Přejít na obsah

Pískání brzd


škoda

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Na Rapidy a Fabie v provedení zadnich brzd bubny je svolávací akce. Koupil jsem ženě Fabii a hned od novoty ji piskaly zadní brzdy, ne vždy zejména, při lehkém dobrzdováni. Při reklamaci v servise dodatečné domontovavaji do bundu nějaké štíty s vyvazovacem, které nedávali od výroby, z důvodu plánované financí úspory. Nicméně se prepocitali. Každopádně je to tzv. ticha svolávací akce, domontuji pouze tomu, kdo se přihlásí, ze mu brzdy piskaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Od novoty som pískal ako keď dobrzďuje vlaková súprava... (Rapid SB, kotúče aj vzadu) To bolo dakedy až neuveriteľné a popravde aj brzdy boli celkovo na prd (súmernosť pri razantnom brzdení). Kto stál vonku vtedy tak sa obzeral že čo to bolo. Ale zlepšovalo sa to a od 2.000 až 3.000 to v podstate prestáva, aj keď občas sa to ešte pripomenie v menšom piskote keď dobrzďujem. Neriešil som to hneď,jazdím lahodne,sadalo si to dlhšie. Čo ma ale zarazilo je že ľavý zadný kotúč si nejak blbo sadol - stále nie je do hladka vyšúchaný ako zbytok. Naopak má už nahrdzavené pásiky... (len na vonkajšej strane) To budem musieť ešte po nejakej tisícke pozrieť. Predné sú ako vyleštené,pravý zadný už v podstate na 95% tiež, ale ten ľavý nechápem. Tam 35% plochy zostala  po zime hrdza. Vyskúšam ešte súmernosť brzdenia a ak to bude cítiť tak to nechám pozrieť asi. 4.000 je dosť na to aby boli brzdy už v plne funkčnom stave. Inak ma potešili predné platničky, vyzerajú že (mne) tam dlho vydržia, dosť pekne masívne.

20170401_180107.jpg

20170401_180100.jpg

Editováno: , autor: TTRapid
Doplnenie foto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...