epo Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 (editace) A neni to jedno jak dlouho vydrzi? Proste je to baterka, co se da za stovku koupit v kazdem druhem obchode nebo na benzince. Kdyz vyskoci hlaska, tak proste koupim novou, vymenim a hotovo. Fakt si nezapisuju, od kdy do kdy mi presne vydrzela :) Zrovna pred par dny jsem tam daval novou, pokazde 2025 a je to ctvrta nebo pata, co auto mam... Editováno: 7. Květen 2020, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Pokud vyskočí hláška je to OK, ale ost lidí už takto auto neodemklo a bez hlášky...Mě vydržela 2 roky původní (ne že bych to měřil, ale rozsvítila se hláška cestou do servisu). Tak jsem tam tu CR2032 a uvidíme, až odejde, vyměním za jinou. Jinak mám auto s EasyStart, v druhém autě s klasickou dálkou vydržela originální baterie necelé 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Ok, to se mi jednou taky stalo. Od toho je tam klic, aby se tam dalo dostat mechanicky. Jinak od te doby, co se mito stalo, vozim v loketce nahradni baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Měl jsem Varta, vydržela vždy maximálně půl roku, potom Energizer vydržela sotva rok, koupil jsem v IKEA CR2032 pack 8 kusů za 29 korun - tedy 3,6 kč kus, mám ji 2 roky a stále funguje. Netřeba kupovat nějaké super drahé, je to jen škoda peněz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 GP 2032 po 14tich mesiacoch hlaska na maxidote a drzala este +/- 2 mesiace s tym,ze v penazenke uz bola pre istotu dalsia na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 zaujímalo by čo sa môže stať keď počas jazdy uplne odíde baterka v diaľkovom. čo v situácii, ak by som mal v aute obidva kľúče naraz (druhý ako záložný). signály pri Easy start sa nebudú "biť"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Ak ti odíde baterka počas jazdy, nič sa nestane. Maximálne ti na budíkoch vybehne hláška o chýbajúcom kľúči, ak otvoríš a zavrieš niektoré dvere, ak sa automaticky zavrú dvere pri rozjazde, alebo ak otvoríš a dovrieš vodičove okno. Aspoň počas týchto troch situácií som zaznamenal bliknutie diódy na kľúči, inak počas celej jazdy bola dióda neaktívna pri klasickom "plnom" kessy. Dva kľúče v aute tiež nie sú problém. Ako si si viezol domov náhradný kľúč, keď si šiel z predajne s novým autom? Mal si nejaký problém? Určite žiadny. Dokonca jeden kľúč vieš zamknúť v aute a auto vieš potom odomknúť len na signál toho kľúča, ktorým si auto zamkol - mám pocit, že toto je aj niekde v manuáli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 aha. dik za odpoveď. hej mas pravdu, na ten druhý kľúč som zabudol, ze som ho viezol spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Menime 3 x do roka Fabia s kessy zamykanim...na skusku som tam osadil CR 2032 Varta...uvidime,ci to bude lepsie.Prva fabricka panasonic CR 2025 vydrzala viac ako rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Tak a dnes opäť hláška... Naposledy 6. 5. 2020. Dnes 17.10. Takže tentokrát 5 mesiacov a 11 dní... Naposledy 2x po sebe výdrž 7 mesiacov... Ide to do prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 (editace) Pridám sa aj ja... Auto som kúpil minulý rok 3/2019. Práve dnes, 3.12.2020 som dal do kľúča 3 baterku + 1 vymenili v autorizáku na prehliadke kde im už vraj písalo slabý signál. Auto ma stále upozorní a hneď baterku vymením čiže neviem ako dlho by to ešte vydržala. Auto ma KESSY ale za necelé 2 roky dávať štvrtú baterku sa mi zdá fakt dosť. V autorizáku radili aby som nekupoval lacné baterky no tá ich "značková" vydržala ešte menej ako tie, čo som tam kúpil. Kľúč mám doma v šuflíku aby signál s autom nebol žiaden ( ale zrejme to s tým nemá nič spoločné). Používam CR2025 no zrejme prejdem na CR2032 no či to pomôže.... Editováno: 3. Prosinec 2020, autor: tomasendoKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Já baterku měním až to zahlásí víckrát po sobě. Už se mi stalo, že to zahlásilo výměnu a po dalším startu už nic. Znovu se to pak ozvalo až tak za půl roku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Minulý měsíc jsem měnil. Už tam byla CR2032 a vydržela 2,5 roku. První oznámení bylo klíč nenalezen, po týdnu už normální baterie v klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 První baterie mě vydržela přesně 2 roky (klíček fungoval, ale auto při každém startu hlásilo slabou baterii), teď už je tam rok a 3/4 CR2032 a uvidíme, jak dlouho vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamprvni Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 Po výměně baterie pořád píše vyměňte baterii :-/ hned jsem zkusil druhý klíč psalo to taky at vyměním.. Čím to je je možné že se to nějak nezaktulizivalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 Zkusil bych odemknout a zamknout mechanicky klíčem i několikrát a ještě před tím změřit napětí baterie v klíči jestli je ok tj. více než 3V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regulak Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 Baterku nestačí měřit jen voltmetrem. Musí se to měřit pod zátěží alespoň 50 mA. Některé baterky jsou dost měkké (při zátěži jim padá napětí). Proto to hlásí slabou baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 2025 - 50 mA? Není to moc? Ví někdo (měřil někdo), kolik si ve "vysílací špičce" ten klíček vezme? Pro zajímavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Dopĺňam moju skúsenosť: 9/2016 - výroba auta s výbavou KESSY 9/2018 - auto hlási slabú baterku - originál od výroby CR2025 - výmena za CR2032, 4/2021 - auto hlási slabú baterku CR2032, //Edit 20.8.2021: vtedy 4/2021 som sa na výmenu baterie vybodol, po pár dňoch zmizla aj hláška. Opäť sa objavila až niekedy koncom 6/2021..... ale bol som lenivý batériu vymeniť. Pred dvoma týždňami som začal mať problém s otváraním kufra - musel som sa trochu pritlačiť na zadné dvere, aby ho odomklo. Zvyšok fungoval. Včera ráno ešte normálne odomklo, ale už nenaštartovalo - musel som kľúč priložiť k tlačidlu. Na konci jazdy už bol kľúč KO, už ani neblikla dioda. Editováno: 20. Srpen 2021, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Takze 2032 slusne zlepsenie,kedze vieme,ze kazda dalsia 2025 je do roka kaput. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad Pohunek Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 cr2025 ve fabii 3 vydržela 6,5 roku. Ted výměna za dvojici cr2032. První se nechytala vůbec, druhá už funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 S Kessy/Easy Start nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicco Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Mám Style 2016,takmer celú výbavu, ale nikdy mi nevypise slabú baterku. Kde je problém? Menil som už 3x,vzdy z ničoho nič umrela. Vydrží mi tak 1,5 roka a musím dať značkovú. Tie lacné napr z Lidla vôbec nefungujú. To mi povedali aj v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 @nicco nikdo neví, proč to někomu předem ukazuje slabou baterie a někomu žádné upozornění předem nehlásí..já to měl stejně..žádné upozornění a rovnou mrtvá baterie, od té doby nosím v peněžence stále náhradní a nejen já :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Řeším to pravidelnou výměnou, vždy kolem Nového roku, rok většinou vydrží vždy a není pak třeba trnout kdy to příjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.