Prosinec 5, 20231 r aktualizace je stazena ... byla chybna. tak ji treba casem opravi a znovu zverejni ... na MIB2.5 to pruhy ukazuje automaticky. asi to bude souviset s MIB3. tam neumim poradit.
Prosinec 5, 20231 r Přesně tak. MIB3 ukazuje pruhy jinak - u některých křižovatek se mapa "nazoomuje" až do takové míry, že jsou vidět jednotlivé pruhy a zeleně je označen ten, ve kterém jedu a pokud mám přejet do jiného pruhu, tak je to tou zelenou čárou naznačeno. Zkusím to za jízdy vyfotit. Starší verze to měly dle mého názoru řešeno o hodně lépe.
Prosinec 5, 20231 r Je to tak, ale ten zoom jsem (zatim) viděl jen na dálnici. Běžné prazske křižovatky to neukazuje nic.
Prosinec 5, 20231 r Souhlas. Ve městě to nefunguje. A navíc ten procesor z automatické pračky, který pohání nejvyšší model infotainmentu Škodovky, to nestíhá vykreslovat. Takže i na těch dálnicích je to obtížně použitelné - skokově se to pohybuje vpřed a občas se obraz úplně zastaví a začne se znovu pohybovat až tou dálniční křižovatkou projedu. 😬
Prosinec 6, 20231 r Tak je fakt, že jsem zatím jel jen po Praze a část okruhu u letiště, ale ani tam si nevybavím, že by se něco zoomlo. Nahodil jsem waze kvůli radarům, když tam nenahraju POI, tak škoda, že na VK nejde mít nativní mapu a na Columbusu zaplej Waze. Obojí to dohromady nedá vždy jen jedno
Únor 24, 20241 r Mám RSko 2022 s MIB3 a zajímalo by mě, jestli existuje nějaká aktualizace SW. Mám 3V0035816G H22 s SW 0302. A potom by mě zajímalo jak zjistím, že jsou mapy už aktualizovaný? Flashka na exfat, rozbalil jsem tam nově stažený mapy u update stránek Škodovky, prdnul jsem to přes redukci do USB-C a nic. Občas flashka bliká, občas ne. Jezdím takhle už asi 4 dny. Aktualizaci nikde v rádiu zvolit nejde a co jsem tak pochopil, tak se to jen připojí a samo to ty mapy pozná a začne aktualizovat. Jen nikde není vidět průběh a stav. 😃
Březen 22, 20241 r Ahoj. Nechci zakládat samostatné téma, tak se zeptám tady, snad mi někdo poradíte. Mám nového Kodiaqa, na kterém jsem se přes škoda connect zaregistroval jako hlavní uživatel (s apkou v mobilu a vším, co s tím souvisí). Při volbě uživatelů v autě mi to nabízí ještě možnost "host", nicméně marně hledám způsob, jakým by šel přidat i další uživatelský profil, např. na manželku. Ta je z toho, že ji auto vítá mým jménem mírně řečeno rozladěná a chce tam mít i sebe (neřešme prosím význam tohoto požadavku). Hledal jsem možnost přidat dalšího uživatele jak přes škoda connect, tak i přes infotainment v autě, ale bez úspěchu. Díky za případné rady.
Březen 22, 20241 r Já jsem si personalizaci se třetím klíčkem doplňoval v konfiguraci. V roce 2017 to stálo 1000,- Kč.
Duben 10, 20241 r Červený fták je benzínka, ktorá má takéhoto červeného fogla v znaku. Ak tam bude Shellka tak tam bude znak Shell. každého ftáka a iné zvery ktoré sa tu objavia sa dajú identifikovať veľmi jednoducho - stačí klepnúť prstom na zobrazenie a natiahne sa okno v ktorom je celý popis všetkých zobrazených ikon - v tvojom prípade to bude - elektrická nabíjačka - majiteľ, výkon nabíjačky, miesto kde je - fták - názov čerpačky, s možnosťou zistiť ceny a otváracie hodiny - práca na ceste - čo je to za obmedzenie a možnosť obísť toto obmedzenie k tomu čas cesty k danému objektu a možnosť zobraziť ho na mape. Upraveno Duben 10, 20241 r od OpelIns1
Duben 10, 20241 r Vdaka za odpoved. To mi nenapadlo ze nejaka cerpacka ma takyto znak… na klepnutie prstom prave nereagoval a mam pocit ze po case zmizol - skor nez som mal prechadzat okolo… ale je mozne ze z navi “odletel” az ked som minal tu benzinku 😉
Duben 11, 20241 r Na obrázku prikladám toho tvojho fogla. A po otvorení okna s detailami vidíš čo je to za "čerpačka" Upraveno Duben 11, 20241 r od OpelIns1
Červenec 17Čvc 17 V 26. 1. 2021 na 16:10, klakson23 napsal: 2 dny jsem bádal a zkoušel. Výsledek je takový: 1 - je jedno zda je to naformátováno na FAT32 nebo exFAT. Důležité je zaškrtnout při formátování Velikost alokační jednotky 4096 2 - Stažený zazipovaný soubor se musí rozbalit přímo na flashdisk 3 - pak už jen v autě aktualizovat Když mi to auto konečně "uznalo", že jsou data na flashdisku, tak jsem nedal instalovat, a ukázala se mi hláška že: "SOS - Funkce nouzového volání je omezena. Vyhledejte servis." Tak doufám, že po kompletní instalaci tato hláška zmizí a nebude se mi ukazovat pořád oranžový trojúhelník Jen jsem pořad nepřišel na to, jak stáhnout jen určité státy a ne celý balík cca 26GB Mám stejný problém. Je tu někdo, kdo by ho dokázal vyřešit?
Srpen 5Srp 5 ahoj prosím není zde někdo z okolí liberec nebo mladá boleslav kdo by my mohl aktualizovat mapy a software - kodiaq L&K vyroba 2021/07 přístroj columbus origo z vyroby, popřípadě dokodovat nějaké další věci, aktualní verze viz foto. děkuji samozřejmně rád za vše zaplatím. děkuji martin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.