Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Já už léta neplánuju - žiju ze dne na den. Nikdy totiž nevím, co se kdy za jakou vulvovinu vylíhne v hlavě těch, co mi organizujou život ... Tudíž oni plánujou za mne a mou úlohou je se s tím nějak poprat. Je to pak čistě pudová záležitost - buďto to pude, nebo to nepude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 terminy: všechný vikendy květná a k poloviny června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Rad bych se pridal ale kveten cerven budu doma na nemocenske:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Inntel v tom má jasno už teď. Prostě se hodí marod, a je to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 nee neee....jen mam pristi tyden operaci kolena...takze jen vychazky na dobu urcitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Každy může svůj termin navrhovat - to neni problem . Můžeme udělat sraz pěhem prazdnin taky neni problem Napiš mi svůj termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Navrhuji následující sobotu 7.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Super . Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Ja jsem přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 hele Kluci Sraz 7.5 v 14:00 Seznam: Tomuś Ondra 16V ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Co tak Karlos,Mičurin a další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Karlos vydělává prachy na dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Tak kvůli velké účasti bych sraz tuto sobotu zrušil a přesunul na jiný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Ok. Dame se 21.05 v 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Ok,ale tím pádem beze mě,21.5. nejsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Ondro piš vlastni termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 syncy kupte si cz vlajecky do oken,jakpojedem kolona do PLtak se uvidíme. v globusu za 30kc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Tomus-nevím kdy,protože mám květnové víkendy plné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 (editace) syncy kupte si cz vlajecky do oken,jakpojedem kolona do PLtak se uvidíme. v globusu za 30kc Lepěi by byl zapojeni kohoutek na střese :D . Popř. oranžový Editováno: 7. Květen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Tomus-nevím kdy,protože mám květnové víkendy plné Sraz můžeme udělat v jiném termině - to neni problem. dobře by bylo aby hodně lidi přijelo kdy přijede jeden učastnik nebo dva to všude pojedem vozidlama a zastavime se vedle mista které chceme navštivit. Horši je tehdy kdy je moc hodně učastniků. Těžko tehdy najit dobré mista na naše autička. Takže ja mohu udělat vice srazů, ale žeby každy sraz měl ruce a nohy a každemu se libilo . U vysilaču je dost mista takže tam neni problem ale někde jinde ... už je špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Tomek,aji kogutek bude,taky mini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Tomek,aji kogutek bude,taky mini. Mičurin, dobře pišeš polsky Kohoutek musi piskat , kde mate jet Vzpomnělo mi kdy jsem četl tvoji poděkovani po srazu v polsku to bylo opravdu moc super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.