Květen 16, 20205 r Zdravím, s kamarádem jsme chtěli poupravit pár nastavení (cornering, zcrátko při zpátečce, atp.) na O3 (rok 2019) ale nedaří se nám otevřít přizpůsobení v elektrice (bezp.přístup 31347). Pořád zůstává jenom takhle vyšedlé bez možnosti ho otevřít. Tvrdil, že už takhle nastavoval jinou O3 ale nakonec z něj vypadlo, že to byla verze před FL. Upřímně nevím moc co hledat přes google abych zjistil kde je chyba. Kabel? Špatná verze vcds? Problém mezi klávesnicí a židlí?
Květen 16, 20205 r Zdravím. Vedel by mi niekto poradiť ako nakodovat striedanie smerovky a zadného svetla? Dakujem.
Květen 17, 20205 r 13 godzin temu, gabrielroman napisał: Zdravím. Vedel by mi niekto poradiť ako nakodovat striedanie smerovky a zadného svetla? Dakujem. https://youtu.be/PG2G9KtCK_E
Květen 17, 20205 r Postup je přece uvedený... ale nedělal bych to min. ze dvou důvodů: STK a Policie. Nehledě na to, že z toho budeš mít vánoční stromeček. Je to ale Tvé auto...
Květen 17, 20205 r @Langusta 2018 Dakujem. @KarelM pokial je postup uvedený tak som ho musel prehliadnuť a ospravedlňujem za sa spam.
Květen 17, 20205 r On 11/18/2019 at 11:14 AM, koli224 said: Ahoj, Byl by ochoten někdo poradit - kódování Corner funkce na Octavia III - Trumf (08/2018) dle níže uvedeného postupu nefunguje: Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations Change (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 to Abbiegelicht links Change (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 to Abbiegelicht rechts Máte někdo zkušenosti, případně na co se dále zaměřit? Předem díky Treba tam doplnit este Static AFS light – Maximaltemperatur: New value 100 C -untere Gretztemperatur: New value 80 C -obere Gretztemperatur: New value 95 C
Květen 19, 20205 r V 16. 5. 2020 na 17:31, zel napsal: Zdravím, s kamarádem jsme chtěli poupravit pár nastavení (cornering, zcrátko při zpátečce, atp.) na O3 (rok 2019) ale nedaří se nám otevřít přizpůsobení v elektrice (bezp.přístup 31347). Pořád zůstává jenom takhle vyšedlé bez možnosti ho otevřít. Tvrdil, že už takhle nastavoval jinou O3 ale nakonec z něj vypadlo, že to byla verze před FL. Upřímně nevím moc co hledat přes google abych zjistil kde je chyba. Kabel? Špatná verze vcds? Problém mezi klávesnicí a židlí? odpovím si sám, chtělo to vyšší verzi (20.4.1)
Květen 23, 20205 r před 32 minutami, Tomas666 napsal: Poradil by prosím někdo s nakódováním tažného pomocí VCDS? Anhängerkupplung - Aktivierung/Freischaltung (Nachrüstung) STG 19 > Verbauliste > "69 - Anhänger" aktivieren STG 01 > Codierung > Byte 05 > Bit 4 aktivieren ("Trailer installed") - funktioniert nicht immer, wenn nicht akzeptiert: auslassen STG 03 > Anpassung > Kanal "Gespannstabilisierung" > Wert auf "aktiviert" setzen STG 10 > Codierung > Byte 03 > Bit 0-1 auf "01 Trailer Hitch installed (manually removable)" setzen STG 13 > Codierung > Byte 02 > Bit 3 aktivieren STG A5 > Codierung > Byte 16 > Bit 0-1 auf "Trailer Hitch installed" setzen STG 69 > Codierung > … > Byte 01 > Bit 0-7 auf "01 Trailer Connector Diagnosis active" setzen> Byte 03 > Bit 0-7 auf den passenden Eintrag setzen (siehe Nachrüstanleitung) STG 09 > Codierung > Byte 01 > Bit 1 aktivieren ("Trailer Hitch Control Module installed") oder (wenn STG 09 ohne Codierung) STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Vernetzung-Anhaengeranschlussgeraet" > Wert auf "verbaut" setzen zkus tohle
Květen 23, 20205 r Ahoj, na začátku roku jsem zakoupil plnou verzi apky Car Scanner a nedávno tam přidali kódování. Nemám srovnání, ale jsou tam podobné funkce jako v Obdeleven a teď přidali i dlouhé kódování. Je to za jednu cenu, další funkce zatím přidávají bez doplatku. Třeba se to někomu bude hodit jako alternativa k dalším dražším nástrojům pro běžné úpravy. Upraveno Květen 23, 20205 r od beuticek
Květen 25, 20205 r V 23. 5. 2020 na 7:53, roubic napsal: Anhängerkupplung - Aktivierung/Freischaltung (Nachrüstung) STG 19 > Verbauliste > "69 - Anhänger" aktivieren STG 01 > Codierung > Byte 05 > Bit 4 aktivieren ("Trailer installed") - funktioniert nicht immer, wenn nicht akzeptiert: auslassen STG 03 > Anpassung > Kanal "Gespannstabilisierung" > Wert auf "aktiviert" setzen STG 10 > Codierung > Byte 03 > Bit 0-1 auf "01 Trailer Hitch installed (manually removable)" setzen STG 13 > Codierung > Byte 02 > Bit 3 aktivieren STG A5 > Codierung > Byte 16 > Bit 0-1 auf "Trailer Hitch installed" setzen STG 69 > Codierung > … > Byte 01 > Bit 0-7 auf "01 Trailer Connector Diagnosis active" setzen> Byte 03 > Bit 0-7 auf den passenden Eintrag setzen (siehe Nachrüstanleitung) STG 09 > Codierung > Byte 01 > Bit 1 aktivieren ("Trailer Hitch Control Module installed") oder (wenn STG 09 ohne Codierung) STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Vernetzung-Anhaengeranschlussgeraet" > Wert auf "verbaut" setzen zkus tohle Díky. Snad jsem to nakodoval správně. V jednotkách nikde žádná chyba není,vozík svítí bliká jak má,tak snad to je ok
Květen 31, 20205 r Dá se prosím dokódovat teardrop čili setření do sucha? Tohle mi fakt u toho auta chybí. Blbá OII to uměla v základu a totok nic.
Červen 1, 20205 r Dá se prosím dokódovat teardrop čili setření do sucha? Tohle mi fakt u toho auta chybí. Blbá OII to uměla v základu a totok nic. Lze před diagnostiku nebo program Carista, či OBD Eleven.
Červen 3, 20205 r On 5/31/2020 at 9:39 PM, Tomas666 said: Dá se prosím dokódovat teardrop čili setření do sucha? Tohle mi fakt u toho auta chybí. Blbá OII to uměla v základu a totok nic. asi takhle :-) původní kodování si pro jistotu zálohuj ;) Controller 09 - Central Electronics 07 - Coding select slave module WWS371 Long Coding helper Byte 0 - check Bit 3 (Adaptive Post/Tear Wiping Active) Byte 1 - uncheck Bit 4 (Stop with Terminal 15 OFF active) Byte 2 - check Bit 5 (Post/Tear Wiping active) Upraveno Červen 3, 20205 r od kralikkk
Červen 5, 20205 r Lze zrusit zobrazovani dialogu behem dopravniho hlaseni? Nelze pri nem zobrazovat navigaci v ramci CarPlay. Musi se zrusit hlaseni, jinak tlacitka pro prepnuti do APP nebo MEDIA nereaguji.
Červen 6, 20205 r Je to někde v nastavení rádia coby dopravní hlášení samostatné - buď v “rádiu” nebo v “nastavení”. Už si přesně nevzpomínám kde, ale je to tam. Zrušil jsem to hned ze začátku. ?
Červen 7, 20205 r Skoda, ze se vsechna kodovani nenalezaji na jedne strance, ale musi se projit 100 stranek a bude hur :-) Neni nekde neco pekne vypsaneho pro poradek? dekuji vsem Upraveno Červen 7, 20205 r od Host
Červen 7, 20205 r Nebuď líný a využij funkci hledání ? Pokud ti jde o kompletní seznam, budeš si to muset všechno projít..
Červen 7, 20205 r Většina věcí je v seznamu zde, ale pokud chceš opravdu všechno, tak budeš muset projít celé vlákno.
Červen 7, 20205 r On 5/17/2020 at 11:40 AM, pali_noha said: Treba tam doplnit este Static AFS light – Maximaltemperatur: New value 100 C -untere Gretztemperatur: New value 80 C -obere Gretztemperatur: New value 95 C Souhlasím. Po internetu se pohybuje několik návodů a ty teploty se v nich moc neobjevují. Mám OIII FL 2018 a bez nich to nešlapalo. Jen pro záznam - jsou to de facto tři samostatné řádky v Adaptation (jednotka 9 Central Eletric) hned ze začátku seznamu, cca 30. pozice. Jinak vás tu všechny pozoruji již nějaký čas a jste mi skvělou oporou při nastavování přes VCDS. Doufám, že budu moci s něčím pomoct. V současnosti se zkouším "trápit" s jednotkou 5F - Information Electric a snažím se v ní někde dohledat zapnutí Smartlink - tlačítko mám, hlášku Funkce není uvolněna také. Kdyby někdo tušil, nechám si poradit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.