Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem

Takze volant nahodeny, vsetky tlacidka funguju. Padla tiez. Ale netrubi. Vie niekto poradit? Dakujem

Upraveno od gego10

Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem

Za kolik jsi sehnal?

Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu)

post-86584-0-45014100-1404161994_thumb.j

Upraveno od gego10

a sadne volant s octavii tri aj do skody superb jedna

Sadne aj do octavie 1 ale MF asi nepojde.

Ale ja chcem vediet ze ci mi sadnes s octavie 3 volant do superbecka 1 a mf mi nemusi ist to neriesim

ak viem dobre citat tak napisal no octavie 1 nie do superba ale no

• 2 týdny později...

Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu)

A máš tedy volant / tlačítka z OIII a funguje Ti v SII před faceliftem, jo? 

volant samotnej jo (přepinovat airbag), ale tlačítka musí být pro S2, kód volantu v příslušenství škodovky je 3T....CWE

Upraveno od Kazimir80

• 4 týdny později...

Zdravím potřeboval bych poradit koupil jsem volant z OIII RS s padlama a chtěl bych ho dát do superba II poradí mi někdo předem děkuji

to budeš mít asi problém oct3 má jiné tlačítka takže ti to nebude fungovat jak ma tlačítka musí být přímo ze superba

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek.

• 9 měsíců později...

Chcel by som  si vymeniť volant - z nového modelu r.v.2014 do Superba 2 r.v.2009 - multifunkciu mám aj na mojom. Podvolantovku mám 1K0953549CD, káblik mám tiež už poriešený , ale tlačítka mám z OCT III s označením 5E0919719 A. Nejde mi to . Vie mi niekto poradiť ? Bude problém len v tlačítkach ? 

Dáš tlačítka s indexem F a vše bude fungovat.

z rapida by mohli fungovať ? Mám možnosť zohnať , len na nich nieje štítok - niekto ho odlepil .Ako by som to inak zistil ? Len na skúšku založiť ?

Mohli...pokud už mají roler na obou stranách

Upraveno od ferda25

• 3 měsíce později...

Dobrý den všem,

prosím o informaci, zda mi bude fungovat nový volant v SII 2011 s číslem tlačítek 5E0 5JA419090AC. Výše jsem se dočetl, že by mělo končit na F, ovšem o této koncovce jsem se nedočetl. Předem děkuji za reakci...

Jediné ověření je volant připojit nebo se podívat pod levou část tlačítek(musí se opatrně odtrhnout celý ten lesklý černý plast s tlačítky)....číslo ve volantu nemusí vůbec nic znamenat a může být zavádějící.

• 3 měsíce později...

Pro tenhle volant musíš mít tlačítka s indexem G na konci(podpora pádel pro DSG) + je nutné přepojit kablík(signál od sirény musí končit v tlačítkách).

dal som tie tlačitka z Rapida , kúpil nový káblik a všetko plne funkčné .

děkuji za informace :)

tak toto Ti neviem povedať , ja som Multifunkčný. 

Upraveno od Pawouk
Necituj bezprostředně předcházející příspěvek!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.