maxalera Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 No tie predne svetla mi pridu nedotiahnute. Pod ledkovym DRL pasom, to ma rozne hrubky. Mozno to robi ten tien pod svetlami. ale vyzera to dost lacno. Samozrejme su to uz ledky. inak zmeny kozmeticke, moze byt ale my vieme svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Kazdopadne mu brutalne neslusi ten napis SKODA na viku misto loga. To je skoda. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 S tymi napismi podliehaju modnej vlne. Volkswagen zacal Tuaregom a Arteonom, Ford to ma na Focuse. Skoda tiez zacina Scala, Superb. Je to divne, predza znacik je krajsi odznacik. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 A co je na tom předním nárazníku tvarově tak odlišného od těch "maskovaných" prototypů, když jsem byl napomenut, že je to maskované a jak si proboha mohu myslet, že to tak bude vypadat...? Vždyť je to totéž co verze pro Čínu, dávno známé tvary, které mi, jak jsem již psal, nedávají smysl.Souhlasím, že je to proti jiným faceliftům Škodovek ještě dobré, ale za mě je to opět kazení výjimečně povedeného auta - především v kontextu toho, že to navrhoval Kabaň, od kterého byl SIII taky to jediné, na co se dalo koukat. Takže ne katastrofa typu OIII FL, ale za mě malé zhoršení vůči původnímu vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Masku bych si klidně dokázal představit ještě o malinko mohutnější/odvážnější, ale chápu že Superb potřebují mít více konzervativnější a myslím si, že se jim to povedlo. Působí to na mě více dospěleji. Ale černá maska sportline tomu moc nesedne. No a iV mě osobně připadne, že z FL verzí dává největší smysl. S Aero koly to nevypadá vůbec zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 a bude tedy 176kw bitd nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) i verze Scout je venku Reálné foto Editováno: 23. Květen 2019, autor: Jan R. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Tisková zpráva k výbavě Scout: 190523_Tiskova_zprava.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Jaaaj drevo patri do lesa nie do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 před 11 minutami, whokerz napsal: a bude tedy 176kw bitd nebo ne? Žádné biTDi nebude ( aspoň zatím), jak jsem psal nedávno Motory zatím - z Auto.cz Turbodiesely zastupuje nový 2.0 TDI evo (110 kW) a 2.0 TDI (140 kW). Zatímco první je nabízen s šestistupňovou manuální a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou, pro druhý je k dispozici výhradně sedmikvalt, avšak s pohonem všech kol na přání. Benzinovým základem je pak 1.5 TSI (110 kW) s šestistupňovým manuálem nebo sedmistupňovým DSG. Doplňuje ho nový 2.0 TSI (140 kW) s dvouspojkovým sedmikvaltem a vrcholné 2.0 TSI (200 kW), vždy vybavené pohonem všech kol a sedmistupňovou převodovkou DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Zbytek informací a fotek jsou k dispozici https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-iv-tiskova-mapa/ Rozepsáno o hybridu https://www.autorevue.cz/skoda-superb-3-facelift-2019-oficialne-motory-rozmery-fotky Editováno: 23. Květen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) S tym zadnym napisom mi to pride take "z nudze cnost" = obycajny cost cutting. Usetri sa na vyrazani/lisovani otvoru do plechu a na samotnom znaku... Editováno: 23. Květen 2019, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Můžeme domýšlet, buď finance nebo si to prosadil nový desingér. Tradice byla ( tuším od 1993 FL Favorita) logo vpředu i vzadu uprostřed a teď nápis. Chce to zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Tak o šetření nákladů určitě nejde, původní dveře tam neměli výřez, ale výlis. Tedy museli předělat formu na lisování dveří. Nicméně taky jsem tomu zatím na fotkách nepřišel na chuť, ale uvidíme [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Mozno na zivo to bude o inom ako takto cez fotky a videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Zatim mne to prijde z obrazku strasne preplacane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Nechci být negativní, ale ten Scout je fakt hnus. Ale to až na OII a "Line" dvojkové Fabie všechny Scouty.. Ty stříbrné plasty jsou jak čínská tržnice.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Klasika v L&K a Sportline velmi vydarene,ale Scout,to je pre mna bohuzial iba katastrofa bakelitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Zpredu celkom fajn (neurazi ani nenadchne oproti verzie predFL), zo zadu posun k horsiemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 A iba pre zaujimavost.....kedy bude mozne ho konfigurovat?Kedy dostanu dealer/zakaznik prve auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Patrik 1971: Vyroba iV sa ma rozbehnut na jesen v Kvasinach, ostatne verzie pravdepodobne skor. Inac ten "BMW style" zadny naraznik nebude ani pre Sportline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 To viem,to som cital,ale ze ci bezny FL konfigurator spustia uz v najblizsich dnoch som skor myslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Ten Scout se mi moc nelíbí, ale tu modrou barvu na fotce bych bral ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Objednat u dealera by melo jiz jit. Konfigurator by mel byt spusten do cca 14 dni i s cenami 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Mě zaujalo, pokud to není chyba tisku, že by u iV měl být jen šestistupňový automat a dojezd 55km. Všude před oficiálním představením psali okolo 70km. To by bylo tedy možná lepší jít do Passatu GTE, který má interiér rozhodně lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.