Publikováno Březen 2, 20178 r Ahojte, nový fl rapid bude obsahovať zadné svetla s denným led svietením. Nebudete niekto vedieť, akým spôsobom bude denne svietenie prepojené a funkčné? Budú tieto svetla kompatibilné aj s rapid pred faceliftom? Vďaka za názory. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Březen 5, 20178 r Sviceni zadnich svetel s dennim lze naprogramovat i u starších ročníků.Odesláno z mého GT-P3110 pomocí Tapatalk
Březen 5, 20178 r před 34 minutami, lebedak napsal: Sviceni zadnich svetel s dennim lze naprogramovat i u starších ročníků. Odesláno z mého GT-P3110 pomocí Tapatalk zruš si pls hlášku v tapatalku (viz pravidla)
Březen 18, 20178 r V 5.3.2017 na 18:22, SkodaRapid napsal: Ale neni to podle predpisu. Hledal jsem ve vyhlášce nějakou specifikaci denního osvětlení, a jediné co jsem našel bylo, že vozidlo musí mít za dne rozsvícené předepsané osvětlení, což není zrovna jednoznačný výklad. Pokud je nějaký paragraf a odstavec, kde je to přesně specifikováno, tak sem s ním, tuhle jsem nemohl vysvětlit nějakému vesnickému chasníkovi, proč mi nesvítí denní svícení i vzadu.
Březen 18, 20178 r Pokud doděláváš tak by DS mělo svítit jen samo. Pokud je z výroby záleží na homologaci. Mrkni třba na kamiony. Volva a Scanie maj DS (led)+orys-koncový a třeba Mercedes má jen Led vpředu.
Březen 19, 20178 r Pánové, toto je technická sekce a téma, legislativní náležitosti sem nepatří. Takže to ukončíme s tím, že googlit snad umíte všichni, takže není problém si příslušné legislativní normy najít. Např: Zákon č. 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích - §32 Vyhláška č. 341/2002 Sb. (EHK/OSN) č. 48 – Jednotná ustanovení pro schvalování typu vozidel z hlediska montáže zařízení pro osvětlení a světelnou signalizaci (EHK/OSN) č. 87 — Jednotná ustanovení pro schvalování denních svítilen motorových vozidel
Březen 28, 20178 r Autor To ze sa to da doprogramovat je jedna vec. Mna ale zaujima moznost vymeny zadnych svetiel (rozmerovo by mali/mohli byt rovnake) a nasledne zapojenie zadneho led denneho svietenia. Bude to fungovat? Su uz v starsom rocniku k dispozicii na to vsetky kable, alebo tam bude nieco chybat? Legislativu a pod tu neriesme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.