tady_vrana Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj. Chystám se nechat si překontrolovat geometrii a rád bych předešel případným problémům kvůli nesprávnému postupu. Jde mi především o to, jak se hlídá, aby byl úhel natočení volantu 0° pro přímý směr nebo se to nehlídá? Laickou úvahou bych řekl, že by měl být nejdřív nastaven volant do nulové polohy (to zjišťují diagnostikou?) a potom teprve nastavena geometrie, ale na druhou stranu se obávám, že takhle to v servise asi nebudou dělat. Jaké máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 v reálu to nastaví od oka, volant se zafixuje a udělá se geometrie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Žádné vyrovnávání "for vok". Podle DP je na to speciální vodováha s fixací o ramena volantu. Má dokonce číslo přípravku VAS 4658. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Souhlas. Ma byt pouzita vodovaha. A je doporucena zkusebni jizda. Ja stejny problem resim s autoservisem. Reklamaci odmitl, ze po 3 mes. zarezly srouby,... Takze bude spor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Také to řeším. V servisu mi řekli, že udělali geometrii a volant srovnali, ale že dle nastavení polohy volantu se může natočení změnit... (Vážně mi to řekli a já jím to spolkl.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.