Davidson Vloženo 21. Únor 2017 Vloženo 21. Únor 2017 Zdravim , prosim vás , v sobotu jsem koupil škodu fabii 1,4 16V 55kw a zjistil jsem , že pod olejovým víčkem je bílá emulze , s tim , že na volnoběh mi lehce bublá do expanzky chlad. kapaliny , jinak na měrce oleje žádná voda není a chladící kapalina se zdá taky ok , je možný , že je prasklé těsnění pod hlavou? Citovat
Romiiken Vloženo 6. Duben 2018 Vloženo 6. Duben 2018 Ta emulzia sa zvykne tvorit aj vtedy, ked auto jazdi kratke trasy. Skus vytriet viecko a sledovat ako rychlo a ci sa tvori znova. Citovat
JanT Vloženo 6. Duben 2018 Vloženo 6. Duben 2018 Vítej v klubu. Jak psal Romiiken + můžeš vyměnit těsnění v tom víčku. Nebo ho jen otočit. Taky jsem tam míval bílou emulzi, ale před časem jsem obrátil těsnění a zatím dobrý. Citovat
JanT Vloženo 14. Srpen 2018 Vloženo 14. Srpen 2018 Tak jsem nakonec koupil nové těsnění a stejně mi tama uniká olej... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.