lubosh_ Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Co by znamenalo si nechat dodělat stmívací zrcátko z MR2020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 cestu na nejbližší parkoviště ? :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 před 17 hodinami, lubosh_ napsal: Co by znamenalo si nechat dodělat stmívací zrcátko z MR2020? A nieje to normalne v priplatkovej vybave,ale ako doplnok mozne domontovat,ako to ma tusim Octavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Presne jak pise @Patrik1971, je to normalne jako origo prislusenstvi, tusim ze snad kolem 2-2.5k Kc Tuhle “usporu” taky nechapu, stejne jako odstraneni svitilny z kufru 🤦🏻♂️ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubosh_ Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Dodělání té svítilny bude asi horší, že? Nebude to jenom svítilna, ale i ten její slot... Mám ji teď v Octavii a občas přijde vhod přenosná lampička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Mam dojem, ze som to zrcatko videl ako prislusenstvo za 7-8t Kc + montaz. Ked uz to chcu osekavat a zarabat na tom, tak skoda, ze sa to neda priamo nakonfigurovat s autom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 (editace) před 4 hodinami, lubosh_ napsal: Dodělání té svítilny bude asi horší, že? Nebude to jenom svítilna, ale i ten její slot... Mám ji teď v Octavii a občas přijde vhod přenosná lampička. Abych rekl pravdu tak este nenastala situace kdy bych sahal po te baterce. Nehelde na to ze uz kdyz sem auto koupil (3,5 roku stare) tak nesvitila a hlavne mi jde strasne blbe vyloupnout ze slotu Editováno: 29. Říjen 2020, autor: ČudlR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 (editace) Mě také po koupi auta lampička z kufru nesvítila (auto 2,5 roku staré), stačilo ji rozdělat a dát nové baterky. Jsou tam 3 mikrotužky AAA. Občas se hodí, že to svítí. PS: baterie jsou 3 ks provedení AAA, typ NiMH, nabíjecí. Editováno: 3. Listopad 2020, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 AAA nejaka chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 AAA jsou mikrotužky, AA normální tužkovky, C monočlánky a D velké buřty ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Předpokládám nabíjecí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 o ty nabijeci jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Ahoj, chtěl bych se zeptat, nově už v Superb nemá automaticky stmívatelné zrcátko spolujezdce. Koukal jsem do oficiálního eshopu a dají se normálně koupit, mají 3 varinaty, s Area View, s Area View a Side Assist, a bez obou asistentů. Kdybych to chtěl měnit na autě, které má teda Area View i SideAssist, předpokládám že bych musel vzít to nejdražší, které tam je za cca 8700,- Je ale opravdu potřeba měnit celé zrcátko? Nestačilo by vyměnit jen sklo za zatmavovací? Když mi na O3 ukradli na parkovišti sklo ze zatmavovacího zrcátka, šlo objednat jen to. Co jsem koukal na různé eshopy, tak se dá koupit jen samotné sklo. Sice je to asi ta nejdražší položka na celém tom zrctáku, protože samotné sklo stojí cca 6800,- ale i tak 2000,- na benzín se hodí. Je to teda potřeba vyměnit celé, protože zrcátko které je v S3 nemá konektor na stmívání nebo si stačí koupit sklo, protože ten konektor tam je jen není zapojený? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Musí se vyměnit cele zrcátko protože tam není kabeláž a nebo to tvé zrcátko rozebrat a natahat si dráty sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Rozumím, to je teda škoda, ale tak co se dá dělat. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Ahojte, mám problém so sklápaním spätných zrkadiel, aj s natáčaním. Prídem k autu, odomknem, sadnem, naštartujem, no spätné zrkadlá sa neodklopia von ale sú stále sklopené. Vypnem motor, vypnem zapaľovanie, znovu zapnem zapaľovanie a spätné zrkadlá sa odklopia von. A úplne náhodne niekedy funguje naklápanie (smerovanie) zrkadielok do strán, niekedy ide, niekedy nie - ale pri zaradení spiatočky sa stále nasmeruje pravé zrkadielko do cúvacej polohy. Proste nemá to logiku. Stretli ste sa s tým niekto, môžem s tým niečo urobiť? Alebo len servis? Auto je ešte v záruke, takže autorizovaný servis? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Na nekterych autech kdyz se dokoduje zavirani zrcatek po zamknuti tak to blbne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Caute, viete mi napisat ako dam dole krytku na vonkajsom spatnom zrkadle? Ci sa to robi ako u Octavie, ze sa najskor musi "vylupnut" sklo, alebo staci vycvaknut krytku. Ide o to, ze ked sa sklapaju / vyklapaju, tak uz ku koncu nejdu hladko a chcem to precistit a streknut WD-40 do toho. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 A o, stejně jako u o O III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 2 mesice po zaruce mne prestalo fungovat vyhrivani obouch zpetnych zrcatek. Ze, by pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Caute, ako rychlo hreju spatne zrkadla? Predtym na staruckom focuse boli zrkadla ciste po chvilke, na superbovi mi to pride, ze to trva strasne dlho, az niekedy si myslim, ze vobec to nejde. Nerobim nieco zle, da sa nieco niekde nastavit? Ked stlacim tlacitko vyhrievania, vyhrieva sa uplne vsetko vsade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 @Martin Ninaj všechno všude? sepnes vyhrivani zrcátek a hrejou jen zrcátka ... na cudliku, co se s nim stelujou zrcátka ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) @hamoun aaa boze.. ja som nevedel ze co tie symboly znamenaju, tak som to neriesil a myslel som si, ze je to ovladane normalne v predu pri klime ako vsetko Diky! Editováno: 7. Prosinec 2023, autor: Martin Ninaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna Je potrebne pri vymene skla v spatnom zrkadle dodrzat polaritu kablikov na vyhrievanie,alebo to je jedno?Je tam modry a hnedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna Nemyslím si, je to odporový drát, ten polaritu nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.