Publikováno Prosinec 3, 20168 r Za posledné 2 dni,som zistil,že ráno odomknem auto,do auta ani nesadnem,počkám vonku,a auto sa po pol minute samo zamkne.Auto mám 1rok,a doteraz nič takéto nerobilo.Riešil to už niekto?Ďakujem.D
Prosinec 3, 20168 r Mám staršiu O I a tam to tak isto funguje. Na DO to tak má fungovať. Stačí otvoriť a zatvoriť dvere a nezamkne sa.
Prosinec 3, 20168 r Je to akási ochrana proti nechcenému stlačeniu DO. Ak omylom náhodou odomkneš auto a nevšimneš si to, potom sa samo po asi 30-60 sek zamkne. Funguje to snáď u všetkých DO na všetkých autách. Stačí však otvoriť jedny dvere a táto ochrana sa vypne.
Prosinec 3, 20168 r Nejsem si jistej, jestli to u O1 nereaguje jen na dveře řidiče. To budou líp vědět majitelé, já ji už pět let nemám. Ale tuším, že to tak bylo... EDIT: A teď vidím, že autor řeší Rapida. Tam je to na jakýkoli dveře, jak píšou nade mnou Upraveno Prosinec 3, 20168 r od Kane13
Prosinec 4, 20168 r Za posledné 2 dni,som zistil,že ráno odomknem auto,do auta ani nesadnem,počkám vonku,a auto sa po pol minute samo zamkne.Auto mám 1rok,a doteraz nič takéto nerobilo.Riešil to už niekto?Ďakujem.D Nefunguje ti mikrospinac v zamku..auto si mysli ze se neotevreli dvere...otevri bud jeste jiny,nebo do 30 sekund strc klic do spinacky a otoc...Odesláno z mého Elite pomocí Tapatalk
Prosinec 4, 20168 r je to spravne jak pisou. pokud odemknes na DO a neotevres dvere tak se auto opet samo zamkne.zadnej mikrospinac vadnej neni. ja to mam to same.
Prosinec 5, 20168 r Marek, tak ako som ti spominal do telefonu, akurat som kecal s tou dlzkou. V navode F3 je uvedenych 45 sekund (nie 30 ako som myslel). Spinace su OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.