osobne Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Soud řekl, že je to hyenismus. https://www.novinky.cz/krimi/422032-hyenismus-ohodnotil-soud-praktiky-firmy-slibujici-pojisteni-proti-pokutam.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Praktika nechcipokutu.cz a.k.a. společnost motaná kolem Petra Kocourka jenom potvrzuje, jak to funguje. Já znám praktiku u nezaplatim.cz a jak by řekl Majk "pohoda"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Jeden za osmnact, druhy bez dvou za dvacet. [emoji12] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 osobne to vystihnul velmi výstižně jednou větou. Já bych se zeptal, v čem jsou ty praktiky u nezaplatim.cz jiné? Fakt netuším a zajímalo by mne to. Podle mne to může fungovat pouze a jenom na stejném principu. Obstrukce, lži a hledání formálních nedostatků ze strany úřadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 (editace) Je to docela drzost, trvat na tom, že vozidlo řídil člověk, který za měsíc poté zemřel, přestože bylo výpověďmi příbuzných zemřelého vyloučeno, aby mohl to vozidlo v daný čas řídit. Ti blbci šli do předem prohrané žaloby. To že tím příbuzní zemřelého musí trpět, když je kvůli tomu správní orgán vyslýchal jako svědky, jim bylo evidentně jedno, když se proti rozhodnutí správního orgánu odvolávali a podávali žaloby k soudu. Defacto jsou obě firmy jen pojišťováci, a pojišťováci jsou poloviční podvodníci. http://www.nechcipokutu.cz/ http://www.nezaplatim.cz/ Editováno: 3. Prosinec 2016, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Bránit se lží je plně právo každého obviněného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 To je sice pravda... ale je take plne pravo si o moralce takoveho cloveka jen to nejhorsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 A přitom by stačilo zrušit tu nemorální a nesplnitelnou povinnost, kdy státu nejde o potrestání/napravení hříšníka, ale o výběr peněz. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Státu nejde v prvé řadě o výběr peněz, státu jde o prevenci protiprávního jednání, prevence se bohužel nejúčinněji provádí pomocí represe. A s tím legálním bráněním lží to také není zcela pravda, jsou tam dány zákonné výjimky, mezi které patří právě to, že přitom nesmíš z přestupku křivě obvinit jiného. Živý člověk by se mohl proti takovému obvinění bránit, ale tady je z přestupku křivě obviňován mrtvý člověk, jemu to sice už neublíží, ale jeho příbuzní, pokud trpí jeho ztrátou, tak jim to na psychické pohodě nepřidá. Zkuste se vžít do role, že by vám zemřel jeden z rodičů a po měsíci byste museli správnímu orgánu vysvětlovat, že byl dlouhodobě nemocný a nemohl řídit cizí vozidlo a po pár měsících byste to museli odsvědčit třeba znova u soudu. Jestli se vám to nezdá jako hyenismus vůči příbuzným zesnulého, tak mě tedy jo. Mrtvý člověk se proti křivému obvinění bránit nemůže, musí ho bránit pozůstalí. Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Ono by stačilo kdyby lidi začali bejt lidi a ne hovádka, a to všeobecně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Osobne: jo, to jsi vystihl. Ono stejni lide by prvni rvali, kdyz by se to otocilo proti nim. Najednou by to byla svinarna nejvetsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 to pořád ten pytel hoven řešíte???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Bohužel se u nás ty pytle hoven neřeší, proto přibejvají a za chvíli tu nebude nic jinýho Před hodinou, epo napsal: Ono stejni lide by prvni rvali, kdyz by se to otocilo proti nim. Mentalita lidstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Přidávám ještě verzi pro podnikatele.. :-) http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/ochranime-vas-pred-eet-slibuje-spolek-kontroverzniho-youtubera-1326340 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 To jsem na ne zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 kavka se vždycky najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt007 Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 YT kanál tvrdej bob tam o majkovy má dost dobrý videa, taky s ním pěkně vypekly na tom pojištění ale ten kluk se jen tak nedá https://www.youtube.com/user/mafia3ucet/videos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanit1587 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Na tohle téma přidám osobní zkušenost. A ta je taková že s firmou Pojištění na pokuty jsem spokojený. I když jsem měl více pokut najednou...tak všechny zvládli vyřešit rychle a spolehlivě. Takže se určitě vyplatí zaplatit tuhle službu! 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Profil zalozeni pred pul hodinou, jediny prispevek... ... tak urcite . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 jj to bude ze života 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 takovéto účty bych rovnou banoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel987 Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Mám pojištění od firmy pojištění na pokuty a moje osobní zkušenost je ta že mi vždy pomohli. Ať už to byla jízda za červenou nebo to když jsem jel vyšší rychlostí přes vesnici. Občas člověk prostě člověk pospíchá a pojištění na pokuty se hodí! Takže jsem spokojený a nebyl žádný problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Muzu se zeptat - kolik se plati za zo, ze clovek sedimu netu a postuje tuhle reklamu? zase jeden s jednim orispevkem... a jako nahodou o tom, jakmje happy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Tak Fanit1587 a Daniel987 maj stejnou IP adresu. To už o něčem svědčí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.