Září 13, 20204 r Měla by to mít z rýtoby, spustí se při panickém brždění (počáteční rychlost vyšší než 70/80km/h a v průběhu brždění se aktivuje ABS). Po zastavení auta blikají směrovky.
Září 13, 20204 r Tím nutným ABS si nejsem jistý, ale pokud tak píše návod, OK. Možná, že (krátkou) aktivaci ABS ani nepoznám.
Září 14, 20204 r Je to opravdu věc, která je součástí z výroby. Sám mám FL 2018 a na silnici se mi to (naštěstí) nikdy nepodařilo rozblikat. Podařilo se mi to až ve škole smyku, kdy se brzdilo natvrdo (vážně vážně natvrdo) ze 70 km/h a výš. Možná je tam i nějaká hranice, od které o při splnění podmínek začne blikat, ale od té 70 jsem si tím jist.
Září 14, 20204 r Je problém dokódovat parkovací senzory? Montovali mi tady v jednom servisem kde se zabývají ozvučením aut a montáží alarmů atd... nějaké rádio a zrovna se šikla řeč na téma dodělání parkováků. Někde na netu jsem našel komplet sadu včetně jednotky,pípáků, kabeláže atd... No prej vše co je potřeba,ale borci v tom servisu mne od toho odrazují s tím že to nepůjde v autě dokódovat. Podle něj je potřeba nějaké číslo které se při kódování zadává a je k dispozici jen v originálním servisu škoda,kde to ale nenakódují, jelikož to nebude montáž od nich. Co na to místní odborníci?
Září 14, 20204 r Domontovat lze vse...pak je to otazka penez a casu...nekdo aby nevrtal cidla si dava kameru...
Září 14, 20204 r Kamera je krásná věc ale vidí jen dozadu. Ta by se sice montovala zároveň,nicméně už jen jako doplněk. Parkováky budu muset řešit páč s tím manželka nechce jezdit,že s tím nezaparkuje. Tady ta sada http://www.skoda-parts.cz/produkty/parkovaci-senzory-predni-a-zadni-komplet/ by to měla vše pořešit, není to taková darda, montáž zvládnu sám,podle všeho by to neměl být problém, jen to nakódovat. Mám originál vcds,jen nevím co a jak.
Září 14, 20204 r Kodovani je vetsinou u sady prilozeno, take je potreba ale dbat na modelovy rok auta, kabelaz a cidla jsou u MQB vetsinou stejna narazis pak podle roku sveho auta na jednotku...pripadne SZ
Září 14, 20204 r jednoduché kabeláž byla původně na 6 senzorů ale byli ustříhané konektory. jednotka byla uplně na jiné auto než jsem mu hlásil protože to psalo chyba el.brzdy kterou octavia 2fl ani neměla a nešlo se z toho zbavit takže nakonec se koupila uplně nová jednotka ještě k tomu. držáky senzorů neseděli na označení když jsem mu řekl o schéma tak mi bylo řečeno že to nemá že musim do škodovky pro to tak přes známého jsem to nakonec sehnal čudlik na ovladání senzorů mi zapoměl dát do balení ( musel se dokoupit extra ) po 14 dnech co mi čudl furt nedošel vratil peníze za něj cca 1000kč snad takže nakonec taky novej koupit no prostě hrůza chyběla tomu kabeláž na reprák i když reprák byl takže zase dokoupit piny a dozapojit to je už lepší koupit na ali protože to má všechno v balení i ten blbej návod na zapojení
Září 17, 20204 r Zdravím,poradí mi někdo prosím,jak dokóduji zobrazení rychlosti ventilátoru topení pomocí LED indikátoru při režimu AUTO? Děkuji
Září 18, 20204 r před 3 hodinami, mirdaberry napsal: Zdravím,poradí mi někdo prosím,jak dokóduji zobrazení rychlosti ventilátoru topení pomocí LED indikátoru při režimu AUTO? Děkuji https://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/klima-geblaesestufe-anzeigen.php
Září 18, 20204 r Zdravím, našel by se někdo ochotný a poradil jak zapnout, aby zadní koncová světla svítila s denním svícením? Hledal jsem to, ale našel jsem jen toto, a prostě jsme tyhle možnosti nenašli. Je jiný postup, nebo jsme hledali špatně (je tam toho mraky, možná jsme přehlédli)? Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access 10 – Adaptations (6)-Daytime running lights-Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht - change to active Auto: Octavia combi MR 2015, Ambiton Plus
Září 20, 20204 r V 18. 9. 2020 na 20:56, Pavel PS napsal: Zdravím, našel by se někdo ochotný a poradil jak zapnout, aby zadní koncová světla svítila s denním svícením? Hledal jsem to, ale našel jsem jen toto, a prostě jsme tyhle možnosti nenašli. Je jiný postup, nebo jsme hledali špatně (je tam toho mraky, možná jsme přehlédli)? Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access 10 – Adaptations (6)-Daytime running lights-Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht - change to active Auto: Octavia combi MR 2015, Ambiton Plus https://ankk-vagcom.com/octavia-3-5e-feux-arrieres-led-actives-avec-les-feux-de-jours-drl/ zkus
Září 25, 20204 r roubic: díky za odpověď, metoda 1: je jak jsem psal výše (nenašli jsme) a ani metoda 2 nefunguje (česká volba "trvalá denní světla" nic neudělá), je tam mnoho možností a bohužel nemám kabel ani SW, tak jen když někoho seženu na pomoc a to bohužel pak není moc času na experimenty...
Září 25, 20204 r Chtěl bych si nechat dokodovat pár věcí do mé O3 fl. Doporučili by jste mi někoho kdo by mi s tím pomohl nejlépe z Prahy a okolí. Děkuju za pomoc.
Září 28, 20204 r Pro Pavel PS STG 09 (Bordnetz) auswählen STG Zugriffsberechtigung -> Funktion 16 Zugriffscode 31347 eingeben STG Anpassung -> Funktion 10 Leuchte23SL HLC10-Lichtfunktion D23 auswählen Wert auf Tagfahrlicht setzen Leuchte24SL HRA65-Lichtfunktion D24 auswählen Wert auf Tagfahrlicht setzen
Říjen 8, 20204 r Zdravím, mám OIII 2018, známý mi aktivoval funkce ch/lh, mám to na potkávacích světlech a po odemčení se mi nějak nechtějí zhasnout (zhasnou, když dám klíček do zapalování a otočím). Chtěl bych to dát na mlhovky nebo obrysové (ledky) a zhasnutí třeba po 10 sekundách, co myslíte vy? Dokázal by mi to někdo nakódovat, abych to mohl známému jenom ukázat a on to udělal? Chtěl bych mu pomoct, jelikož se v tom moc nevyzná a prý by mu to trvalo, moc díky za veškerou pomoc.
Říjen 10, 20204 r zalezi jak to tam ,,dokodoval" . Mas tam svetelny senzor? Prepinac svetel ma funkci AUTO? To co popisujes vypada, ze ti to nastavil na interiorove osvetleni.. takove jakoby FAKE Ch/Lh 🙂
Říjen 11, 20204 r Nazdárek, prosím jde dokodovat funkce vyparkování? Scout 2018 bez kamery. Děkuji za odpověď
Říjen 11, 20204 r Myslíte funkci když vyparkovavate z rady aby to na vás pipalo , kdyby tam něco jelo?
Říjen 11, 20204 r @frenkyyy Ne, k tomu potřebuješ radary v zadním nárazníku, tedy hlídání mrtvého úhlu. Pokud bys měl hlídání mrtvého úhlu, měl bys i asistent vyparkování už aktivní.
Říjen 11, 20204 r senzory v nárazníku v předním i zadním mám. Jen funkci jsem nenašel Upraveno Říjen 11, 20204 r od frenkyyy
Říjen 11, 20204 r Parkovací senzory a radary pro mrtvý úhel a asistent vyjíždění jsou dvě rozdílné věci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.