Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pribude od MR2018 coz je od 22KT, Skoda Connect.

Jako je eCall a dalsi veci na stropu u lampicky ;)

Co je dalsiho to zatim nevim, pocital bych ze se nic vyrazneho menit nebude ;) Jen byl docasne snad jen u swingu+ vyrazen z nabidky smartlink.

WP_20161003_18_24_19_Rich.jpg.530fad2a96605b649ce7b8aa3d4242e8.jpg

Vloženo

Ten Škoda Connect bude v základu, nebo to bude za příplatek? Někde jsem tuším četl, že od 2018 bude eCall v EU povinný. 

Takže příchod 1.0TSI se zatím nekoná?

Vloženo

eCall povinny ve vsech vybavach, tudiz i Active v celem spektru modelu.

Jak uz jsem psal, vsechny auta by to meli nahore u stropu, bud v krytce a nebo se zrusi stropni prihradka na bryle.

Nejspise to bude ale v te male krytce.

1.0 TSI zatim ne.

Vloženo

Zas tak brzo to není, facelifty jsou zhruba po třech letech a někde jsem četl, že po O3 která jde právě ted do světa, má přijít na řadu F3, takže možná podzim 2017, nebo jaro 2018, uvidíme. ;)

Vloženo
před 21 hodinami, ronall napsal:

facelifty jsou zhruba po třech letech

Fabia I - 4,5 roku

Fabia II a Roomster - 3 resp. 4 roky

Octavia II - 4,5 roku

Octavia III - 4 roky

Rapid - 4,5 roku

Superb I - 4,5 roku

Superb II - 5 let

Yeti - 4 roky

Sice má dojít ke zkrácení životních cyklů modelů, ale klidně se s tebou vsadím, že Fabia letos klasický facelift nedostane ani náhodou. Proběhne jeho druhá fáze u Citiga, dostane ho Rapid, přijde druhá generace Yetiho, přijdou deriváty Kokodáku, právě nastupuje facelift Octavie. V kalendáři ani není místo.

Vloženo

jj.. tiež si myslím, že Fabia dostane facelift najskôr pre MR2019.. je o ňom ešte príliš ticho a facelift potrebujú ešte modely uvedené pred F3.. už len minimálne ten Rapid..

Vloženo

Jo jestli bude facelift, to se můžeme pouze dohadovat.

Zdražení modelů Fabie je PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ.

Vlasnš zdražení ne, ale úprava ceny a další OHOLENÍ modelu.

Vloženo
před 3 hodinami, bojler napsal:

Sice má dojít ke zkrácení životních cyklů modelů, ale klidně se s tebou vsadím, že Fabia letos klasický facelift nedostane ani náhodou. Proběhne jeho druhá fáze u Citiga, dostane ho Rapid, přijde druhá generace Yetiho, přijdou deriváty Kokodáku, právě nastupuje facelift Octavie. V kalendáři ani není místo.

Vsázet se určitě nebudu, vždy je to loterie kdy s čím přijdou, ale máš pravdu že nejspíše to bude až příští rok. Někde jsem o tom něco četl, ale je mě jasné že skutečnost potom vypadá trochu jinak.

• o 2 týdny později...
Vloženo

FIII. face ve 2017 urcite nepocitejte. Neni kam toto nacpat, je temer plno, jak uz tu jednou bylo psano ;)

Pohyb s cenou je ovsem hodne pravdepodobny ;) uz jenom z duvodu Skoda CONNECT / eCall

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...