Jirkosacek Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Zdravím, dnes ráno jsem hloupě stahoval lehce přimrznutá el. okna a nic se nedělo ( motorek trošku kňučel, ale sklo se nehlo )... Ujel jsem cca dva km a sklo LP dveří u řidiče propadlo dovnitř... Jak jsem mohl, zastavil jsem a okno - tedy sklo se mi podařilo usadit zpět na místo a chodí jak má. ( neviklá se, dojede nahoru i dolu ). Můj dotaz : Má smysl jezdit s tím ještě do servisu, nebo nějak opravovat sám, když to chodí jak má ? ( aby sklo nepropadlo dovnitř třeba při 150km/h na dálnici ) ? Poučení je, že nebudu přimrzlá okna stahovat, ale je potřeba to řešit ? Mám Fabii I 1.4 16V r.v. 2001 Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 To okno se zřejmě "vyzulo" z unašečů a tobě se to pak podřilo nasadit - a nebo to na nich jen leží. Když sjedeš oknem dolu, nedá se okno rukou vytáhnout?. Podle mě by neškodilo to okno nejdříve trochu lépe usadit - nejprve povolit ty unašeče, aby se okno nešprajcovalo - a pak dotáhnout - protože takto snadno nandat/vyndat by to nemělo jít. Když sundáš tapecírunk, tak pod ním budou dvě velké gumové zátky, za nimi (musíš stáhnout okno) jsou šrouby okna, dírou se můžeš přesvědčit, jak to sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkosacek Vloženo 3. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Díky za odpověď. Myslím, že se mi to podařilo nasadit do jezdců - když je okno v jakékoli poloze - nedá se s ním hnout ani směrem nahoru. V podstatě se chová stejně jako okno na druhé straně, kde problém nikdy nebyl. Každopádně se na to ještě o víkendu podívám jak to sedí. Nevíš jak se sundává ze dveří tapecírunk ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 stáhni si Dílenskou příručku - najdeš přes Google - tam je to popsané krok za krokem včetně pár obrázků. Na sundání madla použij kus ohnutého a na konci rozklepaného drátu - až budeš ten návod číst, tak pochopíš, co tím myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.