mr.neo Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Ahoj všichni, zakoupili jsme roomster MR2011 (FL) 1,6 TDI Style. Protože chceme postupně vylepšovat autičko, začali jsem rozebírat. V automobilu je nainstalované neoriginální rádio + neoriginální BT handsfree. Na palubní desce to nevypadá zrovna dobře. Cíl týkající se rádia by byl, vyměnit neoriginální 1DIN rádio za original Swing 2DIN. Bohužel po rozdělání zjistil, že je tam kompletní příprava na neoriginální rádio (ISO konektory). Má otázka zní: Stačí koupit pouze http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-originalni-autoradio/0/1/24/43/1001 a propojit kabely a vše bude fungovat? Automobil nemá multifuknční volant, ani ho zatím neplánujeme. Díky za odpověď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Ahoj. Ja bych se držel s tuto změnou . Proto za pár let budeme mit digitalni radio - DAB .Original swing z Fabie 2FL neobsluhuje DABečka. škoda davat moc penizů za swinga a za pár let ono pujde k smětiště. Ja bychom zůstal při tom co mate nebo kupil bych se radio s DAB . Tomek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Nesmysl, než tady bude DAB rozšířený stejně jako dnes FM, tak to jeho auto bude dávno sešrotované. On se navíc neptá na DAB, ale na to, jak připojit Swing, takže se drž tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Ja vim na co on se pta. Ja mu chtěl dat dobrou radu, aby nemarnoval penizů ani času Ja myslim že v Tvé fabci da se odpojit přestavku z ori na neori radio a všechno bude ok. Ja pamatuju, když jsem kupoval svou fabku a řikal jsem prodejcovi , že chci mit neori radio. On mi řekl že musim kupit baliček pod neori radio a stalo tohle kolem 250 zlotých. Byl tam kabelaž a ramečka na radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Ano, ten odkaz na tu sadu je správný, do toho černého se napojí stávající kabeláž vozu, ten červený se spojí s canbus vozu. A ještě se asi bude kódovat. V tom balíčku bude jistě návod jak co přesně udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neo Vloženo 15. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Diky moc, proberu to s tatíkem a do prestavby se asi pustíme., Co se týká digitálního signálu, plně souhlasím s Pawoukem, než tohle u nás bude tak asi bude zase jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Já osobně bych koupil jen prázdnou svorkovnici MOST, a přepinoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 musíš tam připojit cany které v iso konektoru nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.