SuperbRob Vloženo včera v 14:00 Vloženo včera v 14:00 (editace) Dobrý deň, Prišiel mi pred tromi dňami takýto email a nerozumiem mu. Ešte k tomu je vyskloňovaný nesprávne "vaše příspěvek!". Nerozumiem prečo mi to prišlo, a čo to po mne chce? Aký príspevok som zabudol poslať? Zelené tlačítko obsahuje tento link: https://forum.skodahome.cz/register/?pbr=50dcc2bb041262e30bf62f347af25d9a&hidereminder=1 A ten vyzerá, že naozaj smeruje sem na toto fóum: Ale keď som na to klikol tak sa mi otvoril nejaký registračný formulár. Prečo sa mám znovu registrovať, keď som to už raz robil? Inak by som sem predsa nemohol písať, či sa mýlim? Hlavička emailu: Obsah: Záver emailu: Za odpoveď vopred ďakujem, Rob Editováno: včera v 14:01, autor: SuperbRob Citovat
VeteranChild Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami To vypadá jako automatizovaný systém schvalování příspěvků u nových účtů, který se tady zavedl kvůli spamovacím botům. Ta chyba v textu jen jen prostě překlep v překladu. Pokud už můžeš další příspěvky normálně psát, ignoroval bych to. Citovat
Pawouk Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami V posledních dnech mi přijde celé fórum tak trochu zpomalené...? Citovat
VeteranChild Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami U mě se to projevuje hlavně při odesílání příspěvků. Někdy to v tomhle stavu "zamrzne" i na několik desítek vteřin. Citovat
PTiCA Vloženo před 5 hodinami Autor Vloženo před 5 hodinami Vcera jsem opravil cachovani. Pozorujes to stale? Citovat
Pawouk Vloženo před 4 hodinami Vloženo před 4 hodinami jj, i dnes to tak je. I když u mě ne desítky vteřin, ale spíš jednotky vteřin, ale viditelně zpomalené to je. Citovat
VeteranChild Vloženo před 4 hodinami Vloženo před 4 hodinami U mě rovněž pořád. Desítky vteřin jsou teda ten největší extrém, ale drobné zpomalení na pár vteřin je docela pravidelné. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.