Duben 20, 20214 r Autor V 18. 4. 2021 na 11:22, stanmar napsal: Pravdu máte... Zelená Cosmic vs Zelená May Velka skoda, ze to neni lepe vyfocene. Majova je v aktualni situaci asi jedina vec, ktera by me primela koupit nove auto.
Květen 23, 20214 r Zdravím. Prosím nemá niekto reálnu foto Superbu v khaki green fleet farbe? Už dlhšie ju hľadám. Ďakujem
Květen 24, 20214 r Autor před 23 hodinami, Kamil Žák napsal: Zdravím. Prosím nemá niekto reálnu foto Superbu v khaki green fleet farbe? Už dlhšie ju hľadám. Ďakujem Staršího data, ale snad to nebude vadit. Je to tuším od Igora. Upraveno Květen 24, 20214 r od bojler
Květen 25, 20214 r před 10 hodinami, bojler napsal: Staršího data, ale snad to nebude vadit. Je to tuším od Igora. Dakujem ti za foto, tieto zabery som samozrejme uz videl na fore - chcel som skusit ci nema niekto superbecko v tejto farbe nafotene. no nic, asi sem potom zavesim to svoje v khaki green...uz je objednane :D
Květen 25, 20214 r před 17 hodinami, MarekSVK napsal: Ja som sa rozhodol pre Sea Blue Já taky. Jen jak koukám, tak té modré více chromu, co je v rámci L&K, tady chybí.
Květen 25, 20214 r Autor před 9 hodinami, Kamil Žák napsal: Dakujem ti za foto, tieto zabery som samozrejme uz videl na fore - chcel som skusit ci nema niekto superbecko v tejto farbe nafotene. no nic, asi sem potom zavesim to svoje v khaki green...uz je objednane :D ja jsem jeste jiny kus nezaznamenal. tady budes urcite unikat.
Červen 3, 20214 r Zelená Májová: ŠKODA Kodiaq Style 2,0 TDI 4x4 147 kW -NaviTOP, StylePLUS, COMFORT, Safety, tažné - Předváděcí | Louda Auto
Červen 15, 20214 r Zdravim, potreboval bych poradit, o kterou barvu se jedna v tomhle videu. Tipoval bych Anthracite nebo Platin, ale jistej si nejsem. Vybiram barvu pro L&K, idealne sedou s lehce modrym nadechem, ktera by se doplnovala s bezovym interierem. Upraveno Červen 15, 20214 r od JiriCh
Červen 15, 20214 r Autor Podle mě je to standardní metalická šedá Metal/Quartz, jen je to na salonu pod spoustou reflektorů.
Červen 15, 20214 r Taky si myslím, moje fotka viz https://forum.skodahome.cz/topic/154231-%C5%A1ed%C3%A1-barva/?do=findComment&comment=2499463 Upraveno Červen 15, 20214 r od miziov
Červenec 14, 20214 r Tipnul bych Šedá Business. Mám 3 měsíce na autě a dojem se relativně mění ze světle šedé, ke světle antracitové i do nádechu modré dle nasvícení a slunečních podmínek. Jako látka na business oblek 👍🏻. V 15. 6. 2021 na 13:57, JiriCh napsal: Zdravim, potreboval bych poradit, o kterou barvu se jedna v tomhle videu. Tipoval bych Anthracite nebo Platin, ale jistej si nejsem. Vybiram barvu pro L&K, idealne sedou s lehce modrym nadechem, ktera by se doplnovala s bezovym interierem. Velice pravděpodobně Šedá Business. Mám 3 měsíce na autě a dojem se relativně mění ze světle šedé, ke světle antracitové i do nádechu modré dle nasvícení a slunečních podmínek. Jako látka na business oblek 👍🏻.
Prosinec 4, 20213 r V 25. 5. 2021 na 17:40, bojler napsal: ja jsem jeste jiny kus nezaznamenal. tady budes urcite unikat. Ahoj. Posielam par foto mojho Superbu v khaki green farbe. Som s vyberom farby spokojny aj ked som tu farbu pred objednavanim nikdy nevidel.
Prosinec 5, 20213 r Ahoj, pekná je tá farba. Ako dlho si čakal na auto so špeciálnym lakovaním? Povráva sa, že sa vďaka nemu čas dodania môže aj skrátiť. Upraveno Prosinec 6, 20213 r od e1.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.