bojler Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 4 hodinami, Kane13 napsal: Objednat RS bez Black paketu považuju osobně za zločin Tak to se hlásím k trestnému činu ve stádiu přípravy. Masku teď po FL možná z důvodů dělených světel. Ale černá zrcátka a kola, to se mně nelíbí ani trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 To jsem asi i zločinec, mít to bez black paketu a ještě s chromovými lištami kolem oken :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 OBJEDNANA nova OCTULE Jen ta cekacka se "nepatrne" prodlouzila z 6-8 tydnu na 7-11 + 6 tydnu navic 1.4 TSI 110KW ve Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Tak uz ju mame doma Dnes sme spravili 350km a mozem povedat, ze luxus Motor som vytacal max do 3tis. ot = 137km/h. Co ma prijemne prekvapilo ( nie ze by som to sledoval... ) bola spotreba. Isli sme styria + sada zimnych 17-tok, plus 3 kufre a spotreba so surovym motorom 7,2l. Velmi som bol zvedavy na Xtremy. V porovnani s Neptunmi na OII RS FL je to + menej to iste. Ziadny kostitras, ale zase treba s tym davat pozor. Ked vsak prejdem nerovnost tak to podvozok krasne odfiltruje, ziadne rany nehrozia. Previezol som dnes aj kamarata co ma OIII RS tak ten vravel, ze inzernyri zamakali na podvozku a odhlucneni a FL je hodne tichsia. Dakujem este raz clenom, ktori pomohli s vyberom - skvele auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 A máš DCC? jinak pěkný, že sis vzal stříbrný kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Je krasna, v RS ji to jako v jedina slusi! Jinak ale take se pripojuji k dotazu phledne DCC. Take jsem jiz s FL RS jel a zaroven vlastnim RS preFL. Ta se kterou jsem jel DCC nemela a posu v odhlucneni zadny :/ proto me to prekvapuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 (editace) Ne kuci, DCC neni. Trochu som sa toho bal, niektore reakcie boli skor negativne. Nikdy som osobne neskusil, takze nemam osobnu skusenost, ale dam na nu eibach pruziny a budem spokojny K tomu odhlucneniu sa neviem vyjadrit, s kamaratovou OIII RS som isiel, ale ja som nahluchly Editováno: 22. Květen 2017, autor: jude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Eibachy, paradni volba budes spokojeny. Jeste ji u Borka z APR trochu poladit 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 To ee, ja sa drzim hesla: Ked chces vyssi vykon, tak si kup silnejsie auto Uz 200 v OII RS FL mi stacilo a 230 je slusna porcia. Ked som mladsi a krajsi, tak som ladil Vectru 2000. Ak si niekto pamata, bol to dvojliter so seriovym vykonom 150k. Upravoval som ju a dostal sa na 190. Blbe je, ze clovek si na vyssi vykon za chvilu zvykne a zase je tam kde predtym.... Eibachy mam na aj svojej ex a maaax spokojnost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Taaaak mini stretko troch krások za nami Posielam slubene fotecky Je to trochu off topic, ale zameriavali sme sa na rozdiely OIII a OIII FL, tak snad panstvo promine 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Parádní fotečky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 ty tmavší zadní lampy eresu sluší, ale ten předek ... aaaach jo. Opět ve srovnání vynikne jak je to nesourodý, linky rozm*daný. Prostě před fl předek vypadá líp. Ale jinak je to určitě minimálně tak povedený auto. Ať slouží a přináší jen radost! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 černá kola = zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Pěkné, pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Zda se mi to, nebo ma RS FL jinej spoiler jak pred FL? Minimalne z te 4. fotky je videt ze je vice zvedla zadni hrana toho kridla nez pred RS. I kdyz to asi bude uhlem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Uhel fotky a fakt, ze FL je zaparkovana vice dozadu. Jsou identicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 (editace) Pekny srovnani, zvenku nejlepe za me vypada o3 pred fl a ostatni dve to je humac. Editováno: 24. Květen 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Mam dotazek. Jak je to stim tlacitke SOS ? Kdyz jsem si objednal Style verzi + paket media s infoteinmentem na 1 rok zdarma, tak pochopil jsem to spravne, ze to tlacitko tam nebudu mit, protoze bych si musel dokoupit k infotainmentu na rok, care connect na tri roky za cenu 8 100,- ? Diky za objasneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Neni to nahodou od EU narizene? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 (editace) před 12 minutami, stafa napsal: Áno, je to nariadenie EU, povinná výbava od 1.1.2018. Ale s infotainmentom online ani care connectom to údajne nemá nič spoločné, funguje to nezávisle a furt - podľa predajcu. A to tlačítko by tam malo byť tak či tak... Tak, ze chapu to dobre, ze uz to tlacitko by jsem tam mnel mit i bez dokoupeni care connect? Editováno: 24. Květen 2017, autor: Jojo91 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 před 5 minutami, stafa napsal: Tak by to malo byť... Marketingovo to prezentujú akože sú krok napred... Každopádne, treba overiť u predajcu, podmienky v CZ a SK sa môžu líšiť... Mne osobne to predajca odprezentoval tak, že tlačítko SOS funguje nezávisle na Care connect... No prave, mne se zda, ze prodejci vubec ani sami nevedi jak to funguje a jestli to tam bude ... Pro priklad jeden prodejce mi tvrdil, ze uz care conect nebudu moc dokoupit, kdyz si to neobjednam hned do konfigurace a druhy prodejce v jine prodejne mi tvrdil, ze to je blbost ... Tak, ted kde je pravda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 21 hodinami, Aleš_BX napsal: stačí se tu zeptat těch, co si Care Connect nedokoupili a tlačítko v FL mají? takže kdo máte O III FL, máte všichni SOS tlačítko? nevěřím, že ho tam mají všichni .... No, asi nikdo nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Ja som si care connect nekupil a tlacitko nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 5 minutami, jude napsal: Ja som si care connect nekupil a tlacitko nemam. Aha, tak, ze asi vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Určitě vyřešeno. Care connect = tlačítko. Jinak tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.