Přejít na obsah

Otevírání dveří u řidiče


Amos

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám problém že když sedím u řídiče a otevřu páčkou dvěře,tam se občas stává že se zamknou ostatní tím myslím u spolujezdce a vzadu.Ale u řidiče jsou stále odemčené.Když zatáhnu za páčku po druhé tak se ostaní dveře odemknou.Mám namontovanej alarm Jablotron a přes dálkový ovl.to funguje bez problémůMůžete poradit co mám zkontrolovat atd..Jsem z toho už na nervy,čím to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se ale nezamykám zevnitř ani zvenku,když zatáhnu za páku abych si otevřel tak se ostatní dveře zamknou.Kromě dveří u řidiče.Doufám že jsem to popsal i pro méně chápavé ty co tomu nerozuměj jako např.já.Ale díky Matrixi za radu,to jsem opravdu nevěděl :o Někdy to vyskouším na křižovatce,až mě někdo bude chtít dát po hubě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zkus napřed odpojit ten Jablotron, aby jsi vyloučil, že to dělá on. I když Jablotron je firma jako řemen. Já jsem měl taky na minulém autě problém s dodatečně montovaným imobilizérem. Byl to taky nějaký problém s dveřmi, už přesně nevím, jaký. Odpojil jsem tu jednotku, přestalo to a tak už jsem ji nezapojit. Prodal jsem auto s odpojeným imobilizérem a bazaru jsem jim řekl, o co šlo. Ale nebyl to Jablotron. Zkus to a uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém asi nebude v Alarmu,ptotože to dělá i když není zapnutej.Asi to bude dělat zámek,ale nevím jak ho rozebrat a nebo zkontrolovat a bych ho mohl vyřadˇit že je dobrý.Hledám schéma toho zámku u řidiče na netu a nic.Nechci to hlavně dávat do servisu vyděračum.Potřeboval bych rozkres toho zámku.A jak ho vymontovat jsou tam nějaký podobný šrouby jako torxy ale torx to není.Ale díky za odpovědˇBerry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jestli s tím nemáš zkušenost, tak se napřed nejprve s někým poraď. Protože jestli ten zámek "dojebeš" tak nový stojí okolo 4 litrů a je jich víc druhů, takže ani nemůžeš vzít něco z vrakáče jen tak. Tak bacha na to. A jinak, imobilizer je stále pod šťávou, takže pořád zapnutej, jen buď "hlídá" nebo ne. Fakt, zkus napřed odpojit ten Jablotron. Nic za to nedáš. A začneš hledat chybu nejsnadnějším způsobem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík to jsem fakt nevěděl že jsou různý druhy,ouha to zírám ten zámek za 4 litry to je mazec.Asi to nakonec radči dám do autor.servisu.Doufám že to tam pořešej a nebude to stát 7 litrů.Myslel jsem že je to nějaká banalitka,ale asi to nebude jen tak jednoduchý.Nevíš kolik by to tak mohlo koštovat korunek?Mockrát děkuju,že jsi se ozval. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mechanická část (tahání za lanko-kličku) neovlivní elektrickou část co je v zámku. Ovlivní jen mikrospínač (dveřní spínač).

zkontroluj jak ti reaguje stropní světílko. jestli při otvírání neproblikává

začlo to dělat z ničeho nic a nebo po nějakém zásahu? dělá tp pokaždé a nebo občas funguje ok ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkontroluji to stropní světlo,to mě nanapadlo mám ho vypnuté.To bude první věc.Začalo to dělat po montáži el.oken.Montáž jsem si provedl sám.Ale po odpojení pojistky el.oken(že jsou okna bez napětí,abych je vyloučil),to dělá stejně.Ale projevuje se to občas.Hlavně když zamknu alarmem Jablotron tak všechny dveře jsou OK,ale po odemčení se všechny odemknou,ale když vemu u řidiče za páčku co se otevírají dveře,tak se občas stane že se ostatní zamknou.Vemu po druhé a zase se odemknou.Projevuje se to náhodně.Asi to bude ten mikrospínač,ale nevím kde ho hledat a kde to měřit?Bude to něco ve dveřích když jsem do nich dal pěstí občas se to zamklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...