Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ferdo uz jsem se ptal ve vlakne ke Kodiaqu, nicmene zkusim i zde.

Mas poneti proc nejde u (nekterych) O3 FL/Kodiaq nakodovat plynovy pedal “manufacturer audi”? 

U nekterych FL to jde, ale stalo se mi u poslednich ze “request out of range”.

diky

Co je tím (nastavení plyn.pedálu manufacturer audi), prosím tě, konkrétně myšleno?

@LukášCBR

konkretne toto:

Increased sensitivity of the throttle pedal

Controller 01- Engine

07 - Coding 

Byte 0, Bit 0-2,aq

Change from Škoda (01) to AUDI (02) this will dramatically reduce lag on pressing accelerator pedal.

Do it

zmeni se charakteristika plynoveho pedalu (odezva), a my s DSG vime, jak dlouho DSG trva (v kombinaci s turbomotorem), nez vyrazi vpred. V zasade uz neni potreba pouzivat u dieslu “S”, protoze motor/prevodovka reaguji rychleji a zaroven motor netoci do 4500otacek jak v “S”.

Poděkování pro ferdu25...překódování v pátek....stručně,rychle,perfektně.

Je ihned poznat,že ví s čím pracuje.

Díky.

na pred fl 1.8 4x4 funguje spravne - zahlasilo to sice error, ale stacilo vypnout a znovu zapnout zapalovani a smazat chyby a od te doby bez problemu

Dnes jsem zkousel pres supervag kodovat living a coming home na mlhovky, podarilo se, ale jde to spolecne s hlavnima svetlama..

Upraveno od RadekN70

Musíš si vypnout nastavení u hlavních světel.

To jsem vypnul, ale i pres to svitily..

Přímo na konkrétním světle....  Tj. Zrovna nebo výbojka. 

Ano, centralnim rozvodu, L potkavaci svetlo vypnul jsem living a coming. To same i na P svetle.

zapnul jsem na mlhovkach living a coming. Vypinac svetel v poloze “auto”. 

Sviti xeny s mlhovkama soucastne

Dobry den... mam dotaz schanim nekoho z okoli Prahy, kdo by byl schopen dojet na Prahu 4 a dokodovat zadní led svetla a treba jeste neco co by slo podle vybavy.  Samozrejme vse zaplatím ale momentalne nejsem zpusobilý s autem jezdit a čeká mě technická. Svetla jsou vymeneny jen nesvítí tak jak mají. Popřípade někoho doporučit. Forum jsem procetl ale jsou tu zmínky nejvíce o cardiagnostik a ferda a chapu že mají svojí prace hodně a to aby nekam jezdily na to nemaji čas a nebo nejsou z Prahy. Mě by stačil jen někdo kdo uz to delal. :D Koho se dotaz netýka tak se omlouvám za spam. Diky

Domluv se uživatelem "Rolbař". Je v Praze Kobylisích.

Ahoj, snažím se dokodovat automatické zavření oken při dešti /Octavia III 6-2016/

https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/#comment-3567802

jenže mám jednotku RLFS  5Q0 955 547A. Neřešil toto někdo?

Na tomto modelu nemůžu najit změnu loga v MaxiDotu (vzhled  Maxidotu pro RS jsem upravil ale logo ne to mi jde jen na Boleru) , nejde mi zapnutí výstražných blinkru při panickém brždění. Také jsem si uvolnil intelligent Light Assistant (přepnutí dálkového světla) funguje bezvadně ale v tovární verzi je možné ho sledovat také na Maxidotu – kde ho přidat?

Poradí někdo ??:rolleyes:

Zkoušel někdo dokódovat na OIII FL?

IMG_0729.thumb.JPG.56b18c0fc2abf1dd3a190fa19d3b7811.JPG

Taky bych to chtěl :) 

Upřesníte mě někdo, co se to řeší? Ten údaj na "maxíku" ?

A na čem to je tedy vyfocené ? Já to na své O3FL mám takto z fabriky (aspoň tedy myslím :D).... Ačkoliv si nejsem tedy jistý, zda-li mě to tam v rámci dalších úprav nedodělával Ferda.

Spíše mě zaujala ta spotřeba, to je dílo 

Je to vyfocené na OIII FL a vozy vyrobené na začátku roku 2017 tohle zobrazení nemají.

Aha, to mě nenapadlo, měl jsem to za standardní výbavu všech O3, já mám vůz z přelomu 8-9 2017.

Volba jízdních režimů už někdo úspěšně dokodoval mate postup?

Nebo je tu někdo kdo to dokoduje za penize

Už se to tu resilo. Nikdo Ti to nenakóduje. 

Ono to vlastně nejde všiml jsem si v oficiálním skoda swap

No jo no už jen číslo dilu swap a je to :)

Když to nejde

5b4252f95bbbd6257ac7aa31be79dbc5.jpg&key=5af279ad48823c28442f5fa11d1bba4133811618eaffc5e487b0521d01a8aab8

V tom případě je zbytečné zde vznášet dotaz, když už prakticky všechno víš.

Já bych se rád opětovně zeptal na zobrazovaní souhrnu z jízdy v MaxiDotu( OIII FL, Karoq, Kodiaq) zda-li lze dokódovat i do prvních ročníků OIII FL, konkrétně 02/2017.

Omlouvám se pokud je to mimo téma, ale když už jsme u toho, není někde seznam co všechno se dá odblokovat přes SWaP?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.