Jan R. Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Test Scoutu https://www.garaz.cz/clanek/skoda-octavia-scout-21005821?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=skodaauto&utm_content=2021_03_15_Octa_Scout&fbclid=IwAR2V7-e363ySRy2qqMK5w3_s1u9H14cZl4El7l8SqVgF5YhAwavvoWFlmnQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 V 13. 3. 2021 na 13:20, atlan napsal: Ale to len preto ze ti na tom prednom sedadle niekto sedi ze.? Lebo inac ked to posubies dopredu tak tam musi byt kopa miesta. Vlastne by slo to predni sedadlo uplne vyndat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 u té Octavie Pro mě mimo jiné zaujala “lišta” pro ovládání hlasitosti. Je dělená po vzoru VW golf nebo Leon. Je možné že rámci nového modelového roku toto upraví i pro Octavií v ČR? Chápu ze to drtivá většina zde diskutujících nemůže vědět, ale možná jsou zde borci kteří mají blíže k informacím 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) On celý ten panel vypadá jako převzatý z golfu včetně grafiky vs PRO Ten panel vlevo je uplně stejný Kdežto OIV má "fyzické" plošky vlevo a jinou grafiku Editováno: 17. Březen 2021, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) Právě, to řešení z Octavie PRO resp z Golfu mi přijde lepší, a propracovanejsí... Editováno: 17. Březen 2021, autor: Roman Kušnír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 A v čem je ta "dělená" lišta lepší než ta co je u Bolera/Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) Rozdělení ploch na třetiny, krajní vlevo nastavení teploty u řidiče + klepnutí dvěma prstama zapnutí vyhřívání sedadla řidiče, prostřední třetina hlasitost, pravá třetina stejné funkce jako u řidiče ale pro spolujezdce. Možná je těch zmařil více ale nevím o nich... o stávající octavk je to jen hlasitost pokud vím dobrě Editováno: 17. Březen 2021, autor: Roman Kušnír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) Ty dotykové ovladače jsou zlo, to mi nikdo nevymluví.. Editováno: 17. Březen 2021, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Jsou.... ale tak už to vyrábějí bohužel. Hledám štěstí v neštěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Tak snad bude alespoň podsvícená ta lišta. Světě div se, v Golfu není a za tmy člověk vidí prdlačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Už od začátku, co auto mám, tak pozoruju takovou věc. Už když se blížím k autu s klíčem v kapse, začne se při vzdálenosti několika metrů ozývat otevírání a zavírání klapek vepředu před chladičem a takové bzučení-pískání někde z motorového prostoru. Když jdu k autu bez klíče, tak to nedělá (překvapivě :-)), ale začne to dělat až když vezmu za kliku i zamčených dveří. Také to dělá, když se promítnu blízko auta před čidly parkovacího systému v předu (vzadu nevím). Je to celkem otrava při umývání auta, kdy se člověk co chvíla objeví před nějakým čidlem nebo se přiblíží k čidlu kessy, tak to dělá i opakovaně při každém podnětu. Říkal jsem si, jestli je to normální, tak jsem zkusil vzít za kliku u jiného auta u nás v garážích a nic. Mělo jinou výbavu. Dnes jsem vyzkoušel stejně tak RS a tam se mně to vydráždit povedlo, ale zdálo se to méně citlivé. Ani k jednomu z těch aut jsem neměl klíče :-) Můžete to vyzkoušet taky, jestli vám to dělá něco podobného? Jo, a odemykání při přiblížení mám vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 před 1 hodinou, jakas napsal: Už od začátku, co auto mám, tak pozoruju takovou věc. Už když se blížím k autu s klíčem v kapse, začne se při vzdálenosti několika metrů ozývat otevírání a zavírání klapek vepředu před chladičem a takové bzučení-pískání někde z motorového prostoru. Když jdu k autu bez klíče, tak to nedělá (překvapivě :-)), ale začne to dělat až když vezmu za kliku i zamčených dveří. Také to dělá, když se promítnu blízko auta před čidly parkovacího systému v předu (vzadu nevím). Je to celkem otrava při umývání auta, kdy se člověk co chvíla objeví před nějakým čidlem nebo se přiblíží k čidlu kessy, tak to dělá i opakovaně při každém podnětu. Říkal jsem si, jestli je to normální, tak jsem zkusil vzít za kliku u jiného auta u nás v garážích a nic. Mělo jinou výbavu. Dnes jsem vyzkoušel stejně tak RS a tam se mně to vydráždit povedlo, ale zdálo se to méně citlivé. Ani k jednomu z těch aut jsem neměl klíče :-) Můžete to vyzkoušet taky, jestli vám to dělá něco podobného? Jo, a odemykání při přiblížení mám vypnuté. PRAVE SOM OTOM ZAKLADAL TEMU NEVA. ano robi to aj mne plus sa rozsvietia budyky atd.Vyriesil som to vypnutym kessy central,(ovladac uz neblika ked som pry aute)len by ma teraz zaujimalo ci aj tak ovladac vysiela sygnal respektyve az po odomknuti dialkovym??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 @Drincek předchozí příspěvek se necituje a možná by to chtělo občas i po sobě zkontrolovat pravopis ... Chudák slovenský jazyk. 9 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Sportline: https://www.autorevue.cz/nova-skoda-octavia-sportline-oficialne-ma-cerne-doplnky-a-muze-jezdit-i-na-cng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Uvazuju jaky je rozdil mezi sportpacketem a sportline? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Se dozvíme s ceníku, ale sport paket nemá ty ,,čínské výfuky”? V květnu má být ještě edice 120let motorsport. Vychází toto ze Style a min. 1.5 (648tis.) cca. 680 by to mohlo začínat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Modrou Titan mají ve Švédsku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Tento měsíc budou fajn registrace, 40 v řadě je to 2.. TDi manual Style bez Plus. Od jednoho prodejce ze severu čech, operáky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Po Lysé nad Labem i Hradec https://www.mladaboleslav.cz/skoda-auto-zacala-na-letisti-v-h-kralove-skladovat-vozy-ktere-nemuze-dokoncit/?fbclid=IwAR3K406CrGx5SnLaXASzw9Mcez4iMDSDLoIiGY40hoLw-CsStBD7spRSDWY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Pokud by Vás zajímalo, tak mohu potvrdit že rychlost i tempomat je v perfektní kalibraci s policejním radarem. :) Na kilometr přesně :). [157 Km/H] 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Takže při odchylce radaru bych na dálnici neměl jet víc jak 135km/h, pokud nechci riskovat flastr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Já mám zkušenosti, že auta hodně kecají. Ukazují více, než ve skutečnosti jedete (zatím prověřeno OIII, Renault Megane, Seat Toledo a VW Jetta). Dle mě je to úmysl, aby si lidi mysleli že jedou více, než je skutečnost. Na své současné OIII (OIV je už ve výrobě) jsem měřením GPS zjistil, že 55 tachometr = 50 GPS, 140 tachometr = 133 GPS. Proto jezdím podle GPS. A v opci nastavuji tempomat na 55 a na dálnici na 140. Ty 3 km/hod policie případně uzná jako chybu měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 OIV ale už má jinak udělaný tachometr než starší modely, zjednodušeně si kalibruje rychloměr za jízdy dle GPS průběžně, takže u ni to už sedí +-par km/h. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 (editace) Přesně tak. Umí to i Scala a Kamiq. Editováno: 13. Květen 2021, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.