Pondělí v 19:194 dny chybí mi odkaz "označit vše jako přečtené" ... v nepřečteném obsahu. nebo koukám špatně? :) dík za tip.edit: našel jsem pod profilem. ale pořád vidím stejný nepřečtený obsah jako před použitím ...edit2: ok, jsou vidět všechny příspěvky podle času, ale nejsou u nich ty barevné tečky. s tím se asi dá nějak žít :) Upraveno Pondělí v 19:424 dny od hamoun
Úterý v 12:564 dny ked chcem upravit prvy prispevok temy (moje auto), tak obsah temy nie je mozne zmenit. stale sa len toci koliesko a nic neotvori, ani povodny text. ak v danej teme skusim dat upravit iny prispevok, tak tam to je bez problemom. problem je len prvyasi podobna situacia ako pri zakladani tem, na ktore sa stazoval @MartinSatek o par prispevkov vyssie
Úterý v 13:364 dny O zmíněných problémech se ví a řeší se v jiném skrytém tématu. Jelikož je jen otázka času, než na daný problém někdo narazí, přidám aktuální seznam.Aktuální problémy s fórem:- nejde skrýt banner s výzvou ke stažení aplikace v mobilní verzi- seznam aktuálních příspěvků není viditelní na hlavní stránce (částečně aspoň v podsekcích a taky na hlavní stránce magazínu)- chybí plovoucí tlačítko pro návrat na začátek stránky (malé zelené kolečko vpravo dole)- vyhledávání funguje jen z vyskakovacího okna nabídky "Hledat..." (po úpravě vyhledávaného slova a potvrzení už se vyhledávání neaktualizuje a je potřeba začít od začátku)- v posledním příspěvku je opět možnost citace (do teď byla pro poslední příspěvek tato možnost vypnutá)- panel pro vkládání emotikon si nepamatuje naposledy použité a nepřevádí se text na emotikony- na některých stránkách jako "Žebříček" nefungují korektně filtry (po jejich použití je nutné manuálně obnovit stránku)- celé pozadí sekce/tématu je aktivní odkaz (hlavně na mobilu se dá lehce omylem dostat jinam díky malé velikosti ostatních elementů)- viditelné nefunkční odznaky a hodnosti u moderátorských účtů (odkazují na neexistující stránku)- zmatky ve funkci přecházení na poslední příspěvek (korektně odkazuje hvězdička u názvu tématu a počet příspěvků, čas posledního příspěvku odkazuje na první příspěvek)- pod příspěvky v právě prohlíženém tématu se v sekci "Podobný obsah" 5x opakuje jen ono prohlížené téma- aktuální příspěvky (viditelné jen v podsekcích) zobrazují dost zvláštní náhledy daného tématu (zvolený obrázek je dost náhodný a často dané téma vůbec nereprezentuje)- nabídka Forum->Aktivita->Mé aktivity je na PC nefunkční (seznam nejde rozkliknout a vůbec se tak do něj nedá dostat, v mobilní verzi to funguje dle očekávání)- chybějící česká lokalizace v sekci Kodiaq 2- nefunkční editor prvního příspěvku v tématu (díky tomu nemožnost upravit stávající a založit nové téma)- v sekci 'Stahování" problém s načítáním náhledů obrázků- v sekci "Galerie" nesmyslný text na začátku každé podsekce- chybějící možnost rozkliknutí obrázku ve vetší velikosti do nové záložky- funkce nahlášení příspěvku má nesprávný popis "Zpráva"Pokud někdo narazí na další problém, seznam doplním. Upraveno Čtvrtek v 18:121 den od VeteranChild doplnění seznamu
Úterý v 14:204 dny Není to problém, ale opravdu velmi nekomfortní rozložení stránek. Velikost okna témat v seznamu témat (a okno příspěvku jako takové). Původní design a rozložení bylo mnohem přehlednější a uživatelsky přívětivější. V seznamu témat je dost málo znatelné již přečtené a nepřečtené téma(v porovnání s původní verzí). Není možný původní design(proč bylo změněno mně bylo již zodpovězeno)?
Úterý v 14:464 dny Přechod na novou verzi fóra je z důvodu lepšího zabezpečení. Původní design nebude možný - je to stejné, jako u jakéholiv jiného softwaru. Udělají se změny, které nejsou navenek vidět a současně s tím i u designu. Holt s tím nikdo nic neudělá...
Středa v 07:263 dny S @Pawouk jsme si všimli, že i přes nefunkční editor u prvního příspěvku v tématu se na fóru po aktualizaci objevilo několik nových témat.Měli jsme za to, že díky tomuto nové témata nelze zakládat. Kvůli stejnému problému nejde první příspěvek u existujících témat ani upravovat.Zřejmě existuje nějaká kombinace prohlížeče a nastavení, kdy editor funguje. Prosím aktivní členy fóra, aby to otestovali třeba v Lampárně.Pokud se vám podaří založit nové téma, dejte prosím vědět, v jakém prohlížeči a s jakým specifickým nastavením se vám to povedlo.Nové téma pojmenujte "Test - vytvoření nového tématu" nebo něco na ten způsob. Po dokončení testování bych tyhle témata smazal.Já už zkoušel všechno možné a editor se mi nijak rozchodit nedaří. Díky předem za spolupráci a zpětnou vazbu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.