PetriCZECH Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Jinou možnost, než 2.0 TDI 110 kw s DSG zatím stejně nemáte.... takže jeden problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Chlapi, vy ale zjevně neberete v potaz to, že většina firem má předepsaný konkrétní typ a značku auta, mnohdy i s konkrétní výbavou a motorem, někdy jen v duchu toho, že to musí být diesel, Octávka a rozpočet "do" podle vlastního výběru.Takže spekulace o tom, jestli si má nebo nemá brát Superb jsou kapku zbytečné.. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 před 2 hodinami, Skodax napsal: Já jí v té barvě vzal a čekám na to překvapení až dorazí :) Kdy čekáš, že ti dorazí? :) Já bych jí chtěl raději nejprve vidět naživo...ale celkově ten výběr barev zatím není moc široký před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Za tyhle prachy můžeš mít supa TDI s DSG a ne tento krám. Mezi skladovkamy jsou i zajímavé slevy. Jak už tu psal někdo před chvílí, je to fleetové auto, tudíž skladové mít nemohu. Nad Superbem jsem samozřejmě také přemýšlel, rozpočet na něj by byl ještě cca o 30tis vyšší, ale nová Octavia se mi líbí o dost víc a velikostně mi zcela dostačuje. Jen by mě ještě zajímalo, jak je to s Laurou, jelikož v aktuálních OIV není. Tak si říkám, jestli jí tam zpětně nahrajou nějakým updatem, nebo je zkrátka první OIV mít nebudou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Ja jsem zvedavy jak naceni verzi RS, kdyz muzu mit Superb Sportline za 900K i se 140kW TSI motorem tak u OIV bude jakakoliv cena nad 900K za RS verzi sebevrazda:). Pokud bude pod 900K tak to bude dustojna alternativa k L&K verzi kterou bohuzel vyradili (vzhledem k mnozstvi vybavy kterou RS verze disponuje). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @Clerfayt - máš-li zájem o trvalý BAN, stačí říct. Bude to promptně provedeno. Příspěvky mimo téma smazány. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 před 2 hodinami, martyvob napsal: Kdy čekáš, že ti dorazí? :) Já bych jí chtěl raději nejprve vidět naživo...ale celkově ten výběr barev zatím není moc široký Jak už tu psal někdo před chvílí, je to fleetové auto, tudíž skladové mít nemohu. Nad Superbem jsem samozřejmě také přemýšlel, rozpočet na něj by byl ještě cca o 30tis vyšší, ale nová Octavia se mi líbí o dost víc a velikostně mi zcela dostačuje. Jen by mě ještě zajímalo, jak je to s Laurou, jelikož v aktuálních OIV není. Tak si říkám, jestli jí tam zpětně nahrajou nějakým updatem, nebo je zkrátka první OIV mít nebudou? No objednal jsem jí v Listopadu tak dle jejich potíží s výrobou to čekám tak příští rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 před 11 hodinami, martyvob napsal: Jaký máte názor na hnědou Maple metalízu pro OIV? Na obrázku vypadá opravdu hezky, ale když vidím na ulici OIII ve hnědé barvě, jsou takové nijaké. Mně se oproti dřívější hnědé "Topaz" líbí mnohem víc a přitom rozdíl není na první pohled zřejmý. Ale jde o to, jak bude vypadat zrovna na OIV. Škodovka má až na několik výjimek barevný sortiment prakticky stejný napříč řadami a co bych si vybral na jeden model, to bych si nevybral na jiný. Ale jestli tě tlačí čas, asi nezbyde nic jiného, než se rozjet podívat na daný kus a nebo to risknout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Pěkná sleva: https://louda.cz/skladove-vozy/skoda-octavia-110kw-c179605.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Tak už fakt nevím ??? Všechny moje spolehlivé zdroje říkají že prej Active určitě nebude Active Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Proč by tedy jinak hlásili při uvedení na trh cena 457tis a ne 550( Ambition a litr). Jasně, že bude, počkal bych minimálně na nový modelový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Slováci mají Active jasnou [/url] https://autozurnal.ta3.com/nova-skoda-octavia-pozname-cennik Ve Style mají navigaci jen na chvíli zdarma jako němci. https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/cenniky/Nova-Skoda_Octavia_cennik.pdf?202002241031 Jako na plechách, man.klima bez tempomatu a osvětlení kufru [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 (editace) ...čekal jsem, že když Active, tak to bude dost omezeno na motory :-D Nicméně, základní výbava je jinak v pohodě - LED přední světla v základu jsem nevěřil, ale opak je pravdou, Kessy taky potěší. Manuální klimatizace u tak drahého vozu trochu zamrzí... V ceníku jsem si ještě všiml, že ve výbavě Style jsou standard Full LED Matrix světlomety...u nás až v paketu Style Plus. Editováno: 24. Únor 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 (editace) Že je/není něco na Slovensku neznamená, že to tak bude i u nás. Výbavy jsou obecně poměrně výrazně odlišné. Zařazením jen jedné motorizace a ještě výlučně pro Active se Škoda může i u nás elegantně vyhnout tomu obrovskému rozdílu mezi výbavami Ambition a avizovanému základu. Chytré. Možná by stálo za to, oddělit diskusi o konfiguraci a názory na to, jestli je na liftbacku k něčemu zadní stěrač (za mě mimochodem ani náhodou a bohužel ho zatím na každé OIII mám). před 42 minutami, Jan R. napsal: Ve Style mají navigaci jen na chvíli zdarma jako němci. Tipuju, že i u nás dojde ke změně. Editováno: 24. Únor 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 SK katalog: Nova-Skoda_Octavia_katalog.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Že je/není něco na Slovensku neznamená, že to tak bude i u nás. Výbavy jsou obecně poměrně výrazně odlišné. Zařazením jen jedné motorizace a ještě výlučně pro Active se Škoda může i u nás elegantně vyhnout tomu obrovskému rozdílu mezi výbavami Ambition a avizovanému základu. Chytré. Možná by stálo za to, oddělit diskusi o konfiguraci a názory na to, jestli je na liftbacku k něčemu zadní stěrač (za mě mimochodem ani náhodou a bohužel ho zatím na každé OIII mám). Tipuju, že i u nás dojde ke změně. Je to možné, zatím velká výhoda s digi budíky to dává smysl.Ty 2 země to tam mají přímo v ceníku, my ne ale v rámci seškrtávání u nových MR .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 před 2 hodinami, Clerfayt napsal: a celým autem ti zbytečně vedou hadičky s vodou na ostřik. To vedou uz tak jako tak, pokud mas couvaci kameru. Ta ma automaticky taky ostrik ktery se aktivuje spolecne s prednim ostrikem. Nicmene ne, zadni sterac potreba fakt neni, kdyz ho clovek ma, asi ho vyuzije, kdyz ho nema.. tak vlastne zjisti, ze staci dat dozadu tekute sterace a udela to lepsi sluzbu jak ten sterac :)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Stěrač jsem nakonec odebral a místo něj tam dodal rezervu :) Teď jsem zvědav, jak dlouho se bude vyrábět... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Nechtěl by jsi si vytvořit vlastní téma se svým (budoucím) autem. Jestli chceš nebo nechceš stěrač či jiné prvky výbavy sem tak docela nepatří. Jenom to budí zbytečně vášně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 SK technická data.I s LB: https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/techdata/Nova-Skoda_Octavia_technickeudaje.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 před 22 minutami, stanmar napsal: Nechtěl by jsi si vytvořit vlastní téma se svým (budoucím) autem. Jestli chceš nebo nechceš stěrač či jiné prvky výbavy sem tak docela nepatří. Jenom to budí zbytečně vášně. Děkuji Jak jsem psal, dával jsem to sem jen pro zajímavost, nečekal jsem že se to vyvrbí v debatu o stěrači :-) Nicméně se tedy omlouvám za zahlcení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 [https://www.auto.cz/skoda-octavia-iv-prozrazuje-zakladni-vybavu-nema-tlacitka-na-volantu-ani-tempomat-133421?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR3yoJhIAybUhsngLbYVV2VT4kOIW0CeeUWH9Bag-XYK4SQjUaLn-HH0Z_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 45 L palivová nádrž, čoskoro sa vyrovnajú dojazdom elektrovozidlám . 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Tak tenhle krok nechápu a ani se nepamatuju, že by se tady nádrž nějak moc probírala. Přeci jen dojezd o -100km ....ale tak hlavně, že si tam můžeme dokoupit HUD display ?? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Nádrže: Do 110 KW torzka+ 45 litrovaná nádrž Nad 110 KW multilink+ 50 litrová nádrž 4x4 a multilink,nádrž 55 litrů iV 40 litrů CNG 9 litrů 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Interiér Active - loketka, multi volant ... ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.