Prosinec 13, 20168 r ta absence tý 1.4 v Eleganci to totalne zabiji .. snad tam tu 1.5 daj co nejdrív.
Prosinec 13, 20168 r Před hodinou, Drahosh napsal: to jako mysli vazne, ze neni kos na odpadky kompatibilni s Columbusem? Musíš tam dát Simply Clever (pro komfortní telefonování) Upraveno Prosinec 13, 20168 r od luban
Prosinec 13, 20168 r Alesi: je to tu asi dvakrat poprve jsem to sem daval asi pred mesicem a pul Upraveno Prosinec 13, 20168 r od Lukason
Prosinec 14, 20168 r radsi nic ....... jeden jako druhej,... stoupnete si do rady taky nemam potrebu tady nekoho presvedcovat a uz vubec se s nekym hadat, kazdy bude mit stejne svoji pravda, tak co ze jo
Prosinec 14, 20168 r Minimálě u Kodiaqu jsou ve vnitřní části 2 diody na dálkový. Předpokládám, že u Octy to bude stejně... můžu ověřit.
Prosinec 14, 20168 r před 18 hodinami, Aleš_BX napsal: u O III před FL šel zpočátku jen hnědý, později už i černý interiér To si asi pletes s S3, ne? Cerny interier se u L&K do O3 nedaval nikdy, pokud me moje zdroje neklamou. Ad LED svetla - Ma to teda cocku, nebo tam bude jen vejskova nivelace jako to ma/mel Leon? Tj. zadny naklapeni svetel do zatacek?
Prosinec 14, 20168 r před 19 hodinami, Aleš_BX napsal: u O III před FL šel zpočátku jen hnědý, později už i černý interiér napřed bude v novém Golfu a pak až v OII FL - tedy nejspíš MR 2019 (nyní je FL díky posunu MR 2018!) vůbec nejde o to, co kdo slíbil, ale co bylo objednáno a co objednáno stále je a jak to bylo uvedeno v Ovexu! viz výše, ještě jsem dnes doplnil objednávku takže ceníkově na 880 tis. Kč a stále je tam černý interiér: kód interiéru HD má jen špatný popis není černý. Vyrobí ho v hnědým provedení, tak jak to vždy bylo
Prosinec 14, 20168 r před 21 minutami, Habi001 napsal: Zadní světla bud vždy v LED provedení, ale budou ve dvou variantách. Ta vlevo pro výbavy - Active, Ambition Ta vpravo pro výbavy - Style, LK, Ambition + LED paket na tom obrazku to spis vypada jako zadni svetla liftbacku a combi - nebo budou mit v ruznejch vybavach i jinech tvar?
Prosinec 14, 20168 r Ale nechapem preco si v sk nekupime full led k ambition vobec. Len k stylu. Cudna politika
Prosinec 14, 20168 r Ohledně mého dotazu na Rear Traffic Alert na předchozí straně. Psal jsem dotaz na infomail Škoda. Vyjádření ze Škoda info: děkujeme za zájem o voz ynaší značky. Váš dotaz jsme konzultovali s kolegy z příslušného útvaru a dle získaných informací je funkce Rear Traffic Alert je standardní součástí systému Blind Spot Detect.
Prosinec 14, 20168 r před 1 hodinou, Habi001 napsal: Zadní světla bud vždy v LED provedení, ale budou ve dvou variantách. Ta vlevo pro výbavy - Active, Ambition Ta vpravo pro výbavy - Style, LK, Ambition + LED paket Jakej je teda mezi nima rozdíl? Nižší výbava má LED jen obrysové světlo a ostatní v žárovkách, zatímco TOP LED má navíc LEDkové i brzdovky a mlhovky? Nebo je rozdíl jen ve tvaru? Z těch obrázků to neni moc patrné.. Upraveno Prosinec 14, 20168 r od Sharky487
Prosinec 14, 20168 r na začátku jsem to špatně napsal. Na vyobrazení jsou vidět světla pro Combi a Liftback
Prosinec 14, 20168 r nemá někdo spočítan rozdíl v ceně OCIII u nás a na slovensku? Vyplatí se koupit OCIII na slovensku za euro?
Prosinec 14, 20168 r tak se d toho konfiguratoru podivej a spočítej si to ... nikdo navíc nemá vesteckou kouli, s jakou výbavou to chces.. protože ceny se lisi, a vybaveni vybav taky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.