vormen Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 mně to taky nejdede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 před 2 hodinami, _Denis_ napsal: Kluci, jsem jediný, komu přestalo fórum fungovat na Tapatalku? Už 3 dny funguje vše, jen ne Skodahome. Díky. Nejsi, mám to stejně a upozorňoval jsem na to. Zatím ale nefunguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Chtělo by tam něco fixnout, ale admin je asi na dovolené. Tapatalk: Chyba sítě, zkuste to později. (get_config) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Mám to samé. Stále nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ani u mna nejde. Ani nenajdem cez hladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Mam to same, dokoce Skoda Home zmizla z ulozenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Zrovna jsem to chtěl napsat, mi taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 WTF, tak udělá s tím někdo něco? aspoň zabučet vocode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Už není ani odkaz na fSH v nabídce vyhledávání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 @PTiCA Pokud potřebuješ s TT pomoct, stále se nabízím. Mám na TT většinu zahraničních fór, které spravuji a u TT mám docela dobrý support kontakt. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Tapatalk vyuziva jen hrstka navstevniku. V podstate jen uzivatele kteri zde zminuji nefunkcnost. Z toho duvodu neplanujeme dale udrzovat podporu Tapatalku. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Skoda. Beriem to ako krok spatky. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Za mě je to také zklamání, jelikož přehlednost fóra byla v TT jednoduše lepší, co se týče oblíbených témat atp.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Presne. Prehladnost. Rychlost. Chapem ze web reklama velmi pomaha. Ale odrezat tu hrstku TT userov je podla mna nestastny krok. Hlavne ked sa @Sabiza sam ponukol ze vie pomoct. Editováno: 7. Srpen 2020, autor: sk0d@ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 No tak toto jsem necekal ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 V tom případě nemám zájem dále sledovat toto fórum. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Špatné rozhodnutí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Na veskere fora lezu z 90% pres mobil kdyz mam chvili cas a na toto byl TT super. Ano, ted lezu taky ale pres prohlizec v mobilu a neni to tak komfortni. Ohledne reklam, do doby kdy bylo na webu par banneru tak to clovek nevnimal, dnes je uz se to bez blokovani reklam neobejde protoze uz je toho moc. No nezbyde si asi zvykat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 ? není co dodat. Tapatalk rejžuje prachy na svých reklamách a forum z toho nic nemá, takže se nedivím. Na druhou stranu je zvláštní, že lidi tady používali TT málo. No, neva. Budu forum používat jen na desktopu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Mě spíš vadí, že na vše jsou dneska apky a najednou musí fórum být jen na prohlížeči? Navíc když dneska pokud se nedívá člověk na forum beztrestně v práci, z 99% leze na fórum z mobilu v MHD, na WC a v posteli.... ?. Navíc kouknu v Chromu v příspěvku na fotku a když se vrátím zpět, jsem na seznamu příspěvků a ne v původním příspěvku. A dále mě vadí, že v prohlížeči jsou písmena malá, kdežto v TT jsem si nastavil větší velikost a nekazil jsem si tak oči. Odchod fóra z TT jednoznačně velké mínus. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 V 7. 8. 2020 na 15:41, PTiCA napsal: Tapatalk vyuziva jen hrstka navstevniku. V podstate jen uzivatele kteri zde zminuji nefunkcnost. Z toho duvodu neplanujeme dale udrzovat podporu Tapatalku. Hrstka lidí tak na ně kašlem. Aspoň je vidět na čem ti záleží. Osobně s tímto fórem bohužel také končím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 velka skoda ... vdaka TT som bol na fore niekolkokrat denne... cez mibil ..takto cez prehliadac na mobile je forum tazsie sledovatelne ... krok spat ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Díky TT sleduji témata, která není možné z mobilu sledovat přes prohlížeč. Vnímám velmi, velmi sníženou aktivitu i ve svých tématech, kdy lidi "nelajkují" a napíše výjimečně sem tam někdo, protože to mají stejně jako já a nemohou sledovat vše.. Velmi, velmi nešťastné rozhodnutí. A to @PTiCA : že tady píše hrstka lidí bude asi proto, že spousta z nich o tomto tématu neví, nebo už ho nemohou dohledat, protože jsi zrušil podporu TT. Tvé vyjádření je tak trochu alibismus, nemyslíš?? Jde to tady od 10 k 5. Jsem tady na fóru historicky už asi 16 let a každým takovým hřebíčkem do rakve přehodnocuji smysl tady dále působit, když už to stejně nemá kdo číst.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 před 19 minutami, _Denis_ napsal: Díky TT sleduji témata, která není možné z mobilu sledovat přes prohlížeč. .... to by mě zajímalo, která to jsou, neboť jsem svého času měl také TT, ale nevím proč, moc jsem s ním kamarád nebyl a s novým mobilem jsem přešel na prohlížeč (větší displej mobilu), takže prostředí stejné jak na desktopu a jediným kliknutím (červeně vyznačeno), dostanu výčet všech témat, do kterých jsem kdy přispěl a na které někdo zrovna reagoval. A pokud chci vidět nové příspěvky, témata, chodím raději na desktop (přece jenom monitor je monitor). Ale na pročtení "mých" vláken, to funguje normálně, řekl bych stejně jako TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 (editace) Témata, kterých jsem se zúčastnil. Mě nezajímají všechna místní témata, tato funkce je mi tedy zcela k ničemu.. Nevím jak to funguje tobě, no já vidím bohužel vše.. Editováno: 10. Srpen 2020, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.