PetriCZECH Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) Tak nám zrušili tu Ženevu... tak to asi mění plány Škody ohledně představení RS a dalšího ... Editováno: 28. Únor 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) V pondělí má být mediální představení RS. Editováno: 28. Únor 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 RS je posunutá o 1-2 dny. Scout by měl mít premiéru při MS v hokeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Test by měl už fungovat, 50min video o 1.5 Combi Style 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 (editace) 1) Ty plynové vzpěry kapoty tam budou v základu, nebo jen Style? Parádní věc.... která sice nevyváží nádrž menší o 5 litrů, ale potěší. 2) Ve dveřích není žárovkla? Takže má stávající O3 je na tom lépe.... 3) Ten nový volant mi vádí čím dál méně.... Editováno: 1. Březen 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Mně by třeba byla milejší úspora hmotnosti. Ale je dost možné, že je kapota už hodně těžká a nebylo by ju reálné pro většinu lidí bez vzpěr otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Už se těším až začnou v provozu jezdit ta nová světla. Budu šťastný jako autobusák ve videu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) JJ. Za mě obecně technologie tzv. Matrix světel ve ŠA je špatná, protože kužel se vypíná pomalu. Je vidět i na řadě videí a následkem toho opakovaně oslňují jiné auta v provozu. A je úplně lhostejné z jakého směru se k těm světlům blíží jiné auto. Úplně nejlepší jet v serpentinach před Matrixem ze Superbu.. oslňování na střídačku v levém a pravém vnějším zrcátku je bezvadný. Upřímně mě mrzí, že tohle dostala i nová Octavia. Nicméně na zítřejší premiéru RS se těším. Editováno: 2. Březen 2020, autor: rimsy2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Zítra premiéra RS: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/online-svetova-premiera-noveho-modelu-skoda-octavia-rs-iv/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 V 26. 2. 2020 na 8:33, superb10 napsal: a sranda je ze analog je asi 4x drahsi na vyrobu ako digital No právě. Proto se divím že do analogu šli. Řešil bych to virtuálem který je již hotový a třeba ho softwarově osekat na jedinný možný vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Jen se tomu dají větší 18” a barevná kola a jak to vypadá lépe ?? Editováno: 17. Říjen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel066 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Se povedl ten nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 To dělal někdo doma? Vůbec mi k tomu nesedí hlavní světlomety, respektive ta velká plocha pod nimi. Ale co kupovat to nemusím, a co se nelíbí mě, může se líbit druhému. Ostatně třeba to na živo bude lepší. Každopádně za zadní část dávám 1. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Mi zase vadí ty geometrické a úzké tvary celého auta, které vyžadují nízké těžiště. Jenže auto sedí jako koza a působí tak jako by sedělo metr nad zemí.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 https://m.autorevue.cz/skoda-octavia-rs-iv-2020-ta-do-zasuvky-je-klicova-uz-jsme-v-ni-sedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 před 53 minutami, stanmar napsal: To dělal někdo doma? Vůbec mi k tomu nesedí hlavní světlomety, respektive ta velká plocha pod nimi. Ale co kupovat to nemusím, a co se nelíbí mě, může se líbit druhému. Ostatně třeba to na živo bude lepší. Každopádně za zadní část dávám 1. A teď máš ovcu 3 po fl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Oficiální představení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 před 11 minutami, Martin Rušaj napsal: A teď máš ovcu 3 po fl? A jak to souvisí s O IV? Design jiných modelů tu snad řešit nebudeme. Na to je téma jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) https://www.novinky.cz/auto/autosalon-zeneva/clanek/nova-skoda-octavia-rs-je-tady-novinku-jsme-prohledli-do-detailu-40315194 https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-rs-iv-odhalena-je-to-plug-in-hybrid-se-180-kw-133483 Mně se nový RS líbí. Nemám problém s dvouramenným volantem a stejně tak se mi tady líbí i ten tříramennej. Trochu zvláštní spojení RS a elektrika, ale holt nová doba... Na 180kW zrychlení nic moc, ale za tím bude celková váha, díky baterkám. Jsem zvědavej na jízdní vlastnosti. Nevíte někdo, kolik kilo navíc dělá PHEV technologie? Editováno: 3. Březen 2020, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=uFEO6t5otWk https://youtu.be/uFEO6t5otWk Editováno: 3. Březen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Za me RS jednoznacne hezci narazniky. Vepredu ok a zvlast vzadu, kde na boku zmizela ta podivna obloukova linka. Ale stejne bych uvital o trosku vyssi svetlomety. Scala nebo Superb vepredu pusobi vyvazeneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 před 23 minutami, Martin Bednář napsal: Nevíte někdo, kolik kilo navíc dělá PHEV technologie? Baterie má 135 kg 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Takže plus elektromotor, kabely, atp. - a jsme +- na 200 kilo navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.