miloslavkubicek Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Ahoj, poridil jsem si fabii 1 kombika jako druhy auto hlavne na ryby, takze budu prevazet zradlo pro kapry atd v kufru a pak ruzny mokry veci (rybarina :-)...Chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s konkretnima vyrobcema, koukal jsem ze je nabidka asi teda jen ze dvou - rezaw a aristar. Vzhledove protiskluz me prijde lepsi teda ten aristar. dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Příteli okřídleného šípu, sice nemám kombi, ale já si koupil takovou plastovou vanu - zdrsněnou výlisky. Tento týden jsem ji teprve pořádně docenil. Vylil se mi tam olej. Díky vaně jsem měl ušetřeny starosti. S výběrem je to na Tobě, co se Ti bude líbít, aby třeba tašky moc v tom kufru nejezdili, či praktičnost na údržbu. Přeji plnou spokojenost. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Škoda že jsi z druheho konce republiky. Zůstala mi jedna doma po prodeji auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloslavkubicek Vloženo 10. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 diky za odpovedi, sedi Vam tvarove v kufru akorat ? nebo to maji delane jen tak "na oko" podle tvaru kufru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Já mám přesně tuhle: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-combi-sedan-vana-do-kufru-polsko-plast-7567cz432/ a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.