Duben 1, 20187 r Ferdo uz jsem se ptal ve vlakne ke Kodiaqu, nicmene zkusim i zde. Mas poneti proc nejde u (nekterych) O3 FL/Kodiaq nakodovat plynovy pedal “manufacturer audi”? U nekterych FL to jde, ale stalo se mi u poslednich ze “request out of range”. diky
Duben 1, 20187 r @LukášCBR konkretne toto: Increased sensitivity of the throttle pedal Controller 01- Engine 07 - Coding Byte 0, Bit 0-2,aq Change from Škoda (01) to AUDI (02) this will dramatically reduce lag on pressing accelerator pedal. Do it zmeni se charakteristika plynoveho pedalu (odezva), a my s DSG vime, jak dlouho DSG trva (v kombinaci s turbomotorem), nez vyrazi vpred. V zasade uz neni potreba pouzivat u dieslu “S”, protoze motor/prevodovka reaguji rychleji a zaroven motor netoci do 4500otacek jak v “S”.
Duben 1, 20187 r Poděkování pro ferdu25...překódování v pátek....stručně,rychle,perfektně. Je ihned poznat,že ví s čím pracuje. Díky.
Duben 3, 20187 r na pred fl 1.8 4x4 funguje spravne - zahlasilo to sice error, ale stacilo vypnout a znovu zapnout zapalovani a smazat chyby a od te doby bez problemu
Duben 7, 20187 r Dnes jsem zkousel pres supervag kodovat living a coming home na mlhovky, podarilo se, ale jde to spolecne s hlavnima svetlama.. Upraveno Duben 7, 20187 r od RadekN70
Duben 8, 20187 r Ano, centralnim rozvodu, L potkavaci svetlo vypnul jsem living a coming. To same i na P svetle. zapnul jsem na mlhovkach living a coming. Vypinac svetel v poloze “auto”. Sviti xeny s mlhovkama soucastne
Duben 9, 20187 r Dobry den... mam dotaz schanim nekoho z okoli Prahy, kdo by byl schopen dojet na Prahu 4 a dokodovat zadní led svetla a treba jeste neco co by slo podle vybavy. Samozrejme vse zaplatím ale momentalne nejsem zpusobilý s autem jezdit a čeká mě technická. Svetla jsou vymeneny jen nesvítí tak jak mají. Popřípade někoho doporučit. Forum jsem procetl ale jsou tu zmínky nejvíce o cardiagnostik a ferda a chapu že mají svojí prace hodně a to aby nekam jezdily na to nemaji čas a nebo nejsou z Prahy. Mě by stačil jen někdo kdo uz to delal. Koho se dotaz netýka tak se omlouvám za spam. Diky
Duben 17, 20187 r Ahoj, snažím se dokodovat automatické zavření oken při dešti /Octavia III 6-2016/ https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/#comment-3567802 jenže mám jednotku RLFS 5Q0 955 547A. Neřešil toto někdo? Na tomto modelu nemůžu najit změnu loga v MaxiDotu (vzhled Maxidotu pro RS jsem upravil ale logo ne to mi jde jen na Boleru) , nejde mi zapnutí výstražných blinkru při panickém brždění. Také jsem si uvolnil intelligent Light Assistant (přepnutí dálkového světla) funguje bezvadně ale v tovární verzi je možné ho sledovat také na Maxidotu – kde ho přidat? Poradí někdo ??
Duben 20, 20187 r A na čem to je tedy vyfocené ? Já to na své O3FL mám takto z fabriky (aspoň tedy myslím ).... Ačkoliv si nejsem tedy jistý, zda-li mě to tam v rámci dalších úprav nedodělával Ferda. Spíše mě zaujala ta spotřeba, to je dílo
Duben 20, 20187 r Je to vyfocené na OIII FL a vozy vyrobené na začátku roku 2017 tohle zobrazení nemají.
Duben 20, 20187 r Aha, to mě nenapadlo, měl jsem to za standardní výbavu všech O3, já mám vůz z přelomu 8-9 2017.
Duben 22, 20187 r Volba jízdních režimů už někdo úspěšně dokodoval mate postup?Nebo je tu někdo kdo to dokoduje za penize
Duben 22, 20187 r Ono to vlastně nejde všiml jsem si v oficiálním skoda swap No jo no už jen číslo dilu swap a je to Když to nejde
Duben 22, 20187 r V tom případě je zbytečné zde vznášet dotaz, když už prakticky všechno víš. Já bych se rád opětovně zeptal na zobrazovaní souhrnu z jízdy v MaxiDotu( OIII FL, Karoq, Kodiaq) zda-li lze dokódovat i do prvních ročníků OIII FL, konkrétně 02/2017.
Duben 22, 20187 r Omlouvám se pokud je to mimo téma, ale když už jsme u toho, není někde seznam co všechno se dá odblokovat přes SWaP?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.