Březen 14, 201411 r To Hravec: ta morava mi dlouhodobě nevycházela zato přes viewerovo město jezdím minimálně dvakrát týdně takže tak. Nevite nekdo jak deaktivovat pipani u nepripoutaneho spolujezdce ?
Březen 15, 201411 r Jen aby se tady po těch kódováních neobjevily další záseky: http://forum.skodahome.cz/topic/127163-chybová-hlášení-car-anebo-vcds/ Je fakt, že kdo nic nedělá nic nezkazí. aneb slovy klasika: "Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, přátelé o mě říkají, že jsem odborník." Upraveno Březen 15, 201411 r od ferda25
Březen 15, 201411 r Tak včera jsem dokódoval Bicistovi k jeho spokojenosti: -Corner -protočení ručiček -sklopení zrcátka při zpátečce -množství paliva k dotankování na maxidotu -zobrazení rychlosti ventilátoru klimatizace v poloze auto -odstranění AM pásma na Boleru To je paráda a když jsem četl, že jsi z Jižních Čech - radost ještě větší Mám RS 3 TSI a potřebuji dokodovat. 1.CORNER tak, aby svítily obě žárovky (ve škodovse mi to nakodovali a svítí mi jen jedna ta vnitřní). 2. sklopení pravého zrcátka při zpátečce. Jeden malý dotaz, proč na BOLERU odstraňujete AM pásmo - má to nějaký vlin na funkci? Jsem z Tábora a rád dojedu - tak jestli si uděláš čas budu móc rád. sprcek@quick.cz
Březen 15, 201411 r Hlavně než cokoliv uděláte je nutné si udělat zálohu adaptací(sice to trvá skoro 30 minut u BCM jednotky, ale vyplatí se). Má reakce tu byla z důvodů řešení už u třech Oktávek, kde někdo prostě zkoušel měnit a už pak nevěděl co změnil a z auta měl vánoční stromeček.
Březen 15, 201411 r Malý dotaz, existuje možnost, jak vše vrátit do původního, továrního stavu? Nebo je to nevratné? V servisu mi to také nastavili, ale svítí na př. ambietní osvětlení i ve dne a nejen to, asi jak píše ferda, vánoce! Upraveno Březen 16, 201411 r od acro
Březen 15, 201411 r Já osobně vím, že překliknout se může úplně každý a mít možnost cesty zpět je vždy důležité.
Březen 16, 201411 r Do původního stavu se to dostane přes ON-lINE kodování. Je to, jako by se provedla výměna za novou jednotku. Auto je po tomto v sestavě, když opustí výrobní linku. Vše,co jste po té dodělali, tam nebude. A to v případě, pokud není zaneseno PR číslo výbavy v databázi škodovky. Upraveno Březen 16, 201411 r od DIAGNOSTIK
Březen 16, 201411 r Nejen VAS umí vytvořit adaptační sadu podle PR čísel, ale tady jde o to, aby v případě problémů se vše řešilo na místě, tj. jak píše Hravec jen pomocí VCDS, které umí kompletně zálohovat staré adaptace. A pak není problém si znovu vytvořit nový soubor s adaptacemi a jen obyčejným porovnáním zjistit kde člověk udělal, i případně jen překliknutím, nevědomky chybu. Neberte to vůbec špatně. Určitě toto zdržuje, ale zase je to jistota.
Březen 16, 201411 r Můj požadavek byl, rožnout zadní led v denním svícení a skl. zrcátko. To svícení se právě moc nezdařilo, sice svítí, ale tam kde by nemělo svítit nic. Asi rozdíl v kodovani z xenonama nebo normálními světly. Zrcátko bych již ani nechtěl, nechodí to tak, jako s el sedadly! Upraveno Březen 16, 201411 r od acro
Březen 16, 201411 r Autorizaci i často zprostredkovaji zvýšení výkonu motoru, takže klidně můžou mit i vcds nebo nějakého člověka co ho vlastni a trochu s tím umí....
Březen 16, 201411 r Nejen VAS umí vytvořit adaptační sadu podle PR čísel, ale tady jde o to, aby v případě problémů se vše řešilo na místě, tj. jak píše Hravec jen pomocí VCDS, které umí kompletně zálohovat staré adaptace. A pak není problém si znovu vytvořit nový soubor s adaptacemi a jen obyčejným porovnáním zjistit kde člověk udělal, i případně jen překliknutím, nevědomky chybu. Neberte to vůbec špatně. Určitě toto zdržuje, ale zase je to jistota. Zdravím Ferdo od Hravce jsem na tebe dostal doporučení, jsem z Tábora a to do Strakonic není daleko a rád přijedu jestli si na mne uděláš čas. Potřebuji nakodovat sklápění zrcátka při couvání a corner funkci ( v servisu to zkoušeli a svítí mi při corner jen jedna vnitřní žárovka z mlhovek - což je mimo) Pokud dokážeš deaktivovat ještě STOP-START tak :kol-47: ferdo25 poslal jsem ti SZ Upraveno Březen 16, 201411 r od Jiříček
Březen 19, 201411 r Tak u Jiříčka vše nastaveno: corner na RS obě zadní mlhovky zrcátko aktivováno HHC trvalá deaktivace start/stop Nechtěl: asistenta únavy a už měl XDS a možnost přepnout ESP do módu: SPORT(to vše umí ve Strakonicích) Upraveno Březen 19, 201411 r od ferda25
Březen 19, 201411 r Jediná cesta je výlet do Strakonic nebo do servisu a zaplatit si to jako příslušenství: 5E0054801 https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000001212756&langId=-11&parent_category_rn=70000000253 Upraveno Březen 19, 201411 r od ferda25
Březen 19, 201411 r jj, Ferda to je sázka na jistotu, s tím se my cvičené opice postupující podle návodů nemůžeme rovnat...
Březen 19, 201411 r pěkné pěkné, moc dobře vím, proč na Tebe odkazuji zájemce ! stejně Tě jednou budu muset navštívit, ale ještě nevím kdy... nechceš mi za odměnu prozradit přes SZ aktivaci HHC ? (bývalká měla v O II FL a v O III nemá a je z toho špatná) Potvrzuji a Ferdo ještě jednou díky - u Ferdy jsem měl velmi dobrý pocit, prostě profesionální práce. (jak již jsem jednou odpovídal u Ferdy jsou zázraky ihned a nemožné do tří dnů :) )
Březen 20, 201411 r Měl bych jeden námět. Nedalo by se dokódovat aby se u BOLERA při vypnutém displeji objevily hodiny? Zatím jsou vidět jen když je radio vypnuté a zapalování zap. Když si nastavím vypínání displeje tak je tento opravdu vypnutý. Ty hodiny vypadají celkem hezky tak proč je neukázat? Co vy borci kodéři na to?
Březen 25, 201411 r Tak dnes nastaveno a odladěno s Ferda25: Aktivace HHC Nastavení XDS (ESC Sport) Odladění zadních LED světel po výměně za obyčejné Aktivace Kontroly tlaku v pneumatikách Ještě jednou moc děkuji za perfektní práci!!! L.
Březen 25, 201411 r Jak se resi dokodovani kontroly tlaku v pneu, kdyz tam neni to tlacitko? Resp. jak se nastavuje ta "nulova poloha" kdyz jsou vsechny pneu spravne doufoukane?
Březen 25, 201411 r Kalibrace se dělá přes nabídku v rádiu, takže extra tlačítko tam není,předpokládám, že dokodováním se tahle možnost objeví i v rádiu. Upraveno Březen 25, 201411 r od Sanek81
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.