misor1994 Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Asi zalezi na konkretnom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Ahoj, zhruba pred mesicem jsem si vsiml ze mi zustava zamlzeny pruh v casti celniho skla pri zapnutem vyhrevu (viz obrazek - zelena linka nefunkcni vyhrev). Aktualne jak jsou mrazy tak se potvrdilo ze ten vyhrev je v tom miste fakt nefunkcni.. Setkal se s tim nekdo, nebo to mam proste hodit na hlavu rovnou servisu a neresit to sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 A co s tím chceš řešit? Je to jeden okruh (možná dva, pro každou polovinu skla) a pokud ti nehřeje jedna řada tek je chyba přímo ve skle. Takže buď výměna v rámci záruky nebo za vlastní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 drátek v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 (editace) Nevim jak je to resene, zda je vyhrev resen po okruhu na cele sklo, na pul, nebo na casti, proto jsem se ptal Kazdopadne to budu tedy rovnou resit pres servis v ramci zaruky. Dam jsem pak info, zda se servis nejak cukal nebo nikoliv. Editováno: 4. Prosinec 2017, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Mělo by to být na části - aspoň drátky ve skle jsou takto rozděleny. I přes tohle je jediným řešením výměna čelního skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nevadi, diky za info. Jen to tam musim umistit nekdy, kdy budu moct byt par dnu bez auta, vzhledem k tomu ze to pujde na zaruku na to budu cekat zase buhvi jak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 před 3 hodinami, LukášCBR napsal: Mělo by to být na části - aspoň drátky ve skle jsou takto rozděleny. I přes tohle je jediným řešením výměna čelního skla. Podle toho jak to hřeje když je to zamrzlé tak to vypadá na dvě části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Řeším stejný problém, něhřejou mi dva pruhy cca 5 cm .. jeden vlevo jen cca uprostřed ... v lednu jsem objednaný na výměnu (v záruce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Pokud je to v záruce, tak fajn. Po záruce to bude nákladná oprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Pozitiva převažují, ale je tu otázka výdrže... I zde na fóru se začínají objevovat reklamace, kde je jediným řešením opravdu pouze výměna celého čelního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Už ne - témata sloučena, dík za nápovědu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Mám dojem, že mi nehřeje přímo uprostřed pruh cca 8mm a pak ještě před řidičem pruh cca 3mm (zůstává tam zamlžená stopa). Je to možné? Auto je nové.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 V strede je sklo ako keby rozdelene, ak je to sklo s drotikmi. 8mm sa mi ale zda vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Ano, s drotikmi. Možná je to užší, jsem to neměřil. Musím se na to ještě lépe podívat. Povím Vám, čím dál více mi to sklo s drotikmi sere. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawac Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 (editace) Pravda, drátky jsou o zvyku, už s nima jezdím cca 10 let. Nicméně se mi zdá, že ty v O III jsou takové víc rušivé, než mám dlouhodobé zkušenosti s Ford Focus II (2005, sklo stále původní a hřeje) či Ford Fiesta (2012) /oba jezdím i teď/. Občas mi přijde, že v O III jsou drátky: a/ tlustší než ve fordech anebo b/ blíže u sebe (hustěji "naskládané") *** (je to zkrátka takové jiné ) *** Subjektivně mi přijde, že se světlo "rozbíjí" o trošku lépe v těch fordech, zejména ve tmě... Nicméně pokud bych teď měl opět volit, zda chci do O drátky nebo ne, šel bych opět do nich Editováno: 29. Prosinec 2017, autor: Rawac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 před 11 hodinami, Clerfayt napsal: Mám dojem, že mi nehřeje přímo uprostřed pruh cca 8mm a pak ještě před řidičem pruh cca 3mm (zůstává tam zamlžená stopa). Je to možné? Auto je nové.... Ahoj, dneska ráno jsem na to koukal a uprostřed je opravdu mezera cca 5-8 mm, takže to není chyba. Za 2 minuty ale bylo sklo prohřáté celé, takže za mě no problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Aj aj som dnes pozeral, aka je ta medzera a fakt to moze byt tych 8mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Kolik by stálo dodělání vyhřívaného skla, pokud bych měnil prasklé? Rozdíl v ceně skla, čudlík na palubce, dodělání do infotainmentu, asi rozebrání palubovky a dopojení případně nějaká nová jednotka? Neřešil někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 V 29. 12. 2017 na 22:06, JardicCZ napsal: Kolik by stálo dodělání vyhřívaného skla, pokud bych měnil prasklé? Rozdíl v ceně skla, čudlík na palubce, dodělání do infotainmentu, asi rozebrání palubovky a dopojení případně nějaká nová jednotka? Neřešil někdo? Ten čudlík na palubce obnáší nový Climatronic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Tak okno vyměněno na záruku, zatím funguje tak jak má ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláva Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Moje vnímání drátků ve skle je umocněné krátkozrakostí (cca 1 dioptrie), kdy při jízdě začínám vidět rozmazaně ačkoliv na dálku vidím velmi dobře. V současné době řeším tedy problém, jak se skla zbavit. Podle několika informací to nebude asi jednoduché. Řešil jste to někdo ? Prý by se musela přeprogramovat řídící jednotka ( v servisu cca 1500,-) , což se mi moc nechce. Uvítám jakoukoliv radu. Samozřejmě, že mě napadlo dát na vodiče odpor odpovídající odporu vyhřívání, ale je problém co se stane, když si klima sama pustí vyhřívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Také by mě zajímalo zda a jak by byla možná výměna čelního skla v budoucnu. Teď budu mít vyhřívané, případně pokud by se mi neosvědčilo a mělo by dojít k výměně skla, zda by bylo možné dát bez výhřevu (určitě bude i levnější). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Pokud je výměna na záruku tak ti dají jen to co vyjelo z fabriky. A drátky jsou vidět jen někdy. V podstatě jen při přeostření oka. Nutno se koukat hodně dopředu. Jezdil jsem s Fordem Tureo a někdy jsem to viděl někdy ne, mám brýle na dálku 2 dioptrie. Pak ještě mají problém mobilní navigace nebo mobil umístěné vpředu. Nevidí satelity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Mám taky na O3 výhřev čelního skla a drátky mi neustále lezli do očí první 3-4 jízdy po 50 km a pak už si toho člověk ani nevšimne a je to velmi užitečné (hlavně teď). A když se člověk kouká před sebe na silnici tak si toho ani nevšimne. Každopádně jsem rád že to tam mám. Ale nějakým způsobem se mi na okně objevil vryp (cca 5mm) asi nějaký kamínek někde na dalnici ale není to prasklé ale kdybych to chtěl měnit nemáte někdo zkušenosti a cenovým rozpětím výměny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.