Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, nevěděl by někdo jestli se dá zapnou blikání blinkrů při otevření a zavření když mám originál centrál (nová konfortka s DO) /r.v.2003/. Předem děkuji.

odemceni/zamceni s bliknutim se da zapnout /vypnout v komfortce Vagem ,v kanalech se nastavi 1 misto 0.

jsou to kanaly 8 a 9./jeden pri zamceni druhy odemceni

otevreni/zavreni se signalizovat blinkry neda :-))

jinak nastaveni viz http://de.openobd.org/skoda/fabia_6y.htm#46

Upraveno od honzik

• Autor

Děkuji, to je přesně to co jsem potřeboval. To otevření/zavření by se taky dalo :) ale je fakt že tohle je odemknutí/zamknutí. -_-

Jen strucna otazka - da se to kontrolni blikani aktivovat i pri odemykani/zamykani klicem? U Roomsteru, kterej jsem mel, to tak fungovalo.

Jen strucna otazka - da se to kontrolni blikani aktivovat i pri odemykani/zamykani klicem? U Roomsteru, kterej jsem mel, to tak fungovalo.

Mám dojem, že to dělá jen u aut s originálním alarmem z výroby.

Netusim, ale ten Roomster alarm nemel... :huh:

na fabii to asi pri odemknuti klicem nejde,ale roomster a OII to maji v nejake vybave staandartne..

• 4 týdny později...

je mozne ze by som tam ty kanaly pro aktivaci nemal? chcel som to aktivovat ale ty kanaly su prazdne... mam komfort TDi PD september 2000

a kdyz jde aktivovat bliknuti, jde aktivovat i zatroubeni klaksonem? ze by mi to nejn bliklo, ale i tutlo?

Jde, pokud máš origo alarm, kvíkne jednou při zamknutí a dvakrát při odemknutí.

Jde, pokud máš origo alarm, kvíkne jednou při zamknutí a dvakrát při odemknutí.

samo nie klaksonom ale sirenou k alarmu -_-

no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central

no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central

myslim že by sa to dalo ofajať:-)

hodim mti večer schemu Bobiku? -_-

myslim že by sa to dalo ofajať:-)

hodim mti večer schemu Bobiku? -_-

-_- supéééér :)

-_-
  • 11 měsíců později...

Nechcem otvárať dalšie téma.Mám Meta alarm s centrálom a ked zatvorím alebo otvorím dvere na dialkové tak mi ostanú svietit smerovky na splolujazdcovej strane.Musím po sebe viackrát otvorit a zatvoriť aby nesvietily .Už sa stalo aj to že počas jazdy mi svietily smerovky ,tak som musel zastavit a otvárať-zatvárať auto pokial to nebolo ok. Myslym si že nejaký spýnač od Meta ostane pricvaknuty a nerozopne sa , neviem kde mám hladat chybu.

Vedel by volakto poradit alebo riešil už takuto vec.Dakujem .

• 1 rok později...
odemceni/zamceni s bliknutim se da zapnout /vypnout v komfortce Vagem ,v kanalech se nastavi 1 misto 0.

jsou to kanaly 8 a 9./jeden pri zamceni druhy odemceni

jinak nastaveni viz http://de.openobd.org/skoda/fabia_6y.htm#46

Ahoj, nenasel by se nekdo z Prahy s VAGem kdo by mi aktivoval bliknuti pri zamknuti/odemknuti DO?

Diky moc Martin

Ahoj, nenasel by se nekdo z Prahy s VAGem kdo by mi aktivoval bliknuti pri zamknuti/odemknuti DO?

Diky moc Martin

Ahoj,

odkud jseš?

Diky moc Martin

Díky, domluveno..

Zdravím nechtěl jsem zakládat nové téma tak to napíšu sem. Mám malý problém vždy mi při zamčení vozidla centrálem jednou problikly směrovky, ale od určité doby mi po zamčení přestaly problikávat směrovky vozidlo se zamkne , ale směrovky neprobliknou. Nevím kde by mohla být chyba poraďte prosím děkuji...

Tipoval bych to na vadnej mikrospinac ve dverich. Zkus jestli se ti bude reagovat stropni svitilna na vsechny dvere.

Tipoval bych to na vadnej mikrospinac ve dverich. Zkus jestli se ti bude reagovat stropni svitilna na vsechny dvere.

Tak dveře jsem zkoušel všechny 4 a světlo se vždy rozsvítí tak nevím nemáte ještě nějaký poznatek dík.

Ještě dotaz nevíte někdo kde je v kufru ten dveřní spínač je taky někde u zámku?

Jo, je v zámku ve dveřích. V tom oranžovým. :) Jinak co se týče blikání při zamykání/odemykání, začal bych kontrolou přes VAG, jestli jsou správně nastaveny příslušný kanály a přečtení chyb v komfortce. To jsi už udělal?

ne to jsem ještě nezkůšal, ale už jsem na to přišel dělá to dveřní spínač v kufru mám sedana. Takže se musím mrknout na forum a najit jak vyměnit dveřní spinač. lol

Upraveno od satan068

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.