epo Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 před 9 hodinami, MilanHos napsal: Pokud sis toho všiml po delší době co auto stálo a ne bezprostředně po jízdě tak je pravděpodobný že jde jen o propíchnutí když vzduch odešel pomalu a v pohodě ti to v pneuservise zalepí. Já jezdím s lepeným kolem po silným hřebu rok a půl a pohoda. Celkově jsem byl už dvakrát na lepení Je to tak. Prijel jsem v nedeli vecer a prisel na to vcera vecer. Dneska jsem dal rezervu a zavezl kolo do servisu na opravu. Byl to sroub primo "na komoru"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 No to jsem měl skoro jako přes kopírák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Nevíte co teďka obouvají na 15 Mato? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Zatím jen pneumatiky, nic jiného nevymysleli Není to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Tipuju stale Nexen Blue... Jedno je malo - ctyri! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Anebo se časem najde jistě něco kvalitnějšího levnějšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 před 2 hodinami, MilanHos napsal: Zatím jen pneumatiky, nic jiného nevymysleli Není to jedno? No mně rozhodně ne!! A nevím proč odpovídáš když vlastně nic neporadíštakové rady tady asi nikoho nezajímají že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Myslím, že podstatné je, že to neovlivníš, takže se zbytečně stresuješ... Naléhal jsem v tomto směru na prodejce a bylo mi řečeno, že nelze ovlivnit. Takže jedině prodat a koupit lepší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Já to ani nechci ovlivňovat Jen mě zajímá s cím mám počítat a popřípadě jestli si mám objednat něco jiného nebo tak Jen by mě zajímalo jak ty Nexen fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Máme je doma a nepozoruji na tom cosi závadného při normálním ježdění. Mám je na Matone ráfcích, horší jsou plechy se zimákama Nokian, to hučí jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Ok tak díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Jde právě o to, že to jedno je. Žádný aušus by ve výrobě neobouvali. A na 15” letních v podstatě nepoznáš rozdíl mezi Barumkama a nejdražšíma Continental. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 No to bych zase tak netvrdil, rozdíl mezi různýma pneu i 15" letníma určitě je. Jezdil jsem jich už několik a hlavně na mokru jsou i dost podstatné rozdíly, to nemluvím o nadměrné hlučnosti některých. Tím nechci říct že Škodovka obouvá něco horšího, ovlivnit to nejde, ale každému to jistě vyhovovat nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Mám Dunlop Sport z výroby, jsou hlučné a na mokru kloužou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duskyslav Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 (editace) Mnel jsem 15" a gumy Kumho ecowing .. Spokojenost jak s hlucnoti tak s vlastnostmi na silnici. Drzeli hezky jak za mokra tak za sucha. Spotreba a valivy odpor velice priznivy. Editováno: 14. Duben 2018, autor: Duskyslav Vzpomnel jsem si na jeste neco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 V 13. 4. 2018 na 22:09, MilanHos napsal: Jde právě o to, že to jedno je. Žádný aušus by ve výrobě neobouvali. A na 15” letních v podstatě nepoznáš rozdíl mezi Barumkama a nejdražšíma Continental. No ty seš dobrej, nevím kam na ty rady chodíš,co rada to perla... když dokážeš říct tohle,tak už radši nikomu neraď, bude to lepší Jediný, co by tě možná omlouvalo, je to, že máš málo naježděno. Já jsem kupříkladu jezdil ty tvoje zmiňované Barumky i Continentalky a ten rozdíl je více než znatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 V 14. 4. 2018 na 9:25, Heini napsal: Mám Dunlop Sport z výroby, jsou hlučné a na mokru kloužou. dunlop sp sport 01? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 před 1 hodinou, Mira28 napsal: No ty seš dobrej, nevím kam na ty rady chodíš,co rada to perla... když dokážeš říct tohle,tak už radši nikomu neraď, bude to lepší Jediný, co by tě možná omlouvalo, je to, že máš málo naježděno. Já jsem kupříkladu jezdil ty tvoje zmiňované Barumky i Continentalky a ten rozdíl je více než znatelný. Continentalky už dávno nie sú, to čo niekedy. Źijú viac z mena ako kvality. Pozorovateľný rozdiel medzi nimi a Barumkami skutočne nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Když myslíš vyvracet to nikomu nebudu Ať si každý jezdí na čem chce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Hele, ber to tak, ze z vyroby dostanes nejaky prijatelny pomer vykon/cena at uz to bude jakakoli znacka. Kor na Fabku s 15kama. Dostanes homologovane pneu, ktere budou lepsi prumer a ktere budou vhodne pro 90% spotrebitelu v rezimu mesto/okrska/dalnice. Ja mel na na 15kach Nexeny, na 16 Dunlopy. Na 17ky nejcasteji davali Bridgestone. Pokud chces neco jineho, Conti treba, holt budes muset investovat a na svoje naklady si to prezout. Vic se tu asi nedozvis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Já se toho ani víc dozvědět nepotřeboval můj první dotaz byl Co je za pneumatiky na 15 Mato. Ale hloupé názory nebo rady opravdu musím komentovat. Ale dost dohadování a pojďme se věnovat tématu značka pneu z výroby Všem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Tohle je diskusní fórum, tady musíš očekávat i různé názory na danné téma. Já jen řekl svůj názor na který ty nemusíš reagovat pokud ti to nesedlo. Osobní napadání je mimo pravidla fóra a dřív nebo později to tu moderátor promaže od těchto osobních výjevů, které zbytečně provokují ke spamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Tak nějak to je. Značku pneu z výroby stejně nijak neovlivníš, takže není nutné s kvůli tomu hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Kolega z prace dostal primo z fabriky, kola R17, cca 2 roky zpět gumy Barum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.