Alfo Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Hezký den, mám Fabii I rok 2005, motor 1.4 16V BKY a když jsem byl v servisu s výměnou brzdových desek tak mechanik se díval na palivový filtr a říkal, že ten co tam mám je původní a že by ho raději vyměnil, protože se může stát, že se pos*kazí a zůstanu někde stát. Tak jsem to odsouhlasil (částka do 400 Kč za díl ...), ale mám teď nějak pocit, že po výměně se spotřeba zvýšila o 0.5l/100km. Je to možné? Nejdřív mechanik nevěděl, jestli tam dát 3 barový nebo 4 barový. Nakonec tam dal 3 BAR. Není to originální díl Škodovky, ale nějaký neorigo od Auto Elit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Palivový filtr? Ten nemá na spotřebu vliv, jedině, že by byl děravý a benzín z něj odkapával :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 V 16. 12. 2016 at 22:05, Alfo napsal: Nejdřív mechanik nevěděl, jestli tam dát 3 barový nebo 4 barový. Nakonec tam dal 3 BAR. Není to originální díl Škodovky, ale nějaký neorigo od Auto Elit. mám dost ....dnes už robí mechanika hocikto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.