mé černé to bude hezké...
Březen 2, 20178 r Až tu černou bude mít někdo na zelené Fabii tak se rád mrknu jak to vypadá. Upraveno Březen 2, 20178 r od MilanHos
Březen 2, 20178 r Tiez sa neviem na cervenu rozhodnut. Ci folia, cierna mat alebo lesk...na tmavomodrej F2C som mal ciernu matnu original a nejak mi to tam sedelo. Este som pozeral tie "gumene" na ali (cierne alebo aj cervene) ale tam bude asi problem pri umyvani
Březen 8, 20178 r Kluci, nevím jestli se to už někde řešilo, co kdybych koupil tohle na mojí verzi hatchback? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/ochranne-listy-a-folie/dekorativni-lista-zadniho-narazniku-6v9061195x/0/1/10000/43/1001 Ten zadní nárazník je stejnej ne?
Březen 8, 20178 r před 7 hodinami, Pitrsman napsal: Ten zadní nárazník je stejnej ne? Není a tu lištu tam nedostaneš. Pro HB potřebuješ lištu kratší a jinak zahnutou...
Březen 9, 20178 r Aha, no uvidíme příští týden, v autorizáku mě objednal chlap na verzi combi a když to prej nebude pasovat že to nevadí, že se to prodá. Stejně tam kupuju gumový koberečky, textil je na nic.
Říjen 5, 20177 r Nahodena cierna reflex od Milotec na kratku Fabiu bezova capucino s color conceptom...sadla uzasne presne Upraveno Říjen 5, 20177 r od Patrik1971
Říjen 5, 20177 r Sadne tam parádne.. a pri pohľade na celé auto som už pochopil aj tie čierne prahové lišty, ktoré si hádzal v inej téme..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.