Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Asi nejsi sám,kdo má tuhle chybu.Vím o dvou lidech,řešil jsem to s poláky a zatím bez úspěchu.Chyba bude v samotném adaptéru .

S novou hlavou bez flashky jsou celkem problemy. Kazdopadne ZDC file musi byt z roku 2015. Pokud mas starsi tak ti to nahlasi chybu jednotky.

tak to je jasné-aktualizace=nové zdc ale co vím tak problémy mají kluci právě s faleškou,nové hlavy ok

Mam flashku a jeste jsem nemel problem. Jenze aktualizace VIM uz jsou dneska zvlast, tak ze zvlast se plati aktualizace programu VCP a zvlast aktualizace ZDC (VIM).

Upraveno od h2o

já také né ale kamarádi ano a osobně jsem to řešil sPoáky a neví kde je problém

mám také s usb klíčem....

sehnal jsem jiné soubory zdc, tak to vyzkouším

díky za postřehy -_-

to ti nepůjde je to vázané na hlavu

Celé šifrování souborů je mnohem složitější, jen hw klíč v kabelu není to hlavní.  S poslední verzí programu VCP platí pravidlo, že ZDC soubor funguje jen na tom stejném PC a stejném kabelu kam byl stažen Aktivátorem(ještě je zde i další faktor, ale ten není pro běžného uživatele důležitý). Nový kabel spolehlivě funguje na konfiguraci s procesorem i7.

Jsi schopen se spojit přímo s jednotkou na adrese 5F???

myslím, že ano

Upraveno od lukyboy

Zřejmě jsi si zapomněl stáhnout přes Aktivátor i druhou část dat -> ASAM NOK...

Zdravim vespolek.

Chtel bych se zeptat jestli by mi mohl nekdo pomoci dokodovat novou kameru na couvani

5TA 827 566 E

Kamera funguje ale nejde mi nabidka ruznych pohledu ktere jsou videt na videu a taky bych chtel aktivovat tlacitko na parkassistu aby sla kamera zapnout y pri jizde dopredu.

zde je kamera

DSC_0934.JPG

tady pri zarazeni D je videt ze tlacitko na kameru je neaktivni

DSC_0981.JPG

tady pri zarazeni R je videt ze tlacitko je aktivni a prepina mezi parkassist a kamerou a vpravo je videt ze mi chybi menu na zmnenu pohledu,nekdy naskoci ale neprepina

DSC_0983.JPG

dekuji predem za pomoc

Upraveno od flope63

tak uz je to vyresene

Upraveno od flope63

Někdo na nakodování LED světel na osvětlení značek okolí Vsetína? ;)

Cosby, Rožnov pod Radhoštěm

ne ne,Cosby= Kopřivnice :-)

aha sorrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D kazdopadne Cosby je spravne :D

-_-

• 2 týdny později...

Nazdar, existuje tu nejaký súbor čo všetko sa da nakódovať na O3 ? Už je tych stránok  veľmi veľa a je to masaker to tu všetko prečítať. Ak niekto taký súbor má alebo vie na akej stránke to hľadať budem mu vďačný . Za rozumné odpovede ďakujem :D

• Autor

První příspěvek v tomto tématu. Pokud to chceš slovensky/česky, nezbývá ti nic jiného, než hledat anebo to můžeš dát dohromady ty. ;)

Zdravim,mohl by mi nekdo poradit,dokodoval jsem zavření oken  za deště ,ale porad se mi to pri vypnuti zapalovani deaktivuje.

Mam MY2016

Upraveno od flope63

A mam jeste jeden problem,ztratilo se mi v menu car - svetla - Dynamic Light Assist. Mohl by mi nekdo poradit jak to znovu aktivovat.

Na 2016 to nefunguje už se to probíralo, zkontroluj si vytvořený sobor v adresáři Debug a podle něj oprav změny v jednotce 5F. Jinak než se v tom začneš bezhlavě hrabat tak si udělej zálohy dané jednotky.

• 1 měsíc později...

Zdravim, vie mi niekto napisat kodovanie na KESSY - uzamknutie nastartovaneho vozidla, a ci sa da nakodovat servisna poloha stieracov do menu infotainmentu ako na fabii 3?

kessy:

centralni elektrika - adaptace

Access control-Funk bei Klemme 15 ein změnit na ACTIVE ... pak pujde zamknout/odemknout ale pouze dalkovym, pri nastartovanem motoru

Kessy:

Kódovanie:
-	Modul 09 – Central Electronics
-	Adaptations 10
-	Access control-Wireless at terminal 15 zmeniť na active

stierače:

Kódovanie:
-	Modul 09 – Central Electronics
-	Adaptation 10
- 	(12)-Windshield wiper-Menuesteuerung Frontwischer zmeniť na active

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.