Jao Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Ale s monitorom únavy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Cirkus Huberto hosi, to je tak nezvykli, az se mi to ve skutecnosti libi, vsechno sviti jinou barvickou vsechno umisteno nekde jinde a oddelene No podivejte se O tlacitkach radia, ktere sviti uz taky bile ani nemluvim,... nechapu proc uz neudelaji vsechno, to s dalsim faceliftem bude svitit i panel klimatizace a dalsi face bude snad uz vsechno 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Lubi sa mi to denne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Lukason super. Konečne prvé reálne foto na internete s halogénmi ! Pekný mačkopes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 takhle mě to svítí už přes rok na fabii takže akorát vzali nápad z fabie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 (editace) OT:Tak si pořiď brýle hravče( tvůj 3 account tady? :D) jsou tam 2 proužky..... Editováno: 13. Únor 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Mňa hlavne prekvapil prístup Škodovky. Všade sa prezentujú fotografiami z L&K s Full LED a ani jedno oficiálne info k nižším výbavám, ani jedna fotografia denného svietenia halogénov. Keby Igor z Octavia fóra nezverejnil nákresy svetiel, ani by som nevedel, že tam je rozdiel v dennom svietení a smerovkách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Dik za fotky Lukasi Ten volant je bilej uz snad od doby S3, to proc ten vnitrek furt neni bilej kdyz uz i golf to ma fakt nechapu, asi se chtej zbavit skladovejch zasob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Proc tedy Kokodak a Superb svitej bile, kdyz skoda vzdy svitila zelene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 před 14 hodinami, Jao napsal: Mňa hlavne prekvapil prístup Škodovky. Všade sa prezentujú fotografiami z L&K s Full LED a ani jedno oficiálne info k nižším výbavám, ani jedna fotografia denného svietenia halogénov. Keby Igor z Octavia fóra nezverejnil nákresy svetiel, ani by som nevedel, že tam je rozdiel v dennom svietení a smerovkách. To je klasika. Stačí si vzpomenout na to, jak představovali třetí generaci Fabie. Narvali tam úplně všechno a říkali tomu vozidlo za lidovou cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Dnes jsem u prodejce prohlížel FL octavie a musí říc, že ve skutečnosti mnohem hezčí než na obrázcích!!! Vedle stála neface RSo a je znát posun vpřed. Hlavně zezadu pěkně rozkročená! Za mě jednoznačně. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Byl jsem dneska vočumovat FL a Kokodáka... Kokodák je fakt docela velkej, ale vyloženě to nijak nenadchne. O3 FL naživo špatně nevypadá. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Pro ty co nerozumí, alepoň obrázky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Editováno: 14. Únor 2017, autor: JohnnieM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak já přidám ještě jednoho Itala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 A ještě jedno od Motorsport Revue, kde se mimo jiné dozvíte, že velikost displeje je 15" , tak chybka se vloudila no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak jsem dokoukal Autogeful (obecne maji dobre recenze, ale priserne dlooooouhe - dokouka to jen fanda one automobilky). Je videt, ze vsichni novinari do jednoho maji ne uplne nejlepsi nazor na "4 ocku" (coz tedy popira kecy, ze si Skodovka plati novinare). Nicmene na konci ten Vojta, co predvadel trailer assist. Tyjo to bylo maso, bylo mi za toho kluka a jeho anglictinu vylozene trapne. Nic proti nemu, byl znacne nervozni. Ale trochu to degradovalo serioznost s jakou Skoda tento facelift bere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Ono nás tedy bylo více, ale já tvrdím, že Škodovka buď platí novináře, nebo mají takový strach o přízeň, že si nic nedovolí. Netvrdím, že každý musí zvracet, ale je to jako přes kopírák a je jedno, o jaký model jde.Že se to netýká zahraničních novinářů tak bývá.Možná se mýlím, no nebyli by první ani poslední a přijde mi to až příliš zvláštní a okaté.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 http://www.auto.cz/tajemstvi-10-modernizovane-skody-octavia-jak-je-to-se-svetly-a-proc-se-rozsiril-rozchod-103252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Před hodinou, _Denis_ napsal: Ono nás tedy bylo více, ale já tvrdím, že Škodovka buď platí novináře, nebo mají takový strach o přízeň, že si nic nedovolí. Netvrdím, že každý musí zvracet, ale je to jako přes kopírák a je jedno, o jaký model jde. Že se to netýká zahraničních novinářů tak bývá. Možná se mýlím, no nebyli by první ani poslední a přijde mi to až příliš zvláštní a okaté.. Řekl bych, že to druhé - novinářů je spousta a chtějí se uživit, takže si zvlášť domácí automobilku nedovolí rozházet a přijít o výlety na Mallorcu a "super" info pro svoje fanoušky a fanynky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Asi ano, taky bych to viděl spíše na toto. Málokdo má ty "koule" říct, či napsat to tak, jak to cítí. Netvrdím tím, že se to každému musí hnusit, ale minimálně je prostě pravdou, že je to velmi diskutabilní změna, která není všem po chuti a většinové, stále dokola opisované chvalozpěvy na to, jak je to úžasné a báječné, jsou už někdy příliš okaté 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak Vojta mal californský prízvuk, ale točiť s tým celkom vedel. Yea. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Od igora z OC dalsi zmenx 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 No, té 1.5TSI je vážně škoda. Nechápu. Navíc, když 1.4TSI ve Stylu tady v ČR nejde. Zavání to lehce Vlkohradem, když v Golfu už je... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 "A jak je to s ním odhlučněním podvozku? Musím přiznat, že se mně a několika kolegům zdálo, že je na tom octavia o něco lépe než dosud. Podle všeho ale za to mohly jen hladší portugalské silnice, konstruktéři nám přiznali, že se v oblasti hluku a vibrací nic nevylepšovalo." Když už toto napíšou na (skoda)auto.cz ... Prostě to co bylo a bude na O3 nejvíc otravné nezměnili. DCC na tom změní jen málo. Chápu, může za to hodně i MQB, ale čekal bych alespoň nějakou snahu eliminovat hluk od podvozku a to nechutný bouchání od zadní nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.