Květen 8, 20187 r Golf je pořád stabilně nejprodávanější auto Evropy. Střední třída nástupem SUV trpí asi nejvíce, ale zase Passat nebo Superb si na nějaké nerentabilní prodeje stěžovat nemůžou. Vypadávají slabí hráči, viz nezajímavý Avensis a globálním vývojem zprasené Mondeo, které se ve výsledku neprodává nikde. Pevně doufám, že do amerického extrému to u nás nedojde.
Listopad 22, 20186 r V pondělí jsem poprvé naživo viděl "kožený" interier v Rapidu. Musím říct, že by stálo za to porovnat vedle sebe auto z prvního roku výroby a teď na konci. Rozdíl je hodně velký.
Listopad 22, 20186 r On se totiz zmenil pristup k Rapidu jako modelu. Puvodni, prisne budgetovy pristup, postupem casu vyprchal, protoze se ukazal jako neucinny a spise kontraproduktivni. Relativne levny zaklad (platformu) ale lehce zmenit nelze, resp. az s nastupcem, tedy modelem Scala. Nicmene je pravda, ze Rapid v prubehu vyroby postupne dospel v solidni auto, byt dnes uz zase zatizene svym konstrukcnim starim.
Listopad 22, 20186 r Já měl modelový ročník 2014, který už nebyl tolik strašný jako úvodní 2012. Teď mám 2018 facelift ve světlé polokůži a na pohled a dojem to je úplně jiné auto. Ale jinak prostě pořád Rapid v momentě, kdy to má člověk trochu déle k používání. Jednou to tu někde jeden člen dobře popsal. Je třeba si uvědomit, kolik je "cena OD", která to definuje jako platformu. Žádné další rádoby stylové doplňky z levného plastu, imitace chromu a ekonomické kůže co se sama vypařuje z toho "lepší" auto neudělají jinak, než na dojem.
Leden 16, 20196 r kdo chce Rapida liftback, tak objednávky do 31.1.2019, pak už konec a jen to co je skladem
Leden 17, 20196 r Tak to je po Fabi II další případ, kdy dřív uvedená karosářská varianta bude končit později. Před pěti rokama to takhle bylo u FII Combi, kde hatchback dobíhal o pár měsíců déle.
Únor 21, 20196 r Toto som sfotil teraz v pondelok u dealera.To je nejaka rozluckova limitovacka,alebo nieco bezne?Hlavne ten predok vypada hodne agresivne a prvotne som si ho splietol s Monte Carlo verziou.
Únor 21, 20196 r Tuším je to nejaká limitovaná séria "team", podobne "naštvanú" som videl v predajni aj Fabiu Combi :)
Únor 21, 20196 r Toto je klasicky "sport pack" paket... mrknite do katalógu originálneho príslušenstva... predný spojler + strešný spojler + zadný difúzor vo farbe auta. To isté má aj trojková fabia, ale na cestách som to akosi nikdy nevidel, pretože všetci sa iba montekarlujú..
Únor 21, 20196 r Rapida liftback lze stále objednat. Tuzemská kvóta ještě nebyla zcela vyčerpána. Raritní ovšem budou poslední vyrobené spacebacky zkraje letošního roku, těch bude opravdu jako šafránu.
Únor 22, 20196 r Asi pred tydnem jsem videl spacaky nalozene na kamionu a rikal si, jestli se porad jeste vyrabi. Nevi nekdo, kdy maji jednotlive varianty eop?
Únor 26, 20196 r Poslední zájemci o rapida šup šup k prodejci. Do konce objednávek zbývá už jen pár hodin. https://automix.denik.cz/nova-auta/novinky-ze-skody-rapid-definitivne-konci-nova-octavia-se-letos-asi-neukaze-20190224.html
Březen 16, 20196 r Odpovím si částečně sám. Konec výroby je plánovaný na 22. týden a Rapid (liftback) jde stále ještě objednávat (resp. ještě minulý týden šel). Doba dodání se zkrátila na cca 6-8 týdnů.
Březen 16, 20196 r mě při prodeji tvrdili že nejde objednat, konfigurace už taky týden funguje jako přehled výbavy. Pro mě vyřešeno, ve čtvrtek jsem si dovezl skladovku Style+
Březen 16, 20196 r můj prodejce jich má ještě předobjednáno celou řadu a co jsem projevil zájem docházely mu na prodejnu další kusy z posledních rapidů.
Březen 17, 20196 r Už jen doprodej. Viz. třeba Porsche. https://porsche-brno.cz/akce-a-novinky/2019/2/doprodej-modelu-skoda-rapid/
Březen 18, 20196 r Záleží, jak má kdo zaplněné kvóty. A za cca 14 dnů už se taky mohlo ledacos změnit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.