Losky83 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Korejci vypadají lépe 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Já letos projel Tucson,Sportage,Qashqai a Tiguan a nejlepší z nich byl Tiguan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Já projel Tiguan Kuga Ateca RAV4 Tucson MazdaCX5 X-trail a přesně podle tohoto pořadí se mi i líbilo řízení jinak vlastním CRV a rád bych Kodiaq nebo TiguanSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Osobně taky víc věřím Škodovce, ale design se mi líbí víc třeba u nového Tucsona nebo Atecy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Taky bych si asi třeba Kiu nekoupil, ale uznávám, že Sorento je proti této infantilně vypadající patlanině designem někde jinde a to já Korejce fakt moc nemusím.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 preco tu porovnavate atecu tiguan tucson atd. s kodiaqom ked ten bude marketingovo postaveny voci vacsim autam - sorento grand santafe ... ateca tigi sportage kiškiš bude konkuurovat prave yeti2 ad sorento exterier za mna lepsi nez kodiaq ale interierom sa na kodiaqa ani sori ani santafe nechyta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 co to tu furt tlachate o japonskych a korejskych pleckach jo treba je to ted pekny ale jejich design strasne starne a za rok dva to sou hnusny auta viztreba ix35, crv,mazda 6,cx5 atd. nehlede na to ze vevnitr si clovek pripada jak v 90tych letech kdezto treba koncern dela ty auta proste tak ze i za nekolik let sou porad pekna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Myslím, že Pavel udělal dobře, že vytvořil nové téma, protože už jsem nechtěl pokračovat v OT, ale zároveň jsem chtěl napsat, že souhlasím, i nesouhlasím. Třeba Hnůjdej už jen kvůli té propagandě nesnáším, ale ani design mi nepřijde moc pěkný, interiéry hrozné.. Ale třeba to zmíněné Sorento mi přijde designově velmi jednoduché a vyrovnané, jediné, co se mi nelíbí, je divně napasovaná linka DRL nad předními světly. Ale jinak myslím, že tento jednoduchý design nezestárne, už teď neuchvátí, ale je dostatečně zajímavý na to, abych se v tom nestyděl jezdit. No a interiér? Nevím, mi nové Kie designem interiérů připomínají Audiny, kvalita zpracování si nezadá s VW, materiály pro pokles kvality koncernu už i lepší. Zato Kožak interiér OK, normálka, ale exteriér? Zadní část, spolu s ostrými hranami myslím rychle zestárne hned, jak přijdou do módy zase kulatá auta (já obecně nejsem zastáncem přehánění a to hranatění Škodovek a VW se mi nelíbí, zlatá vyvážená OII) a předek nebude v módě nikdy, to je prostě překombinovaná patlanina a po 10 letech si budou ještě lidi ťukat na čelo s nepochopením, co to Škodovka tehdy udělala.. Nechci být jako jeden nejmenovaný uživatel, který vidí jen kiu, ale faktem je, že v tomto případě bych ji dal přednost. Ale před Kiou bych dal zase přednost něčemu jinému, takže to je pak už jedno Tak to vidím já 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Cena by měla být podobná VW Tiguanu, že? Tiguan začíná také na cca. 650 tisíc včetně daně. Ono jde v ČR o kult. Drtivá většina z nás tady má ráda Škodovky, takže se budeme několik prvních týdnů rozplývat nad tím, jak vypadá Kodiaq skvěle a výborně. Co se týče Seatu Ateca, tak jde přeci jen o trochu něco jiného. Připadá mi to jako vyšší Leon a auto spíše „městského“ typu. Jsem zvědavý, zda dokáže Kodiaq podobné šílenosti jako tady Tiguan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Dokáže, naprosto s přehledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 V 18.9.2016 at 1:20, foxdivemaster napsal: co to tu furt tlachate o japonskych a korejskych pleckach jo treba je to ted pekny ale jejich design strasne starne a za rok dva to sou hnusny auta viztreba ix35, crv,mazda 6,cx5 atd. nehlede na to ze vevnitr si clovek pripada jak v 90tych letech kdezto treba koncern dela ty auta proste tak ze i za nekolik let sou porad pekna rozhodně design Mazdy není takový, že po pár letech už to není hezký, to jsi krapet mimo. S ix35, apod. souhlasím... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 to si nemyslim teda,chces me rict ze mazda 3,6 cx7 atd sou dnes pekne auta? sou pekne max 2roky co vyjdou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Nesouhlasím, tedy CX-5 byla dle mého ošklivá hned co vyjela z výrobní linky, ale jinak 3, nebo hlavně 6 současné generace jsou na trhu už několik let, 6-ka už dokonce prodělala i menší facelift a vypadá pořád velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 facelit ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Tak ale co facelift změnil.. Design žeber masky, tuším přibyly 2 chrom lišty nad mlhovkami a v interiéru na palubce není kaplička na navi, ale zase něco na způsob tabletu. Jinak nic, takže řekl bych, že i "předfacelift ano" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 před 22 hodinami, foxdivemaster napsal: to si nemyslim teda,chces me rict ze mazda 3,6 cx7 atd sou dnes pekne auta? sou pekne max 2roky co vyjdou ano chci. Mazda měla slabší modely jako CX-5, CX-7, Mazda 323 ( 1994 - 1998 ) ale má mraky modelů které jsou prostě skvělé i nyní a jsou hodně staré 323F, jak verze s vyklápěcíma světlama, tak verze poté. Mazda MX-5 Mazda RX-7, RX-8 Všechny 6 a 626 Poslední Mazdy s designem Kodo jsou vynikající a rozhodně nebudou hezké jenom 2 roky, když už tu jsou delší dobu. A hlavně, Mazda má takové skvosty jako Xedos 6 a Xedos 9, auta z roku 1992/1993. Jejich design je i dnes skvělej, jak vypadají ostatní auta z té doby ? Passat apod. Tím nechci tvrdit že je Mazda nejlepší, to rozhodně ne, jenom nesouhlasím, že neumí design a že je chvilkovej... tím končím OT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 jj xedos sou super,jinak ja si myslim svoje a to je vse,japonec nakonec i fiat ma neskutecne starnouci design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/hyundai-zlevnuje-svuj-velky-model-santa-fe-reaguje-tak-na-pr/r~5d5bf36a897711e6a77e002590604f2e/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Ať žije Baťa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 pekne ... doteraz sf aj sorento len diesle ... chcelo by to benziny 2,4 atmo a 2,0 tgdi manual aj automat ( v usa su ) takto co sa motorizacie tyka jednoznacne ponukou benzinov vedie kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 hyundai kvalitou porad pokulhava,vybavove sou super ale taky pekne drahe,a dily neskutecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Radši smrt, než Hnůjdej. Kia mi nevadí, pošahanec Vošický ano.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Já jsem vážně uvažoval o Kodiaqku ale prostě se mi nějak nelíbí a manželce taky ne, takže co vybrat ? Vitara, CX3, CX5, Qashqai, Xtrail, jsem vyřadil jen po prohlídce na salonu, nějak mě neoslovili, těšil jsem se na Atecu, RAV4 a Tiguan ale Ateca byla po zápůjčce na celé odpoledne a najetých cca 200km velké zklamání, hlučné, uskákané, prostě mi to auto vůbec nesedlo jinak moc pěkné. RAV4 zase obráceně, jízda super ale design se mi nějak nelíbil. Naposledy jsem si nechal Tiguana, po zápůjčce na víkend (2.0tdi, HL, DSG) a spoustě najetých km naprosto jasná volba, ve všech ohledech nejlepší a nejhezčí a samozřejmě nejdražší :-( Na mých 15tis. ročně je tdi nesmysl takže další zapůjčená zkušebka 1,4tsi a je rozhodnuto. 1,4TSI, 110kW, HighLine, DSG, 4x4-na tom bych netrval ale v top výbavě prostě vždy 4motion tak co, někdy se může hodit, navíc světla, navi, pár dalších věcí a jsme lehce přes 1mil. Kč Teď ještě dát dohromady ten milion.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Tak jasně že Tiguan je z toho co jsi napsal jednoznačně nejlepší... :-) Akorát dokud bych se nesvezl nebo aspoň neviděl v reálu Kodiaq, asi bych s rozhodnutím počkal, přeci jenom ostatní jsi zkoušel a to auto na živo vždycky vypadá jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Když mě se prostě Kody nelíbí... jasně že ještě počkám až bude na salonech, ale velkou šanci tomu nedávám, asi budu škodovácký dezertér.... Tiguan mě prostě uchvátil hned po nasednutí a jízda to potvrdila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.