Martab Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Mne zaujali ty dva adaptivní tempomaty v SK konfigurátoru, jeden do 160 druhý do 210 a rozdíl v ceně 300€... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Ale to je v našem ceníku taky, je to u L&K a rozdíl je 7200,- Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Aha, u nás jsem to neviděl před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 před 10 minutami, Aleš_BX napsal: .... prodejce má svůj konfigurátor a ten běžel hned od začátku prodeje... A mají tam prodejci v tom jejich konfigurátoru všechno, včetně výběru barev a interiérů? Já jsem právě minulý pátek volal prodejci a ten mi řekl, že to sice objednat jde, ale že tam ještě nemjí všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Neviete nahodou niekto dizajn diskov trius? Nejake foto? A dynamic ma tie iste sport sedacky (myslim potahy) ako doteraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Triusy tam v tom konfigurátoru normálně jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Tak len v mobile ich neukazuje, takze vyberam denom ..a nemali byt aj ine potahy na dynamic sedacky? Pripadne nove potahy aj na style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Peter2410: Vzor potahů pro Dynamic se změnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Co je to Fleet paket? ( 1000,- Kč ve všech verzích ) Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 před 8 hodinami, luban napsal: A mají tam prodejci v tom jejich konfigurátoru všechno, včetně výběru barev a interiérů? Já jsem právě minulý pátek volal prodejci a ten mi řekl, že to sice objednat jde, ale že tam ještě nemjí všechno. On to hlavně není konfigurátor jako takovej, ale objednávací modul - Ovex. Do toho by správně zákazník neměl vůbec koukat. Ale spousta prodejců jej používá místo Car Configuratoru. Fleet paket je tuším silnější baterka a ještě něco, bylo/ je to i u Supa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Aha. Když se dává do konfigurace tažné tak je tam taky tuším automaticky silnější baterie a silnější alternátor že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 OIII fl RS spatreno a muzu rici, ze je zase hezci nez klasika, jak ma ostre tvary, da se na ty rozdvojeny svetla zapomenout. Stejne tomu tak bylo ale i u predFL tam se mi octa taky vice libila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 před 14 hodinami, luban napsal: Co je to Fleet paket? ( 1000,- Kč ve všech verzích ) Akumulátor a alternátor v nejsilnějším provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Já si to do RS objednal taky - ono se to hodí, když člověk často zapíná nezávislé topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Tak už máme cz konfigurátor. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: luban 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) co jsem koukal tak v konfigurátoru se nám ta OIIIfl nějak zbytečně moc leskne jinak slevy budu vedět tento týden Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Opět milion chyb, nepřesností, zbytečně znemožněných voleb. Raději nic než takový paskvil. A to je mezi značkami ještě relativně funkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Kdyz je tmave hnedy je hezky, svetle hnedy se mi nelibi. Ale zvykne se na vsechno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 před 26 minutami, Aleš_BX napsal: ku*vy jedny prašivé, mám objednán v LK černý interiér a v konfigurátoru je jen hnědý, volám prodejci a ejhle změna, interiér opravdu jen hnědý..... :-( Jsem měl za to, že v LK byl vždy jen hnědý, ale asi ne, když se tak čílíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Chtít černý a dostat hnědý, taky bych se čílil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) před 6 hodinami, luban napsal: Tak už máme cz konfigurátor. před 5 hodinami, bojler napsal: Opět milion chyb, nepřesností, zbytečně znemožněných voleb. Raději nic než takový paskvil. A to je mezi značkami ještě relativně funkční. Jo konfigurátor si žije vlastním životem, zaboha jej nemůžu přesvědčit o tom že chci 1,4 TSi ve výbavě Ambition - je tam jen CNG - asi to rozjedou rovnou s 1,5 tsi. Ví o nasazení 1,5 TSI někdo něco konkrétního ? Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) před 27 minutami, mischicka napsal: Jsem měl za to, že v LK byl vždy jen hnědý, ale asi ne, když se tak čílíš. No, dle všeho mu tam ten černý interiér slíbil nějaký úžasný prodejce. Taky bych byl naštvaný, kdy mi někdo něco slíbil a pak skutek utek. Jinak... Jsem příjemně překvapen z toho, co všechno nabízí konfigurátor v řadě Ambition (asi možná i jinde). Ať už jde o 85kW motor u 1,6 TDI (oproti starému 77kw), tak další věci… Trochu mě mrzí, že na výběr u takového auta jsou pouze čtyři disky, ovšem kdo ví, zda se to ještě nezmění. LED Paket vypadá docela zajímavě a ta cena je taky rozumná, Blind Spot Detect příjemně potěšil, vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti je také zajímavá věc. No uvidíme, jak to bude vypadat… docela teď lituji chudáky firemní, kteří dostanou verzi Active. Třeba takový @_Denis_ si to určitě užije. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Chyba na mé straně, přehlédnul jsem se v ceníku - 1,4 TSI je ve verzi Active a Fresh, takže v konfigurátoru samozřejmě nejde ve verzi Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 před 30 minutami, Sabiza napsal: Jinak... Jsem příjemně překvapen z toho, co všechno nabízí konfigurátor v řadě Ambition (asi možná i jinde). Ať už jde o 85kW motor u 1,6 TDI (oproti starému 77kw), tak další věci… Bohužel, zrovna v Ambition došlo k řadě restrikcí a jsou výbavy, které nově objednat nejdou, pouze u vyšších verzí. Varianta 81kW se v nabídce ohřála jenom rok a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Víte někdo jak je to s Rear Traffic Alert ? Na stránce modelu se píše toto: Díky zadnímu radaru pomáhají systémy Blind Spot Detect a Rear Traffic Alert s bezpečným přejížděním mezi jízdními pruhy a couvání z parkovacího místa. Je to tedy tak, že pokud mám Blind Spot Detect tak mám automaticky i Rear Traffic Alert? V konfigurátoru se nikde o Rear Traffic Alert nepíše v žádné výbavové verzi, jediné, kde jsem to našel je v ceníku u standartní výbavy L&K. Nenašel jsem to ani v konfigurátoru Kokodáku. Jediné, kde jsem to našel bylo u jedné s výbav Supika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.