Deawon Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Tak v létě dojdu k autu a otevřu všechny dveře :) To jedno okno na těch pár vteřin než dojdu k autu mě už nezachrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Myslím, že daleko komfortnější je stisknout jedno tlačítko, než obíhat auto a otvírat a pak zavírat dveře. Právě proto myslím, že jedno okno je lepší než vůbec nic, jak jsem už psal. Taky ne úplně všude je na to prostor, třeba na parkovišti u obchoďáku bych se bál, že mi ty dveře někdo urazí... Já bych si osobně to nechal zkusit nakódovat. Pokud se to vůbec povede, což jak obecně známo není vůbec jisté, tak uvidíš jestli ti to bude vyhovovat. Pokud ne, tak to jde v infotaimentu vypnout a třeba někdy v budoucnu z jakéhokoli důvodu zase zapnout. Tím bych ale tuto rozpravu ukončil, protože jsme se už tímto trošičku vzdálili od tohoto topicu o kódavání funkcí našich Rapidů :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 12 hours ago, tom01 said: U té 2018 jen pro zajímavost, jaká byla BCM jednotka? Ještě 6C0 (tedy MR 2018) nebo už 2Q0 (tedy MR 2019)? byla to jeste 6C0 .....089E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 @kvetosm Hmmm, pak je otázka, jestli se to někomu povedlo i na MR 2019 a dále (co mám treba já). Ty už měly BCM 2Q0, jako F3 FL a Scaly. Když jsrm se kdysi ptal guru Ferdy25 na můj vůz s 2Q0, tak mi trochu tajemně odepsal, že mu to jde se stejnou úspěšností jako u jiných modelů 🤔. Víc jsem se tehdy nedozvěděl. No, dost by mě objasnění této záhady zajímalo, byť to mám na svém autě pořešeno trochu komplexněji, pravě i diky Ferdově pomoci s datasety 🤗, ale to je už jiný příběh 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Tak včera úspšně dokódováno díky @kvetosm. MR2019 Style+ . V okolí Prahy doporučuji. Dodatečné setření kapek na čelním skle. Dotankování v litrech v maxidotu Asistent rozjezdu do kopce Zadní světla při denním svícení Stopky v menu Maxidotu ESC možnost vypnout a ASR vypnout Offroad menu + mi ještě navíc nakódoval zavření okna po vypnutí klíčku Zkusil i stahování okna přes dálkové ovládání a to nefunguje, ale ani jsem to nechtěl. Bylo to spíš na zkoušku. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Takže ti funguje možnost dovřít LP okno i po vypnutí zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Ano. Sice jsem to do teď nepotřeboval, ale tak když už se kódovalo, tak jsem si to nechal nastavit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Deavon> kdy máš auto přesněji vyrobeno? Jen kvůli info, mě jak jsem už kdysi psal HHC u dvou kodérů nerozchodili u Style+ 02/2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 No přesný datum nevím. Mám MR2019 a přední tlumiče vyrobeny 01/2019, takže v roce 2019 to mám vyrobené určitě. Kde se to dá zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Já jsem kupoval 3/19 skladovku a v jejich nějaké aplikaci (Myskoda?) když ještě fungovala, nebo jsem ji používal na mě vyskočilo i datum výroby 02/19. Takže +/- stejné auto, zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Prohledal jsem MyŠkoda a konkrétní měsíc jsem nenašel. Už jsem o tom četl, že se to dá zjistit (který měsíc), ale už si nepamatuji kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 (editace) V 14. 3. 2022 na 7:26, Deawon napsal: + mi ještě navíc nakódoval zavření okna po vypnutí klíčku Zkusil i stahování okna přes dálkové ovládání a to nefunguje, ale ani jsem to nechtěl. Bylo to spíš na zkoušku. @Deawon Ještě mě napadá k tomu LP oknu. Funguje ti po kódování možnost ovládání LP okna přidržením klíče ve dveřích v poloze odemčeno/zamčeno? Vím, že to nechceš moc využívat, ale třeba ta informace pomůže jiným 🙂 Editováno: 16. Březen 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa71 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Zdravím všechny. Je tu někdo ze Severní Moravy kdo by mi něco odkodoval a aktivoval Smartlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Smartlink bohuzel asi jenom ŠA. Take bych ho chtel ale 5500Kc za to nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Jestli máš Amundsena tak to jde i mimo ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa71 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 před 20 minutami, ExecutedDonut napsal: Jestli máš Amundsena tak to jde i mimo ŠA. Amundsena mám, tak to by mohlo jít to by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 @Pepa71 tak mi kdyžtak do zprávy pošli co máš za nainstalovaný firmware v rádiu (podržení tlačítka menu > aktualizace firmware > nainstalované, pokud si pamatuju správně). Jsem teda z jižní moravy... Případně teď v sobotu bude za Ostravou sraz, je to sice dál ale lepší společnost :D tak bychom to tam za pár minut mohli snad patchnout, důležité je ale první vědět ten firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 @Pepa71 tak hlavne si zjisti cenu..abys pak nebyl prekvapeny, ze to je skoro to samy jako bys to nechal udelat ve skodovce 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konik Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 V 14. 3. 2022 na 7:26, Deawon napsal: Tak včera úspšně dokódováno díky @kvetosm. MR2019 Style+ . V okolí Prahy doporučuji. Dodatečné setření kapek na čelním skle. Dotankování v litrech v maxidotu Asistent rozjezdu do kopce Zadní světla při denním svícení Stopky v menu Maxidotu ESC možnost vypnout a ASR vypnout Offroad menu + mi ještě navíc nakódoval zavření okna po vypnutí klíčku Zkusil i stahování okna přes dálkové ovládání a to nefunguje, ale ani jsem to nechtěl. Bylo to spíš na zkoušku. Tak jsem také u @kvetosm nechal na konci února kódovat, hodně podobný seznam. MR2018 ze začátku roku. A jako výjimka se povedlo i to okno přes dálkové ovládání. A nyní otázka. Mám nastaveno dotankovat, ale ukazuje "nedobré" údaje. Když mám viditelně pod půl nádrže, ukazuje 25l. Když jsem měl dojezd 20km, ukazoval 40l. Na 45l jsem se dostal, když jsem už měl tak 10 km dojezd 0. Nádrž mám na 55l. Dá se to nějak "opravit"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Za to funční okno buď rád. Ten ukazatel dotankovat se pohybuje v kroku po 5-ti litrech. Ono i s nulovým dojezdem zbývá v nádrži ještě dost paliva. Zkus spíš porovnávat kolik ti to píše, když jedeš pro palivo, natankuj plnou a porovnávej s reálem na stojanu. Mě to plus minus těch 5l sedí, mám to dokódováno také a beru to stejně jen jako orientační údaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Dnes při listování v palubním počítači jsem koukal, že i po ručním vynulování servisních intervalů a přechodu na pevný 15.000km mi u mého Rapida MR 2019 nezmizela položka teplota oleje, jak se to stávalo asi u starších MR. Dokodovaná položka dotankovat zůstala také 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Tak povolení položek přes VCDS a jejich vynulování je podle mě rozdílná věc. Nadstandardní dokódování by mělo zmizet až třeba v případě přehrání originálního firmware od ŠA, nebo výměna CŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Je zde někdo z ČB a okolí, kdo kóduje přes VCDS? Potřeboval bych překódovat světlo zpátečky a blinkry na LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 (editace) Zdar nemáte někdo zkušenost s bezpečnostním kódem centrální elektriky ? 31347 jednotka nebere a za boha ho nemůžu sehnat bez něj nejde nastavit living a comming home přes natrasovní kanálů. Nikde na fórech tady jsem nic nenašel. Díky za každý info. Rok 2014 jednotka 6R0 a nějaký drobný. Editováno: 13. Květen 2022, autor: Talla2xlccv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 (editace) Skus 30724. Mne funguje na 6R0937087P Spaceback MR 2014 Editováno: 29. Květen 2022, autor: aivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.