JiVi Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Octavia III Trumf Ted v patek jsem na ni videl stale poutac a tusim, ze byla za min nez 429 tacu. (Pardubice ulice Hradecka Auto Louda) https://www.louda.cz/akce/188/skoda-octavia-trumf-jiz-od-429000-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menestheus Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Zdravím škodováky zde na fóru. Mám na Vás jednu velikou prosbu s pomocí při koupy ojeté octávie III. Na jaře plánujeme nějakou koupit ale jelikož nejsem ( zatím) ve škodovkách moc zběhlý tak bych poprosil o názor kterou.Do teď vlastní jednoho francouze ale to už nechci. Požadavky jsou jednoznačně kombi v dieselu 2014 ,2015 novější je už za cenovým limitem , jěždění převážně Praha a okolí. Na stupni výbavy zas tak nelpim. Cena do 250 000,- V bazarech je jich plno ale jde o to kterou.Nabízí se 1.6 TDI nebo 2.0 TDI ale nevím jestli ten dvoulitr není už zbytečně moc. Otázky tedy jsou: Kolik má mít průměrně najeto, protože nad 150 tis. se mi to zdá už risk ale možná si fandim a je mezi 1,6 a 2,0 rozdíl ve spolehlivosti v těchto rocích výroby? A ještě jedna na závěr, prodejce bude samozřejmě tvrdit jak je to skvělá koupě atd,ale když jí budu projíždět mám si dát na něco majzla. Vím že toho možná po Vás moc ale každý názor mi přijde vhod. Moc tedy děkuji za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Jestli 2.0 TDI nebo 1.6 TDI, to si musíš zodpovědět sám, ale 1.6 TDI je docela slabá, kór na naložené kombi. Hlavně je tam 5q převodovka s docela velkými rozestupy (2.0 TDI je značně příjemnější), ale to už je o prioritách (a rozhodně se najdou ti, kteří semnou nebudou souhlasit, toto je jen můj osobní názor). Co se týče nájezdu, tak nevím, ale 4-5 let starý diesel prostě kolem těch 150-200tis najeto mít bude, většinou jsou to firemní auta a ty prostě jezdí (málo kdo si bude kupovat nové 1.6/2.0 TDI na to aby s tím ročně najel 25tis a po 4-5 letech to prodával). Upřímně nevím jaký máš nájezd, ale do Prahy a okolí bych se díval po 1.2 TSI 77/81kW (stejně jako 1.6 TDI slabší, ale má 6q převodovku) nebo 1.4 TSI (ideální), jednak nebudou mít tolik najeto a na město a okolí je to ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Čau nechci zakladat nove tema Mate tu nekdo octavii 3 v akcnim provedeni Edition bila laser? Ani sem nevedel ze se to delalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ono to má i jen obyčejné Xeony, to je nějaký dovoz, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Na SK měli tuto volbu xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ano, však se ptám, jestli je to dovoz popřípadě z kama, aby se dalo určit co to Edition znamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Je to akcni model Svetla se delali bud halogen nebo xenon a treti led s xenonem. Dovoz d prave zecv cr jsem to jeste nevidel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 (editace) Uz dlouho pro CR nejsou podobne AM nabizene. Zhruba kazdy pulrok je nejaky globalni - Edition, Family, ... Xenon bez LED se delal jenom urcitou dobu a pro urcite trhy. Pak byl zruseny. Editováno: 16. Říjen 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punit Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) Ahoj, rad bych koupil O3 pres skodaplus a rad bych vedel zda se za 459k vyplati O3 style, 1.4 tsi 23 000km, vyhrev skla,volantu, navigace,tazny, zaruka 5let/100 000km Kdyz jsem procital toto vlakno, tak se chci zeptat tech kdo pres skodaplus kupoval auto, jak jste zadali o slevu? Zeptat se, nebo poslat navrh a cekat ze se chyti? Diky za jakoukoliv radu, postreh Editováno: 12. Listopad 2018, autor: Punit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Jak se vyplatí? Co tím myslíš? Slevu? No zkus to a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Jestli to neni zbořenona stočenina, nebo jiný podvod, tak se mi to zdá jako slušná nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 před 2 hodinami, Punit napsal: Zeptat se, nebo poslat navrh a cekat ze se chyti? Diky za jakoukoliv radu, postreh Napiš jim sumu, za kolik bys to určitě bral. Z toho pochopí, že s nějakým autem chceš odjet. Nějak se vyjádří, protože prodat určitě chtěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Zkus třeba jestli Ti nedají nějakou výbavu zdarma ( zamykání zpátečky, spoiler, kola ..) Jinak myslím že 10 - 20 tisíc dolů bys mohl uhádat. Záleží na tom jak dlouho jim tam to auto stojí - navíc se blíží konec roku, takže v lednu to opticky bude o rok starší auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 před 44 minutami, stanmar napsal: ( zamykání zpátečky, spoiler, kola ..) ? K čemu zamykání zpátečky, nebo spoiler? Kola navíc možná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Když nedostane přímou slevu, tak je pro prodávajícího někdy schůdnější dodat doplňky. A koberečky jsou fakt málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ja to delam vseobecne tak, ze projevim zajem...a pak nerozhodnost. Kdyz s tebou obchodnik ztrati cas a vidi zajem, vysledek zadnej, tak sam vetsinou zacne...a tak si s nim hraju dal...vetsinou ztrati nervy a neco nahodi. Zaberu a zase cuknu . Beru to tak, ze on potrebuje prodat a ja mohu koupit jinde. Ale samozrejme vseho s mirou, nemuze clovek ocekavat nesmysl. Pokud neobchodujes, tak nic nedostanes... ...prosty dotaz, nesla by sleva nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 před 5 hodinami, Punit napsal: Ahoj, rad bych koupil O3 pres skodaplus a rad bych vedel zda se za 459k vyplati O3 style, 1.4 tsi 23 000km, vyhrev skla,volantu, navigace,tazny, zaruka 5let/100 000km Kdyz jsem procital toto vlakno, tak se chci zeptat tech kdo pres skodaplus kupoval auto, jak jste zadali o slevu? Zeptat se, nebo poslat navrh a cekat ze se chyti? Diky za jakoukoliv radu, postreh Kupoval jsem auto z programu Škoda Plus (neplest se stejně pojmenovaným webem) a sleva nebyla možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Je to jine v zavislosti na prodejci, ale i konkretnim aute. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Vždy je sleva možná. Jednou jsem pokládal slevu za nemožnou a dostal jsem dalších 5%. Ale to prodejce pochopil, že jdu jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) Poslechněte si, jak se baví prodejce o autech v nabídce se svým nadřízeným a budete mít o možném a nemožném jasno :-). Vystavená cena není nikdy konečná cena. Editováno: 12. Listopad 2018, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Chlapi, když tu řešíte ceny za jeté O3, co si myslíte o cenách těchto, které jsou fungl nové? Není to za ty výbavy moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 TDI 85kW ve výbavě Active Plus vychází bez barvy po zdražení na 512 900Kč. Takže pokud je nabízená o 80 tis. levněji, je to určitě dobrá nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Taky myslím. Stačí si otevřít konfigurátor, nahodit výbavový stupeň a je rozhodnuto za 20 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punit Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 před 18 hodinami, LiveBomb napsal: Kupoval jsem auto z programu Škoda Plus (neplest se stejně pojmenovaným webem) a sleva nebyla možná. Mám na mysli skodaplus.cz to spadá přímo po Škodu ne? Jinak díky za rady, postřehy. Jdu vyjednávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.