Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Smajliky ma nestvu, skor mrznutie a blbe nacitavanie fora. Kazda tema, registrujem hlavne cez mobil. Nepomahaju restarty, mazanie cache, preinstalovanie prehliadaca (Opera) 

Screenshot_20200109_073216_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.a38b12702d0635c4083729e45dcaefa9.jpg Screenshot_20200109_073230_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.a7c1d57690d3c6d808c90529085ce364.jpg

V nete problem nie je, skusal som rozne wifi siete i mobilne data, stale to iste

Vloženo
před 8 hodinami, wirer napsal:

Smajliky ma nestvu, skor mrznutie a blbe nacitavanie fora. Kazda tema, registrujem hlavne cez mobil. Nepomahaju restarty, mazanie cache, preinstalovanie prehliadaca (Opera) 

Screenshot_20200109_073216_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.a38b12702d0635c4083729e45dcaefa9.jpg Screenshot_20200109_073230_com.opera.browser_beta.thumb.jpg.a7c1d57690d3c6d808c90529085ce364.jpg

V nete problem nie je, skusal som rozne wifi siete i mobilne data, stale to iste

Dela to i jiny prohlizec? Napriklad chrome?

Vloženo
V 21. 8. 2019 na 20:14, TOMUS napsal:

Ahoj.

Nefunguji mi emotky - tvaricky - smajliky. Pise ze je nahravani

Co mam delat?

V 21. 8. 2019 na 21:37, Skodzinek napsal:

Mám také tento problem... :-(

V 30. 8. 2019 na 18:38, rayx napsal:

Smajlíky taky nemám, ani na Firefox, ani IE, obojí promazané cache i sušenky :-)

A Firefox přestal aktivně přidávat linky pro odkazy, musím vždy editovat růčo. IE na zkoušku zatím linky odkazům přidává.

V 31. 8. 2019 na 5:13, Effendi napsal:

U mňa smajliky nejdú ani v Opere ani vo Vivaldi. Obe posledné verzie, ukáže mi Emoji nahrávání. 

V 29. 9. 2019 na 12:24, PcGamer napsal:

resi se nejak ty smajlici?? bo me porad nejdou:-/

diky;-)

V 17. 12. 2019 na 13:08, CentriFUGA napsal:

Smajlíci stále nefungují jen mě nebo i ostatním ?

V 17. 12. 2019 na 16:25, Boleslavák napsal:

Mě také nejdou.

To jde, smajlíky řešíme teprve od srpna 2018.

Vloženo

tak na mobilu, si můžeš házet smajly z mobilu, ne z nabídky skodahome. Na Chrome normálně frčí, jak v hokně na služebním ntbk, tak doma na soukr. ntbk

Vloženo

Tak copa smajlíci, ale JMELÍ.

Mně nefunguje přepínání zobrzazení základní - rozšířené. Pořád má rozšířené. Nejde o život, ale nebaví mně rolovat takovou dálku. Cookies jsem mazal, stejné to mám doma i v práci, Chrome a Firefox.

Vloženo
před 52 minutami, McMatej napsal:

Tak copa smajlíci, ale JMELÍ.

Mně nefunguje přepínání zobrzazení základní - rozšířené. Pořád má rozšířené. Nejde o život, ale nebaví mně rolovat takovou dálku. Cookies jsem mazal, stejné to mám doma i v práci, Chrome a Firefox.

O tomto problému PTiCA ví. Mimochodem, není to problém jen tohoto fora. Mně například smajlíci stále fungují (Firefox). :rolleyes:

Vloženo

Mě taky smajlíci nefičí přes komp a je jedno jaký prohlížeč používám... Jediná možnost vkládání smajlíku je u mě mobil což je docela opruz (smajlíka nevložím co bych chtěl)

Vloženo

Čo tam po smajlíkoch... Mňa viac serie, že sa už na konci stránky na klikátku DALŠÍ NEPŘEČTENÉ TÉMA síce zobrazuje názov témy, no bohužiaľ nie ďalšej ale tej aktuálnej...

Takže ako sa hovorí na západe: Z blata do louže...

Vloženo

Smajlici: Bohuzel toto je trochu komplexnejsi problem. Vim kde je problem ale reseni je slozitejsi a je potreba zasah treti strany. Resim to ale nedokazu rict dobu opravy.

Vloženo

Rovnaký problém ako @wirer som mal na telefóne v Chrome beta, Android 9. Teraz odstránené, stránky idú rýchlejšie a najmä keď človek klikol na "neprečítané" v téme, bolo treba niekoľko kliknutí aby to otvorilo. Teraz to funguje hneď.

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...