Georgerob Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Takže plus/mínus tohle bude hodně blízký reál vzhledu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Spravil som podla mna velmi dobre,ze som necakal a objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Viděl jsem ho v pátek na dálnici, s těmi světly mají pravdu - blinkry jsou opravdu LED a postupně se rozsvěcejí jako to mají audiny, jinak to bylo slušně maskované a víc nebylo vidět... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 (editace) Únik fotek z Číny. Otázka je, jak hodně se bude evropská verze lišit. Editováno: 16. leden 2019, autor: Georgerob 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Tomu prednemu narazniku neviem prist na chut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Konkrétně čínské Škodovky se celkem liší. Stačí si porovnat současné modely s jejich sourozenci z Číny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Podla mna je to zmena k lepsiemu - az na tu atrapu difuzora a "koncoviek" vyfuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Za mě předek taky OK, rozhodně bez tý chromovaný lišty ve výplni předního nárazníku. A jak by to mohlo vypadat na normálních kolech: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Tak to se tedy divim reakcim, protoze mne to prijde uplne priserne. Ale je pravda, ze Cinske verze jsou divne asi uplne vsechny a jeste byvaji divne nafocene. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Mám potvrzeno od kámoše z výzkumnou škodovky, že takhle opravdu vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 V těch zobaccich svetel jsou obycejne smerovky, nebo se mne to jenom zda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Aj ja som si vsimol ten oranzovy nadych v tych trojuholnikoch. Ale moze byt, ze Cina dostane inu verziu svetiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Uf, děs, příklad, jak zničit snad jediné skutečně pohledné auto od ŠA. Toto je opravdu nějaký asijský design. To snad nemohou do Evropy pustit?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Nerozumel som, ako "dovolili" spraviť S3 krajší než je Passat. Ale už zapadá do hierarchie tak, ako to má byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Nezbyva nez cekat a doufat, ze to stejne jako prvni fotka Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 (editace) K tem svetlum. I soucasna nejlevnejsi verze ma blikani zarovkou v těch malych spodnich trojuhelnicich. Neblika ledkama. Editováno: 16. leden 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Ano, u verze s heligony jsou tam zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 @bojler Tak zrovna u té Scaly ty první fotky bílého auta co unikly se v podstatě shodují s finální verzí (akorát to mělo základní světla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Jozko Kaban namaloval najkrajsiu skodovku vsetkych cias a ja myslim ze sudruhovia z ndr zatnu zuby a nechaju ju este zit v skoro povodnom zneni.. Jedine ze by nie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Ahoj zajimalo by me jak to bude se svetlama, zda zustane smartlight i pro ledky. Docela jsem si na to zvyknul a henom prepinani dalka/potkavacky by me asi stvalo.. Mate nekdo info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Mělo by to mít Matrix v nejvyšší verzi světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Oukej tak uvidime.. Hlavne kdy bude objednatelne, soucasny s3 mi konci na konci 2019, tak pockam, kdyztak jeste prodlouzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 jelikož se začne vyrábět po celozávodce, tak nemusíš prodlužovat. Já se rozhodnu poo Ženevě jestli prodloužím nebo půjdu do současného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 zacinaju sa objavovat dalsie linky na facelift https://www.motor1.com/news/301567/2019-skoda-superb-facelift-spy/ 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 No za mě celkem nudné.... Ano má to být je FL a tudiž nic zásadního by tam nemělo být, jen urovnání a učechrání linek, drobností a detailů. Podle mě to zájem kupujících nezvýší a prodeje půjdou bohužel dolů. Snad se mýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.