Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 To je jasný, ale lepší něco, než nic. upřímně..zástěrky byly jedna z mála věcí, kde jsme byli v legislativě před zbytkem Evropy. Inu ne vše, co přjde odjinud musí být lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 takze vysledek je podobnej stavu, jako bys je vubec nemel... Tak na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 prave, ja jen, ze se vzteka, jak ho serou lidi bez zasterek(uprimne, dneska uz je moc aut z vyroby nema) a pritom pak sam prizna, ze ty jeho taky nejsou uplne OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 prave, ja jen, ze se vzteka, jak ho serou lidi bez zasterek(uprimne, dneska uz je moc aut z vyroby nema) a pritom pak sam prizna, ze ty jeho taky nejsou uplne OK. Co že nejsou OK, ale že si záměrně nechal zvednout auto Na druhou stranu, dneska jsem jel přes Lípu do Boleslavi a ten paket pro špatné cesty bych docela i místama využil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ale každopádně i s tím paketem, každý kousek plastu pod auto je lepší než nic.. Kolikrát mi to přijde jak pomsta výrobců aut..i když mi uniká za co. Jak to tak vypadá, není to v legislativě jen o maximálních nájezdových úhlech apod. Normy a předpiy jsou jedna věc, ale ne vždycky je to k dobru věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 ale auta bez zasterek tu normu o uhlu od kola k previsu karoserie splnovat podle me musi, jinak by se do vyroby nedostaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Trochu odbočím..zkus si na 105ku dodělat povinnou zadní mlhovku, dát ji doprosřed a přijet s tím na STK. Tak tě poženou, že se hned tak nezastavíš.. A podívej na Peugeot 206. Orazítkuje se výjimka a je to..vyráběl se o 106..tedy spíš o 206 jinak ty úhly to samozřejmě plnit musí, ale jezdit v dešti se za takovým autem nedá.. Proč asi se ty zástěrky ale dají sehnat..vpředu je to kvůli ochraně auta, ale vzadu to určitě bude hlavně kvůli vodě za autem..takže to výrobci v podstatě uznávají, že předpisy jsou moc mírné..Houby by se stalo, kdyby ty zástěrky byly zas povinné, nemuselo by se za ně aspoň připlácet Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 nevim, jezdim dost a vzdycky jsem to v desti přežil i když zástěrky už skoro nikdo nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 To já zas nemyslím, že se to na silnicích vyloženě nedá přežít, ale ty zástěrky prostě mají něco do sebe.. I když po pravdě, od těch předních jsem čekal, že se auto nebude tak špinit, ale nepřijde mi, vždycky mám bordel až po kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 4. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 takze vysledek je podobnej stavu, jako bys je vubec nemel... Nemůžu souhlasit. Částečně to svoji roli plní. Alespoň si třeba kolega co jel téď v dešti za mnou nijak nestěžoval. Ale tuhle po průjezdu blátivou polní cestou byl zadek pěkně ohozenej. Nenapadlo by mě a ani asi škodovaky, že by na tyto auta se zvýšeným podvozkem a 4x4 měli být delší zástěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 i ta 4 x 4 musí bez zástěrek plnit předepsané úhly. Jinak i přes přední zástěrky mám vždycky pěkně ohozené boky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 takze vysledek je podobnej stavu, jako bys je vubec nemel... Nemůžu souhlasit. Částečně to svoji roli plní. Alespoň si třeba kolega co jel téď v dešti za mnou nijak nestěžoval. Ale tuhle po průjezdu blátivou polní cestou byl zadek pěkně ohozenej. Nenapadlo by mě a ani asi škodovaky, že by na tyto auta se zvýšeným podvozkem a 4x4 měli být delší zástěrky. to, že si nestěžoval neznamena, že od tebe nelitala voda. podle me je ten rozdil minimalni a hlavne by to bylo hrozne hnusny, kdyby ty zasterky byly delsi(me prijdou osklivy i ty kratky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Ja považujem zásterky za užitočnú vec a preto ich mám vpredu aj vzadu. To je síce pekné, že sme západ dohnali v legislatíve a zásterky sme zrušili. Ale v stave ciest sme mali západ tiež dobehnúť a až tak zrušiť zásterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Já je tam mám taky, navíc jsou černé a sluší mi k barvičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 To Diamant: Plnej souhlas možná, že u RSka bych se rozmýšlel, ale na svém to mám taky a je to mnohem lepší. Když přede mnou jede stará 205 a sype mi na sklo kameny to bych zabíjel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Ja považujem zásterky za užitočnú vec a preto ich mám vpredu aj vzadu.To je síce pekné, že sme západ dohnali v legislatíve a zásterky sme zrušili. Ale v stave ciest sme mali západ tiež dobehnúť a až tak zrušiť zásterky. Presne tak Kdejaka kravovina je povinna, ale uzitecny veci se zrusily, protoze EU je taky nema. A neni to zdaleko jenom o autech, je to celkova EU-byrokracie a plati to snad ve vsech oblastech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 ja dneska videl Seat Arosa, to je takovy auticko, ktery ma kola uplne nejvic vzadu a tomu bych zasterky nařídil povinne. neměl je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 ... a co treba krátká Fabka? Takz má vyjímku, nebo snad vyhovuje? T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Ani u RS-y to zase nie je také zlé, zásterky sú čierne, pneumatiky tiež. Nejaké fotky mám na www.railweb.sk v sekcii Škoda. Inak zásterky u OII majú význam hlavne pre samotné auto. Kamienky "neopieskujú" vpredu podbehy a vzadu bok spodnej časti nárazníka (u OII pomerne dlhého). Taktiež ak sa prejde cez blatko, tak nie sú dvere okamžite poznačené pásikmi od odletujúceho blata. A v zime sa za kolesom nemá tendenciu tvoriť veľký klin zľadovatelého snehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Pánové díky za vaše pohledy na věc. Vidím to tak, že nákup zástěrek odkládat nebudu, obvzlášť takhle před zimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.