Únor 11, 20196 r Nektere vymozenosti maji i druhou stranu. Permanentni integrovana SIM znamena permanentni odesilani provoznich dat a polohy do SA. U nekterych automobilek uz je to pravidlem. Pouziva se to k ziskani dat o provoznich rezimech a vyuziti a vyvoji, ale je to zkratka smirovani. Odemykani telefonem je ve skutecnosti setreni na klicich, a ackoliv vetsinou jezdime s telefonem, proc to ma byt povinnost?
Únor 12, 20196 r www.autoforum.cz/predstaveni/faceliftovana-skoda-superb-nafocena-pri-testech-i-jako-kombik-potvrzuje-ocekavane/ Nikde se nepíše o BiTdi, má někdo nějakou informaci jestli vůbec bude ? Upraveno Únor 12, 20196 r od -Martin- link
Únor 12, 20196 r On má Superb "RS" tak trochu jako skládačku. Progresivní řízení je dostupné do víc výbav, DCC běžnou výbavou, 200kW motor k dispozici taky a "lepší" interiér je dostupný v rámci Sportline. Takže chybí VAQ..
Únor 13, 20196 r Mám dojem, že by se to dostalo na cenu, za kterou by to nikdo moc nekupoval. Většina by se spokojila s nejvýkonnější verzí Sportline. Navíc hraje VAQ takovou roli a má přínos i u 4x4 ?
Únor 13, 20196 r před 23 hodinami, bojler napsal: On má Superb "RS" tak trochu jako skládačku. Progresivní řízení je dostupné do víc výbav, DCC běžnou výbavou, 200kW motor k dispozici taky a "lepší" interiér je dostupný v rámci Sportline. Takže chybí VAQ.. u 4x4 se stejně nepoužívá VAQ, nemají ho Cupry ani Golf R Upraveno Únor 13, 20196 r od Habi001
Únor 13, 20196 r Mám dojem, že by se to dostalo na cenu, za kterou by to nikdo moc nekupoval. Většina by se spokojila s nejvýkonnější verzí Sportline. Navíc hraje VAQ takovou roli a má přínos i u 4x4 ? To jo, podívej se kolik stojí Kokodák RS, naprosto nesmyslná cenovka
Únor 26, 20196 r Premiéra faceliftu na MS v Hokeji v Bratislavě: https://automix.denik.cz/nova-auta/novinky-ze-skody-rapid-definitivne-konci-nova-octavia-se-letos-asi-neukaze-20190224.html
Únor 26, 20196 r Neni vyprodano, tak se nebude predstavovat :) Jsem zvedav, jestli se Scout bude vyznacovat jenom hnedymi potahy a nebo dojde i na upravy podvozku. Upraveno Únor 26, 20196 r od bojler
Únor 28, 20196 r V 22. 2. 2019 na 23:11, superb10 napsal: zeby 2.0 Bi-TDI ? Je to 1.5TSI, ta má dva výfuky vytažené dolu
Březen 3, 20196 r Řekl bych, ze v tom prostrednim krytu radaru vidim v pravo dole okynko na kameru. I konzole zrcátek se mi zdaji trochu jiné. Ze by 360 view? Upraveno Březen 3, 20196 r od OnMiT312
Březen 4, 20196 r Autor V 22. 1. 2019 na 12:44, Lukason napsal: Aby to nezapadlo tak mensi obnovení - Full LED Matrix + zadní LED světla s animaci - Alcantarový strop - Ochrana před nárazem zezadu - 360 stupnu Area View a Trailer Assist - Kessy full - Nová generace infotaimentu - Možnost zrušení výbavového stupně ACTIVE - 2.0 TSI 140kw PHEV 1,4 TSI 115kW + elektromotor 85kW = systémový výkon 160kW a 400Nm Čistý dojezd na elektromotor okolo 70km To to tu nikdo necte nebo co neni to tak davno, co jsem to tu obnovoval. @Jan R. @OnMiT312 @bojler
Březen 4, 20196 r Jo čteme, kamerku Area vidím, tu už má i ta blbá dáčka za 8tis, ale ten druhý senzor i třetí nezakrytý mě zajímal. O poloaut.řízení právě že nepíšeš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.