Květen 3, 20232 r Maximálně bych za ten difuzor dal 3000kč.. od té doby co se mi tam loupal chrom na lištách,tak jsem to lepší prodal
Květen 4, 20232 r Jestli máš zájem, jeden takový se mi válí doma na prodej. Kdyžtak napiš kontakt do SZ a domluvíme se.
Srpen 14, 20232 r Ahoj vsem, tak jsem se taky konecne dokopal to dotahnout do konce. Posledni byl difuzor u ktereho jsem nechal striknout pruh co je videt, spodni cast ne, tam prijde jeste dalsi. Virtual funguje jak ma. 20230729_104456.heic
Srpen 17, 20232 r Mne se tedy libi vic puvodni varianta a znacku bych posunul niz, je nacpana moc nahore. Ale je to tvoje auto, takze zalezi na tobe.
Srpen 27, 20232 r Jj je pravda, ze jsem ji dal uplne hore. Ono to ve skutečnosti vypada lépe nez na foto. Mě vadilo, ze to byl jediný plast na aute a pak jeste zrcatka ale tam to tolik neni videt.
Květen 1, 20241 r Kluci kdyz menite difuzor, cim potom lepite virtual anteny... Nemate nejaky odkaz na dobre 3m pasky... diky za odpoved
Květen 2, 20241 r @p2p https://www.3market.cz/40021915a-extremne-silna-oboustranne-lepici-paska-3m-vhb-19mmx1-5mx1-1mm/ přes 2 roky a drží lepil jsem virtual anténu na difuzor
Včera v 06:571 den Co myslite bude pasovat ?Hore po facelifte verzia dole pred faceliftom.Jedna sa o ten difuzor. Vyrobca maxton to skusal len na verzii po facelifte.Ja myslim ze ano ak nie ved pripadne vratim či? Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.