ski1961 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 (editace) z popisu bych řekl, že neděláš špatně nic..nevím, jestli to má na něco vliv, ale než si vložil tu sd kartu do PC, abys smazal a nakopírovou novou, tak odemknul jsi a po nahrání zase zamknul tu kartu ? zkus kouknout na tohle video,ale jak říkám, jestli to má vliv nevím... https://www.youtube.com/watch?v=jHDS-q6sXyE&t=47s Editováno: 26. leden 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Dle videa mazání jsem udělal stejně, kopírování taky. Vidím dva rozdíly: mám tam navíc ten soubor MD5 kartu jsem před zastrčením do auta nezamknul No zkusím to celé ještě jednou případně budu zkoušet jiné varianty map (nějakou menší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Tak jsem to vyřešil. Ten návod od škodovky je totiž blbě a prostě to nefunguje tak jak píšou a ani tak jak ukazuje video, zjevně se to v čase nějak změnilo nebo nevim. V mém případě pokus o update vyvolaný na rádiu selže protože nejspíš vůbec není potřeba. Co jsem si totiž uvědomil. Data stažený z netu co dám na SD se z tý karty nekopírují nikam "do rádia" ale to rádio je bere přímo z tý karty "za běhu". Když kartu vyndáte navigace nefunguje. Není tedy potřeba nic "instalovat" ale prostě stačí ty stažený soubory dát na tu kartu a to je vše. Přikládám fotku, že rádio ukazuje aktuální 2023 data. Třeba to někomu pomůže co jsem zjistil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 pisal som o tom napriklad pri O3 - staci stiahnut, skopirovat, vlozit kartu do jednotky infotainmentu a spustit navi :) ak chces novsie mapy, existuje verzia 2010. 32GB kartu mas, cize mozes stiahnut - https://www.seatcupra.net/forums/threads/updating-the-inbuilt-mib2-satnav-mib2-tricks-and-lost-mib1-card-solution.388586/post-5021428 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Chlapi, mám objednaného Supa s Amundsenem. Jak je to s infotainmentem, je i nejnovější verze OK? Já žil v tom, že se na to moc nesahá... Soused měl Scalu, vše bylo OK, teď má novou a je v ní nový infotainment který při nižší teplotě prostě nefunguje a furt mu to blbne. Myslel jsem, že to je jen problém Octavii. Ale teď mě trochu děsí, že tu novinku nasadí i do Superba... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Tak zatím co mi navigace stále odmítá češtinu a její hlasové ovládání česky nerozumí ani slovo, přestala hrát tak třetina DAB stanic v rádiu, přidala se ještě další zajímavost. Infotainment mi počítá dlouhodobou spotřebu znovu po každém nastartování, takže funguje asi jako volba "od startu". Teď už to asi vydržím do garančky, ale nepřestává mě to udivovat. Hardware: H22 Software: 0276 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 (editace) Ahoj, minulý týden jsem si vyzvedl nové auto a mám prosim dva dotazy k infotainmentu. 1. Při navigaci na cil se mi zobrazuji znacky pouze na radiu, je nejaka moznost dostat je na VC? 2. Budiky na virtualnim kokpitu mam by default cervene ohranicene. Predpokladam, ze to bude kvuli Sportline vybavovemu stupni. Da se prosim nejak zmenit ta barva ohraniceni? diky! Editováno: 30. Duben 2023, autor: Qwuiddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 Ad 1. Musíš mít za sklem high kameru, aby ti to četlo značky. Je to takový trojuhelnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Ja nepotrebuju cist znacky, ja bych rad, aby ty same znacky co se zobrazuji pri navigaci na radiu, se zobrazovali na VC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Pokud nemáš za sklem tuto verzi kamery, na VC se ti to zobrazovat prostě nebude. To umožnuje právě ta kamera, ne Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 (editace) Stále je ...P0480T nejnovější verze FW? Plus nemá někdo odkaz na stažení? Na Mib solution jsem našel jen 478. Editováno: 16. Květen 2023, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odin.svobik Vloženo 28. Červen 2023 Sdílet Vloženo 28. Červen 2023 Ahoj, chtěl bych se poradit ohledně updatu softwaru. Mám S3 s Amundsen MIB2 viz foto, chtěl bych updatovat software. Můžu prosím použít bez obav tento MST2_EU_SK_ZR_P0369T stažený z mibsolution.one? Děkuji za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Červen 2023 Sdílet Vloženo 28. Červen 2023 Je potreba zkontrolovat spravne cislo sw train. Stahovat odtud je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odin.svobik Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 (editace) Ahoj, ještě doplním. Mělo by to tedy být ok. Mockrát děkuji Editováno: 29. Červen 2023, autor: odin.svobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2023 Chápu to dobře, že navigační data se vztahují na červen 2023 ? Pokud ano, je to hodně zoufalé, dnes se mě snažila totiž dostat na D3 okolo Českých Budějovic - jenže je tu takový problém - tento úsek ještě není dostavěný. Kromě toho v některých úsecích kde se aktuálně staví D4 měla velké problémy se změnami, které tam podle mě nejsou pár dní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Mám tu jeden zajímavej problém. Mám Amundsen 565 035 874 a ten dle všeho prostě má mít DAB. Auto je z roku 2020. Ale DAB to prostě nenabízí. Čím to je? Je možný že se to rádio prodávalo s/bez DAB podle toho jestli si to někdo zaplatil a tedy to tam jde možná nějak dokódovat? Nebo kde může být chyba a co a jak můžu prověřit? Auto je v záruce, můžu použít reklamaci ale nerad bych byl v servisu za debila, auto jsem nekupoval jako první tedy oficiální seznam výbavy nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Nasiel som cesky cenik z 03/2020 a DAB bol u vsetkych vybav za priplatok 3000Kc. Dalej som nasiel cenik z 06/2020 a tam uz bol DAB v standardnej vybave od Ambition bez ohladu na Infotainment. Takze otazne je, kedy tvoje auto bolo konfigurovane/vyrobene a ci pochadza z CR zdroja alebo je to dovoz. Zlozenie vybav je v kazdej krajine iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Chápu. Ale jak jsem psal HW rádio nejspíš ten DAB prostě má. Otázka potom zní zda existuje postup jak to tam "zapnout"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 DAB se da zapnout a vypnout kódovani (zda se bude či nebude zobrazovat v nabídce), nicméně podpora samotné jednotky nestačí, je třeba i anténa zapojena do jednotky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Také je možné, že DAB vůbec není na PCB v jednotce osazen. Desky jsou sice univerzální, ale pak se osazuje různých podle verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Dle: by ten amundsen dle čísla DAB mít měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Tak to je dobré, pak zbývá pořešit jenom anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenixx Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) takze co som sa docital, radsej do toho vrtat nebudem, 0478 na 0480 za to riziko asi nestoji - jedine ze by to niekto skusil a podelil sa Editováno: 10. Prosinec 2023, autor: phoenixx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Zdravím, na superb mám to staré rádio ktoré ma tlačidla po bokoch. Ak by slm kúpil čisto len display dalo by sa to napojiť na starú jednotku ? Čisto len display ? MIB 2 prikladám foto ktorý by som chcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Caute, ten DAB je ci nie je dostupny na Slovensku. Lebo som tu na fore vela krat cital, ze DAB nie je vobec na slovensku a je dostupny len ked pojdem do zapadnej Europy atd... Lenze ked som si pozeral radio, tak som nasiel toto (zijem v BA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.